reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

dziewczyny serduszka jeszcze nie słyszałam bo chyba sprzet chusteczkowy ale widziałam jak bije mojemu maleństwu..:)
Ulenka przeczułam to zrobiłam test potem bete i poszłam na wizyte było to ponad 2 tyg temu..

jejku aż serduchu mi mocniej zabiło:-) i łezka w oku zakręciła,przepięknie. Szczere gratulacje.
O już widzę suwaczek:-)

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest. Od lipca brałam tabletki hormonalne że względu na bardzo obfite @. Odastawilam 12 stycznia 2014. 12 lutego dostałam @ a potem 12 marca. Jak szybko wraca płodność? Lekarz dał mi jednofazowe
I niby jakieś dziwne przeczucia mam ale nie dokonca

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest. Od lipca brałam tabletki hormonalne że względu na bardzo obfite @. Odastawilam 12 stycznia 2014. 12 lutego dostałam @ a potem 12 marca. Jak szybko wraca płodność? Lekarz dał mi jednofazowe
I niby jakieś dziwne przeczucia mam ale nie dokonca

ja niestety nie znam się na tym...a co to za dziwne przeczucia??

Magda Sing, każda kobiea przechodzi to inaczej. Jezeli tera dostaniesz @ najlepiej w następnym cyklu zacznij mierzyć temperaturę, możesz też skorzystać z testów owulacyjnych. Jeżeli ze wskazań temperatury będziesz miała wskazania na owulację a jak jeszcze potwierdzisz to testami owulacyjnym, ukoronowaniem potwierdzenia, że masz owulację, będzie monitoring cyklu poprzez usg które potwierdzi, że owulacja powróciła po anty.

Tak mnie smutek dopadł, ze to są już brudzenia na @, że zaczełam słodkie filmiki oglądać:
[video=youtube;M80WYCQcSdM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=M80WYCQcSdM[/video]

Od 10 dc staramy się. A prZeczucia jakieś takie dziwne. Nie potrafię określić. Mąż tylko uśmiecha się tak jak przy pierwszej ciąży.
A u niego takie uśmiechy sa podejrzane zawsze.
Chce drugie dziecko ale chyba znam się na los. Wsumie jedno już mamy lol

Ostatnia edycja:
Kimnelam sie troszkę i od razu lepiej ;)

Ulenko ja o pierwszej ciazy dowiedziałam się po 3 cyklu starań niestety szczęście nie trwało długo bo poronilam w 11 tygodniu...
teraz jest to moj pierwszy cykl pelen bo na miesiączkę po styczniu czekalam do 6 marca.

Kimnelam sie troszkę i od razu lepiej ;)

Ulenko ja o pierwszej ciazy dowiedziałam się po 3 cyklu starań niestety szczęście nie trwało długo bo poronilam w 11 tygodniu...
teraz jest to moj pierwszy cykl pelen bo na miesiączkę po styczniu czekalam do 6 marca.

przykro mi...:-(
ale teraz już trzymam mocno kciuki. kto wie może już wkrótce będziemy razem liczyć dni do porodu:-)

reklama
Do góry