reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Maluś dziękuję :* niestety to są wady tej pracy, że czasem jest nieprzewidywalna... w zeszłym roku musiałam np w weekend majowy przyjeżdżać, trzeba wyczuć moment bo można zrobić coś za szybko gdy komórki się jeszcze dobrze nie rozwinąć, a czasem wystarczy dzień lub kilka godzin za długo i okazuje się że hodowla padła...
a Ty jak się czujesz? testujesz jutro? bo coś czytałam o cieniach na testach

Mychunia piękny suwaczek :)

Blair, nie testuje już więcej. Miałam nie robić już testów, ale jednak zrobiłam. Straszny stres jest przy tym. Zrobię w niedziele betę jak do niedzieli nie będzie @. Może być tak, że czymś się stresuje i dlatego @ spóźnia się. Nie ma co się denerwować, bo na głowę idzie. Dzisiaj tak sobie się czuje. Jakaś nie wyspana i zmęczona. Spać mi się chce, ale nie mogę się położyć dopóki dziewczynki nie pójdą spać.

W tej swojej pracy, to nieźle masz. Nie chciałabym tak pracować. A nie myślałaś o zmianie pracy?

Ja juz po cmentarzu i po obiedzie:-)

Blair ja uważam ze Twoja praca jest ciężka ale bardzo ciekawa i na pewno nie nudna ;-)

Malus dzis chyba cos z ciśnieniem albo przez tą zmianę czasu tak jest bo ja tez jakas śpiąca jestem...

ja tylko na chwile bo zostalam wywolana :D

Susel - u mnie w porzadku :) tylko wekeend byl do du..py. P wrocil o 22 w sobote z pracy a niedziela tak szybko minela ze nawet nie wiem kiedy :( Chce zaczac cos cwiczyc w domu ale nie wiem za bardzo co .. ;/ najbardziej podchodza mi brzuszki albo 6 weidera ale to do owulacji bo po to juz nie bardzo .. a chcialabym sie zaczac ruszac bo od czerwca do teraz przytylam 4 kg .. ;/ startowalam tutaj z 54 a juz mam 58 .. :crazy:

jak u Ciebie z testowaniem ?? wykres piekny ; )

Malus - trzymam mocno kciuki zeby bylo po twojemu ! :)

Ostatnia edycja:
Nic nie kupiłam sobie, siatka taką jaką chciałam akurat nie było, musiała bym wsiąść taką 150 sm a ja chciałam na wysokość max 60 cm to bym musiała całe 10 m ciąć w dłuż na 3 częći by wyszła taka po 50 cm. Kwiatki bardzo duże a ja chciałam takie małe by wstawić na półkę, a jak coś było to takie zdechłe.
A w bdodatku zaczełam brudzić :wściekła/y::crazy::angry:

ja już w domku :)
na szczęście kupiony przez G kabelek działa i ładuje mi tel :)

Maluś pracy nie zmienię, ponieważ wiąże mnie umowa jeszcze na dwa lata, z reszt nie chcę bo praca w zawodzie i lubię ją. Na ogół jest super, świetny szef, 40dni płatnego urlopu, konferencje krajowe i zagraniczne, no i z urlopem nie ma problemów. Nie mówiąc że lubię tam pracować, tylko czasem zdarzają się takie akcje jak dziś że mi ręce opadają, ale trzeba się pozbierać i brać do roboty od nowa...
Nie wiem czy życzyć @ czy II więc niech się rozwiąże tak jak tego byś chciała :)

Ewelinka nie jest źle, nie raz się pada na pysk ale jak wszędzie.... Podobno jak robisz to co kochasz to przestajesz pracować :)
też dziś zasypiam

Wątpliwości zobacz sobie treningi na you tube np chodakowskiej albo Mel B może coś Ci podpasuje :)

Rety ale jestem wykończona.. przebiegałysmy cały Kraków za tą suknią ślubną ale i tak nic nie kupiłyśmy niestety... Po drodze jeszcze udało mi sie zalatwic z telefonem- od 3 miesiecy przychodzily mi kosmiczne faktury jak sie okazało ktoś bez mojej wiedzy i zgody włączył mi różne usługi. Na szczęście mają mi to odliczyc z kolejnych faktur. No i zakupiłam teścik na jutro!!
Dziuneczka jak to dopiero w środe testujesz? Myślałam, że jutro będziemy razem sikać, co by raźniej było, bo mnie zawsze stresuje to testowanie.
Watpliwości co do ćwiczeń to zgacam sie z Blair Chodakowska( moje ulubione Skalpel i Killer) a MelB na pośladki jak ćwiczyłam to były ekstra efekty:tak:

reklama
Hej
Ja chyba nigdy juz nie znajde czasi i jak dolozyc do tego drugie dZiecko
Blair fajna masz prace a co hodujesz;)
Ja tez polecam mel b jest super i cwiczenia sie nie nudza , mozna ciagle cos zmieniac

Do góry