reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Nuska u mnie tez juk rok staran;( ja mam pco. Wiem niestety co to znaczy bo juz przez to przechodzilismy ;( ale nie trace nadziei choc smutas co cykl jest. Najwazniejsze to trafic na specjaliste ktoremu mozesz zaufac. Ja na szczescie mam

reklama
Witam!
Dziękuje za miłe przywitanie.
Karolina beta bardzo ładnie urosła.

Ja się boję, że w tym cyklu się nie uda, bo jakieś przeziębienie się przyplątało. Zobaczę co mi jeszcze powie gin w środę, bo mam wizytę w celu sprawdzenia czy wystąpi w ogóle owulka.

Ewelinka ja jestem pewna ze i ty będziesz się cieszyc wysoką betą:tak:. Co do brzucha to w dniach blizej @ mialam wrazenie ze zaraz bedzie ale juz mi to przeszlo. Teraz boli mnie co chwile ale z głodu a jem na okrąglo ;p Za to strasznie bolą mnie piersi ale niech sobie bolą. Teraz to nic mi chyba nie zepsuje dzisiejszego humoru. :)

Kraolina wiedziałam:) wiedziałam, że betka urośnie :):tak::-) Mega gratulacje :)

Dziewczynki nie martwcie się, póki nie ma @ zawsze jest nadzieja :tak: Ja już po mini zakupkach. Kupiłam te trampki w kratkę do pracy :-p I ten fluid z rimmela stay mate czy jakoś tak;) Wykąpała się a teraz wcinam obiadek już. Bo o 12:30 muszę zmykać do pracy. Jeszcze tylko potem wyprostować włoski i makijaż i sruu:)

Agniesiak mialam kiedys ten fluid i bylam bardzo zadowolona :) Ty juz jesz obiadek a ja dopiero wcinam sałatke, a obiad u mnie w lesie. Najpierw musze sie na zakupy wybrac :D

dzięki dziewczyny wasze wsparcie jest nieocenione!! :*

Kasikz - na czym polega ten quantec? Bo ja przeczytałam, coś w stylu, ze wysyłasz tam zdjęcie a oni leczą Cię na odległość?:szok: Jak to na tym polega to nie rób tego proszę, bo nie pomogą Ci na pewno a tylko kasę zedrą ...

Witam się i ja

Kroalina gratuluję pięknej bety :-) Ewelinka u Ciebie na pewno będzie równie piękna

Ja już sałatke zrobiłam, pranie himalaje wyprasowałam i kończę rosół ;-) tylko że syn zrobił mi prędko pobudke :-) jutro odeśsię po imprezie :-)

A mnie rimemel uczula :-( wiec korzystam z loreala. Ja dziś pomysłu na obiad nie mam... za to z chęcią bym jeszcze pospala... no ale cos trzeba zrobic. Maz zaraz wraca z pracy wiec i ja musze tylek ruszyc i chociaż się ubrać i pranie wstawić ;-)

Monarti pracusiu daj mi odrobinkę swej energii ;-)

reklama
Zobaczysz że sama przyjdzie przy końcówce pierwszego trym.:-) na początku to tylko szukałam poduszki żeby głowę mieć do czego przytulić i spać:-)

Do góry