reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka - ja kupowałam u tych, przesyłka za 2 dni była no i tanie są ;)

TEST CIĄŻOWY HCG TESTY CIĄŻOWE z GRATISAMI w 24 h (4044515657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

KASETOWE Testy ciążowe test ciążowy płytkowy w24 h (4108911753) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jussastar - no dla mnie to ogólnie sciema z ta czułością ;-), tym bardziej ze był bladzioch u mnie nawet przy becie 825 (a 6 dni wcześniej ledwie widoczna kreseczka, a wtedy beta na bank była wyższa niż te 10 czy 25)

Ostatnia edycja:
reklama
Jusisstar, co do czosnku to nie wiem czy można. Ale za to możesz wypić mleko z miodem :) Jeżeli kiedyś będziesz mieć katar to polecam gorącą wodę z solą i można robić inhalację :)

Gosia, dziękuję :*

Didi, ok :)

Ja mialam na mysli ok 6witamin c na dobe. Moj malzonek bral tyle tableteczek jak go zaczelo cos brac i w ciagu 3dni wyzdrowial. Amol na przeziebienie tez jest bardzo dobry.

no dobra chwila przerwy, jeszcze niecała godzinka i do domu w końcu

Jołasia najgorsze jest to czekanie, też tego nie znoszę :p niecierpliwa jestem bardzo :p

Didi witaj ponownie :)

Maluś no to jak Chłop widzi to tam jest kreska :D

Jussastar możesz jutro spróbować może coś już pokaże :) soczek malinowy polecam :) no i &&&&& za jutro :)

a mi się śmiać chce, jak miałam teoretycznie czas płodny to ładne serduszkowanie co drugi dzień i owu nie przylazła, jak zrobiliśmy przerwę to cholera jedna chyba przyszła ;P

Malus jak Mąż widzi kreske to bycza chyba jest :p albo tylko moj chlop taki ślepy :p

Blair a zobacz jak ja serduchowalam jak ovufriend mi wyznaczył a do zapłodnienia najprawdopodobniej wcale wtedy nie doszlo :-)

Gosia ta zmiana dziwne ale nie przesunęła owu.
ja juz się się martwię zeby wszystko bylo ok bo ta beta taka mizerna. Do gina chce isc po świętach myslicie ze nie będzie za późno?

reklama
Do góry