reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
dziewczyny ja nigdy nie robiłam sobie takiego kalendarzyka jak Wy,ale tak sobie myśle że warto by było...podpowiedzcie mi od czego zacząć i jak to w ogóle zrobić by było wiarygodne?

Ulenka - wejdz na ovufriend i zarejestruj się:-) bedziesz bardziej świadoma cyklu niż jakikolwiek kalulator internetowy
Mój cykl był tym pierwszym który rejestrowałam.

Ewelinko - bo on nie wie co i jak jeszcze, a pewnie myśli, że to tak jak na testach owu powinny być dwie grube... Jutro uwierzy jak betę zobaczy...
Suseł - no ale TSH i tak odrobinę niższe niż w 3dc. Ale pocieszam się tym że badałam we wrześniu i było 1,5 właśnie około, więc to pewnie się zmienia w czasie cyklu. No ale jak będę u gina to mu pokażę. Na razie czekam na @... a właściwie, żeby nie przyszła:-)
No i za nastęny cykl &&&&. A powiedz mi... masz już trzy Aniołki??
Blair - skoro to dobra wiadomość dla Ciebie to się cieszę :)

W końcu moje dziewczynki śpią. Od jakiegoś czasu starsza szła spać 22/22:30 ;/ Nie miałam za bardzo jak pogadać z M. Dzisiaj wyjątkowo Roksanka poszła spać przed 20-tą, a Oliwka po 20-tej :) Mam trochę czasu, aby na spokojnie posiedzieć na forum i popisać. Wykapałam się, zaraz coś zjem i włączę Gessler :)

Dziewczyny, Kochane jesteście :* Widzę, że mnie rozumiecie i od razu lżej mi się na sercu robi.

Blair, wcześniej miała napisać, ale tak szybko, szybko i nie napisałam. Kochana, przykro mi :* <przytul>

Ewelinka, daj ochłonąć mężowi :)

Matik, a nie możesz jechać do szpitala? Krwawienie to nie dobre w ciąży. Jeżeli masz możliwość jedź sprawdź. U mnie krwawienie jak się zaczęło, to skończyło się na poronieniu. Nie chce straszyć, ale najlepiej będzie jak Ciebie ginekolog zbada.

reklama
Do góry