Nuska u mnie tez juk rok staran;( ja mam pco. Wiem niestety co to znaczy bo juz przez to przechodzilismy ;( ale nie trace nadziei choc smutas co cykl jest. Najwazniejsze to trafic na specjaliste ktoremu mozesz zaufac. Ja na szczescie mam
reklama
Witam!
Dziękuje za miłe przywitanie.
Karolina beta bardzo ładnie urosła.
Ja się boję, że w tym cyklu się nie uda, bo jakieś przeziębienie się przyplątało. Zobaczę co mi jeszcze powie gin w środę, bo mam wizytę w celu sprawdzenia czy wystąpi w ogóle owulka.
Dziękuje za miłe przywitanie.
Karolina beta bardzo ładnie urosła.
Ja się boję, że w tym cyklu się nie uda, bo jakieś przeziębienie się przyplątało. Zobaczę co mi jeszcze powie gin w środę, bo mam wizytę w celu sprawdzenia czy wystąpi w ogóle owulka.
Ewelinka ja jestem pewna ze i ty będziesz się cieszyc wysoką betą. Co do brzucha to w dniach blizej @ mialam wrazenie ze zaraz bedzie ale juz mi to przeszlo. Teraz boli mnie co chwile ale z głodu a jem na okrąglo ;p Za to strasznie bolą mnie piersi ale niech sobie bolą. Teraz to nic mi chyba nie zepsuje dzisiejszego humoru.
Agniesiak85
Fanka BB :)
Kraolina wiedziałam wiedziałam, że betka urośnie :-) Mega gratulacje
Dziewczynki nie martwcie się, póki nie ma @ zawsze jest nadzieja Ja już po mini zakupkach. Kupiłam te trampki w kratkę do pracy I ten fluid z rimmela stay mate czy jakoś tak Wykąpała się a teraz wcinam obiadek już. Bo o 12:30 muszę zmykać do pracy. Jeszcze tylko potem wyprostować włoski i makijaż i sruu
Dziewczynki nie martwcie się, póki nie ma @ zawsze jest nadzieja Ja już po mini zakupkach. Kupiłam te trampki w kratkę do pracy I ten fluid z rimmela stay mate czy jakoś tak Wykąpała się a teraz wcinam obiadek już. Bo o 12:30 muszę zmykać do pracy. Jeszcze tylko potem wyprostować włoski i makijaż i sruu
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Agniesiak jakie zakupy uhuhu ;-) Ty juz tyle zrobilas aja w łóżku dalej gnije
Kraolina mnie tylko troszke piersi bolą jak mocniej dotkne a tak to nie...
Kraolina mnie tylko troszke piersi bolą jak mocniej dotkne a tak to nie...
dzięki dziewczyny wasze wsparcie jest nieocenione!! :*
Kasikz - na czym polega ten quantec? Bo ja przeczytałam, coś w stylu, ze wysyłasz tam zdjęcie a oni leczą Cię na odległość? Jak to na tym polega to nie rób tego proszę, bo nie pomogą Ci na pewno a tylko kasę zedrą ...
Kasikz - na czym polega ten quantec? Bo ja przeczytałam, coś w stylu, ze wysyłasz tam zdjęcie a oni leczą Cię na odległość? Jak to na tym polega to nie rób tego proszę, bo nie pomogą Ci na pewno a tylko kasę zedrą ...
MonaG1985
Fanka BB :)
Witam się i ja
Kroalina gratuluję pięknej bety :-) Ewelinka u Ciebie na pewno będzie równie piękna
Ja już sałatke zrobiłam, pranie himalaje wyprasowałam i kończę rosół ;-) tylko że syn zrobił mi prędko pobudke :-) jutro odeśsię po imprezie :-)
Kroalina gratuluję pięknej bety :-) Ewelinka u Ciebie na pewno będzie równie piękna
Ja już sałatke zrobiłam, pranie himalaje wyprasowałam i kończę rosół ;-) tylko że syn zrobił mi prędko pobudke :-) jutro odeśsię po imprezie :-)
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
A mnie rimemel uczula :-( wiec korzystam z loreala. Ja dziś pomysłu na obiad nie mam... za to z chęcią bym jeszcze pospala... no ale cos trzeba zrobic. Maz zaraz wraca z pracy wiec i ja musze tylek ruszyc i chociaż się ubrać i pranie wstawić ;-)
Monarti pracusiu daj mi odrobinkę swej energii ;-)
Monarti pracusiu daj mi odrobinkę swej energii ;-)
reklama