reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinko zaraz mnie trafi tutaj na miejscu jak bladzioch jest to ciążą też :-)

Popraw go jutro albo pojutrze:-) tylko już dzisiaj zaopatry się w testy

reklama
Ewelinka - a po jakim czasie zobaczyłaś ten cień? A może pójdziesz na betę? Będzie pewny wynik. Może ten cień był od razu tylko nie zwróciłaś uwagi. Trzymam kciuki!!

Kraolina - u mnie w Diagnostyce 28 zł przed zniżką.

witam w słoneczny, wtorkowy poranek :-)
Kraolina - gratuluję kreseczek; ja bym się wstrzymała z wizytą u gin, bo może jeszcze nic nie zobaczyć, ale domyślam się, że pewnie ciężko się powstrzymać ;-)
Ewelinka - dopóki @ nie ma, zawsze jest nadzieja, tym bardziej że cień kreseczki widać :-)
Agniesiak85 - tak, ja dopiero w czerwcu mogę zacząć starania, więc razem startujemy ;-) powodzenia na egzaminie
Ulenka - witaj :tak:

Dziewczyny tego nawet nie można nazwać bladziochem tylko raczej miejscem w którym powinien on być ;-)
poza tym pierw sprawdzałam po około 5 minutach a potem minęło ponad 30 minut wiec mogła to być jakaś reakcja chemiczna. Dalej utrzymuje że to nie ciąża.
już nie będę kupować tylko poczekam aż przyjdą te zamówione z allegro o czułości 10

To jest nadzieja Ewelinko:) czy u Was tez tak pogoda szaleje. Wczoraj goraco ze w samym sweterku chodzilam a dzis gruby plaszcz znow bo 5stopni... i tak ciagle. Jeden dzien goracy drugi zimny... nie wiadomo jak sie ubierac nawet...

Jussastar u nas dziś też zimniej ale dalej słonecznie;-)

Cyntia myślałam o becie.. ale zastanawiam się czy nie warto poczekać z dzień, dwa ... może pojawi się ciemniejsza kreseczka albo przyjdzie wredna @...

Nie dziękuję wszystkim ;****

Karolinko, gratuluję :*:* &&&&& za piękną betkę :*

Ewelinko, przykro mi <przytul> ale zawsze jest nadzieja. Nie ma @ to może się jeszcze II kreseczka pokazać :) Myśl pozytywnie. Kochana, dzisiaj prima aprilis i może teścik pokazuje brak ciąży, a ciąża jest :)

U mnie @ nadal brak ;) Brzuch mnie trochę dzisiaj z rana bolał. @ się zbliża, albo coś nie tak wczoraj musiałam zjeść.

Miłego popołudnia życzę. Teraz mama jest u mnie i idziemy z dziewczynkami na plac zabaw :)

Kraolina idź na betę w najbliższych dniach i powtórz ją za dwa dni, wtedy będzie 100% pewności :) a wynik też się pewnie przyda lekarzowi :)
krwi pobierają tylko troszeczkę :)

Ewelinka najlepiej powtórz test, pamiętasz co było u mnie w poprzednim cyklu? wyszła krecha no pink teście po czasie a okazało się że to reakcja chemiczna na teście. Oczywiście mam nadzieję że Twój bladzioch to mały tajniak w brzuchu :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry