reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ulenka, ja praktycznie do stycznia co miesiąc czułam, że mam owulację, bo strasznie bolał mnie któryś z jajników (częściej prawy, ale nie zawsze), ale od operacji w połowie lutego jajniki mnie nie bolały (teoretycznie powinnam mieć od tego czasu jeden raz owulację); kiedyś zdarzyło mi się, że mnie jajnik nie bolał i byłam w terminie okołoowulacyjnym na wizycie kontrolnej u ginekologa i wtedy stwierdził cykl bezowulacyjny :tak:

reklama
Hej hej dziewczyny:)
Wy tu o gofrach, naleśnikach a ja tu mam zamiar iść spać:p a nie zaglądać do lodówki :-p Narobiłyście mi taaaakiej ochoty:-)
Witam nową staraczkę :) I także mam prośbę by mój nick znalazł się w "poczekalni":zawstydzona/y::-) Właśnie wróciłam od swojego faceta, i pędzę do wyrka;) Jutro mam wolne to będę z Wami;)
Lecę spać, dobrej nocy;-)

Ewelinka - wykluje się :) A co do gofrownicy ja znalazłam taką, wygląda identycznie jak gofrownica mojej mamy (tylko kolor srebrny, ale niektóre modele też są srebrne) i ludzie piszą, że to właśnie taka sama jak kiedyś. I właśnie mama ma taką co się przewraca na drugą stronę. Ta wygląda tak samo. Ale obczaiłam, że w media expert jest więc zamierzam iść do sklepu bo przez internet to jak kupowanie kota w worku. W prawdzie sporo kosztuje, ale może się opłaci??
Opiekacz DEZAL 301.4 - Media Expert

Gofry wyszły w miarę, ale nie idealne. Nie to samo co na normalnej gofrownicy.
Może macie jakiś przepis z którego wyjdą dobre na takiej gorszej gofrownicy??

Uleńka - ja nic nie czuję na owulację... w ogóle przestałam objawy na owu wpisywać, bo z objawów to ja bym co miesiąc w ciąży była, a tak chociaż się nie nakręcam.

Suseł - czytam w necie, że nie ma po polsku, że źle na okładce piszą.

Hey wszystkim nowym i starszym staraczką :)

dziekuje za wszystkie rady odnosnie cwiczen :D

Blair - cwiczylam z Chodakowska wczoraj ten skalpel i wyglada nie pozornie ale sie tak wymeczylam .. mam tak strasznie slaba kondycje ... dzisiaj za to nie moge nawet siadac tak mnie pod posladkami boli :D najgorzej jak na cos twardego siadam :D

Asia - w Polsce bede pewnie kolo 18 kwietnia na tydzien :)

a teraz dobre nowiny - jutro zaczynam prace jako niania :D 4 miesiecznego chlopca :) jak narazie co 2 dzien po 3 godziny :)
supeeer to moja wymarzona praca :) przyjemna i jeszcze za to placa :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane!:-)
U nas pogoda do duupy:-( Pada i pada... a miałam iść z małym na ten nieszczęsny bilans:dry: Chyba zostaniemy w domku. Na dodatek Tomasz wstał dziś z takim zawalonym gardłem, że ledwo mówił. Eh. Jeszcze wczoraj było wszystko okej. Mam nadzieję, że mi się nie rozłoży bo ja teraz mam mały zapierdziel w pracy.. wiadomo jak to przed świętami w sklepach będzie..
A jak tam u Was? Siusia któraś?:-p:-)

Hey wszystkim nowym i starszym staraczką :)

dziekuje za wszystkie rady odnosnie cwiczen :D

Blair - cwiczylam z Chodakowska wczoraj ten skalpel i wyglada nie pozornie ale sie tak wymeczylam .. mam tak strasznie slaba kondycje ... dzisiaj za to nie moge nawet siadac tak mnie pod posladkami boli :D najgorzej jak na cos twardego siadam :D

Asia - w Polsce bede pewnie kolo 18 kwietnia na tydzien :)

a teraz dobre nowiny - jutro zaczynam prace jako niania :D 4 miesiecznego chlopca :) jak narazie co 2 dzien po 3 godziny :)
supeeer to moja wymarzona praca :) przyjemna i jeszcze za to placa :)

Super nowiny :) Powiem Ci, że ja jak zaczęłam się opiekować 2 i pół letnim chłopczykiem kiedyś to tak mnie zauroczył, że zaszłam w ciążę w tym czasie:tak::-) Wyluzowałąm się chyba i ta praca sprawiała mi tyyyle radości, że po prostu "zaraziłam się" jak to mówią ;-)
Już czekam w poczekalni Wyniki ok 14 Jak tylko wrócę to będę do was pisać :-)

Kochana koniecznie daj znać jak będziesz już po:-)

Uff już w domku:) Krew oddana... rety jakbym wiedziała, że to prosto z żyły ładują i do takiego pojemnika to chyba bym tam nie weszła :D Na szczęscie nawet sladu nie ma po pobieraniu. Jak wychodziłam to z wrazenia wziełam nie swoją kurtkę ubrałam i jakaś pani krzyczała,, Prosze pani to moja kurtka" Wstyd jak nie wiem co. Teraz zostaje czekać do 14. Tak się boje tych wyników...

Czytam Wasze wczorajsze posty... ale Was wzięło na słodkości...i teraz będę musiała dziś gofry robić. bo jak mąż zapytał co się doczytałam tak mi spokoju nie daje.
Agniesiak szkoda, że nie zdałas..a kiedy kolejne podejscie?
Watpliwosci- gratuluje pracy. Ja to bym się chyba bała zajmować nie swoim dzieciaczkiem.
Ulenka- jesli chodzi o bóle owulacyjne.. to u mnie wogól cieżko to nazwac bólem, ale co miesiąc poprostu odczuwałam raz jeden raz drugi jajnik.

Ostatnia edycja:
dzień dobry bardzo:)

Wątpliwości- super że praca wypaliła:) no i nabierzesz wprawy:) w końcu sama zostaniesz mamusią ale będziesz dzięki tej pracy bardziej doświadczona:)

kraolina:) - czekamy na wyniki kciuki zaciśnietę

Ewelinko! Twój wykres i dzisiejsza temperaturka nie pozostawiają już złudzeń:)na pewno będzie wielka tłusta krecha! i powiem wreszcie to czego nie lubię mówić ale w tym przypadku to wyjątek A NIE MÓWIŁAM;)

reklama
Witam z rana,
Karolina - ja też wczoraj oddawałam krew na badania, to nic takiego :) Dziś też wyniki ok. 14. Mam nadzieję, żę wszystko ok. A ja trzymam kciuki za Twoją betę &&&&

Do góry