reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka - moja przyjaciółka tak miała na początku ciąży jak jeszcze nic nie wiedziała, że była taka senna i brzuch bolał ją na okres.
A ja robię gofry - dorwałam przepis na gofry w słabej gofrownicy, zobaczymy jak wyjdą. Kiedyś robiłam ze zwykłego przepisu i za nic nie chciały się dopiec, siedziały chyba z 15 min a na końcu i tak jakieś niedobre wyszły. Nie ma to jak stare porządne gofrownice jak nasze mamy mają... One są ciężke i mają dużą moc. 2-3 minuty i goferki gotowe i chrupiące... Nie to co to chińskie g******* :-)

Witaj mamamartynki -:-)

reklama
hah a ja bardzo często robię gofry bo mój Antolek uwielbia,ja zresztą też...:-D i naleśniki..mniam kupiłam naleśnikarkę i wychodzą przesmaczne,często właśnie jak zrobie ciasto na nalesniki to dodam do niego proszek do pieczenia i juz mam ciasto na gofry

Ulenka ja uwielbiam gofry ale moja gofrownica jest za słaba i do dupy. .. babcia miala super ale dziwnym sposobem zginęła niedługo po jej śmierci ;/

Jusastar zobaczymy co się z tej sennosci wykluje ;-)

Jestem wściekła bo testy nadal nie dotarły :angry::wściekła/y:

ja też mam słabą gofrownicę,jakaś tam zwykła lidlowska ale jak na razie daje radę,jak się przytrzyma 8min to wychodzą przypieczone i chrupiące czyli takie jak lubię:happy: ,jak mniej to ciągnące fuj

a nie wiem czy jadłyście ciastka rozetki?? pychota:-) mój Ś.P tato robił je dla mnie i może dlatego były jeszcze smaczniejsze:-) spójrzcie sobie na all po wpisaniu foremki na roetki to wyskoczą.będziecie wiedziały o co mi chodzi:-)

ulenka ale wspaniala historia z ta znajoma! wszystkim nam sie uda!

Aschlee napewno bedzie ok! spokojnie.

jolasia mnie by takie plamienie zaraz po owu zmartwilo. daj znac co Ci lekarz powie.

Agniesiak przykro mi ze nie zdalas, ale na pocieszenie to tutaj malusiolka ostatnio walczyla dobrych kilka razy i w koncu sie udalo.

jusastar ciesze sie ze Ci sie podoba. szczerze to ja nawet polskiego nie szukalam i ja chyba nawet jej w Polsce nie kupowalam, wiec moze byc inaczej. nie pomoge :sorry2:

ewelinka testy jeszcze nie przyszly, bo czekaja az Ci beta urosnie, zeby od razu byly dwie piekne kreski! ;-)

dziewczyny a czujecie w sobie ,że macie akurat dzień płody (jajeczkowanie) ,bo ja zawsze wtedy odczuwam tępy ucisk w lewym jajniku i zawsze w tym samym... jestem ciekawa czy to normalne?

reklama
Suselku Kochana oby tak bylo :-) ale jak jutro nie dotra to się zacznę martwić
Ty za tydzien albo i szybciej zobaczysz dwa tlusciochy na teście ;***

Ulenka mnie boli ale raz jedena raz drugi jajnik...
a teraz to mnie kuja na przemian wariaty :p

Do góry