reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Blair pamiętam i nawet tego cienia cienia nie biorę pod uwagę ;-) bo jak dla mnie to również reakcja chemiczna.

Monarti sprawdzę na pewno ;-) idą pocztą polską więc sto lat ;p list polecony ekonomiczny ;) może do końca tygodnia dojdą... wysłane w piątek do mnie zostały.

reklama
Miłego dnia dziewczyny, u mnie słonecznie,ale wietrznie
List ekonomiczny idzie 3dni pod warunkiem,że został wysłany przed 15 stą.
Mimo wszystko trzymam kciuki, pozytywnych testów gratuluje:-)
Ja dziś miałam odruch wymiotny,aż łzy pociekły o by to był dobry znak.

ewelinka_shn dziekuje ze pytasz:tak: u mnie w porzadku tylko teraz troche mniej czasu i nie wiem czy na chorobe mnie nie zbiera bo caly czas kicham,oby nie.U mnie strasznie zimno wiec dotarlam do domku i pierwsze co to musi byc goraca kawusiaZobacz załącznik 618039teraz mam chwilke wolnego bo Corcia buduje dla mnie wielki dom z klockow:-D Nie moge sie doczekac tej wizyty u gina mam nadzieje ze uslysze ze wszystko dobrze.

Witam
Czy mogłabym dołączyć do staraczek? Mam na imię Magda. Tak samo jak wy staramy się z mężem o dziecko. Mamy już córkę 5-latke. Teraz czas na rodzeństwo.
Pozdrawiam cieplutko.

Ostatnia edycja:
Kraolina leć na betę wtedy będziesz na pewno wiedziała ktory to tydzień ciąży i bedziesz spokojnie mogła się umówić do gina :tak:

ewelinka
idź na betę ja miałam wielkiego bladziocha, a beta była już 189, 8 :-D

Magda witaj :tak:

a u nas zaś piękna pogoda w słońcu z 20 stopni będzie :-)

Hej hej :) Ja już siedzę i czekam w Wordzie:-p DO 14:45 jest duuużo czasu ;) Nie mogłam się powstrzymać i zabrałam ze sobą kompa;-) Rany koguta jakoś mnie stresik łapie a jestem już tu przecież 3 raz:zawstydzona/y::-p
Witam Magda :tak:
Wiecie, dziś mój ostatni dzień urlopu.. jutro do pracy a wczwartek znów wolne:-D idę z Tomaszem na bilans 4latka wtedy.
Kurczę jak ja bym chciała tak poleniuchować troszkę w domku:zawstydzona/y:

No ok to jutro pojde na bete. Mam nadzieje że mozna sie od razu na miejscu zarejestrowac, ale bedziecie musiały mi pomóż ją odczytać :tak:
Agniesiak jak to się mówi do 3 razy sztuka ;) ale ja pamiętam.. nigdy się tak nie stresowałam jak własnie na egzaminie na prawko, nawet obrona na studiach wydawała mi sie prostsza
Magda witamy wsrod staraczek, ale uważaj to forum mocno uzaleznia :tak:

reklama
Do góry