reklama
Maluś dziękuję :* niestety to są wady tej pracy, że czasem jest nieprzewidywalna... w zeszłym roku musiałam np w weekend majowy przyjeżdżać, trzeba wyczuć moment bo można zrobić coś za szybko gdy komórki się jeszcze dobrze nie rozwinąć, a czasem wystarczy dzień lub kilka godzin za długo i okazuje się że hodowla padła...
a Ty jak się czujesz? testujesz jutro? bo coś czytałam o cieniach na testach
Mychunia piękny suwaczek
a Ty jak się czujesz? testujesz jutro? bo coś czytałam o cieniach na testach
Mychunia piękny suwaczek
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Blair, nie testuje już więcej. Miałam nie robić już testów, ale jednak zrobiłam. Straszny stres jest przy tym. Zrobię w niedziele betę jak do niedzieli nie będzie @. Może być tak, że czymś się stresuje i dlatego @ spóźnia się. Nie ma co się denerwować, bo na głowę idzie. Dzisiaj tak sobie się czuje. Jakaś nie wyspana i zmęczona. Spać mi się chce, ale nie mogę się położyć dopóki dziewczynki nie pójdą spać.
W tej swojej pracy, to nieźle masz. Nie chciałabym tak pracować. A nie myślałaś o zmianie pracy?
W tej swojej pracy, to nieźle masz. Nie chciałabym tak pracować. A nie myślałaś o zmianie pracy?
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Ja juz po cmentarzu i po obiedzie:-)
Blair ja uważam ze Twoja praca jest ciężka ale bardzo ciekawa i na pewno nie nudna ;-)
Malus dzis chyba cos z ciśnieniem albo przez tą zmianę czasu tak jest bo ja tez jakas śpiąca jestem...
Blair ja uważam ze Twoja praca jest ciężka ale bardzo ciekawa i na pewno nie nudna ;-)
Malus dzis chyba cos z ciśnieniem albo przez tą zmianę czasu tak jest bo ja tez jakas śpiąca jestem...
watpliwosci3
Fanka BB :)
ja tylko na chwile bo zostalam wywolana
Susel - u mnie w porzadku tylko wekeend byl do du..py. P wrocil o 22 w sobote z pracy a niedziela tak szybko minela ze nawet nie wiem kiedy Chce zaczac cos cwiczyc w domu ale nie wiem za bardzo co .. ;/ najbardziej podchodza mi brzuszki albo 6 weidera ale to do owulacji bo po to juz nie bardzo .. a chcialabym sie zaczac ruszac bo od czerwca do teraz przytylam 4 kg .. ;/ startowalam tutaj z 54 a juz mam 58 ..
jak u Ciebie z testowaniem ?? wykres piekny ; )
Malus - trzymam mocno kciuki zeby bylo po twojemu !
Susel - u mnie w porzadku tylko wekeend byl do du..py. P wrocil o 22 w sobote z pracy a niedziela tak szybko minela ze nawet nie wiem kiedy Chce zaczac cos cwiczyc w domu ale nie wiem za bardzo co .. ;/ najbardziej podchodza mi brzuszki albo 6 weidera ale to do owulacji bo po to juz nie bardzo .. a chcialabym sie zaczac ruszac bo od czerwca do teraz przytylam 4 kg .. ;/ startowalam tutaj z 54 a juz mam 58 ..
jak u Ciebie z testowaniem ?? wykres piekny ; )
Malus - trzymam mocno kciuki zeby bylo po twojemu !
Ostatnia edycja:
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Nic nie kupiłam sobie, siatka taką jaką chciałam akurat nie było, musiała bym wsiąść taką 150 sm a ja chciałam na wysokość max 60 cm to bym musiała całe 10 m ciąć w dłuż na 3 częći by wyszła taka po 50 cm. Kwiatki bardzo duże a ja chciałam takie małe by wstawić na półkę, a jak coś było to takie zdechłe.
A w bdodatku zaczełam brudzić
A w bdodatku zaczełam brudzić
ja już w domku
na szczęście kupiony przez G kabelek działa i ładuje mi tel
Maluś pracy nie zmienię, ponieważ wiąże mnie umowa jeszcze na dwa lata, z reszt nie chcę bo praca w zawodzie i lubię ją. Na ogół jest super, świetny szef, 40dni płatnego urlopu, konferencje krajowe i zagraniczne, no i z urlopem nie ma problemów. Nie mówiąc że lubię tam pracować, tylko czasem zdarzają się takie akcje jak dziś że mi ręce opadają, ale trzeba się pozbierać i brać do roboty od nowa...
Nie wiem czy życzyć @ czy II więc niech się rozwiąże tak jak tego byś chciała
Ewelinka nie jest źle, nie raz się pada na pysk ale jak wszędzie.... Podobno jak robisz to co kochasz to przestajesz pracować
też dziś zasypiam
Wątpliwości zobacz sobie treningi na you tube np chodakowskiej albo Mel B może coś Ci podpasuje
na szczęście kupiony przez G kabelek działa i ładuje mi tel
Maluś pracy nie zmienię, ponieważ wiąże mnie umowa jeszcze na dwa lata, z reszt nie chcę bo praca w zawodzie i lubię ją. Na ogół jest super, świetny szef, 40dni płatnego urlopu, konferencje krajowe i zagraniczne, no i z urlopem nie ma problemów. Nie mówiąc że lubię tam pracować, tylko czasem zdarzają się takie akcje jak dziś że mi ręce opadają, ale trzeba się pozbierać i brać do roboty od nowa...
Nie wiem czy życzyć @ czy II więc niech się rozwiąże tak jak tego byś chciała
Ewelinka nie jest źle, nie raz się pada na pysk ale jak wszędzie.... Podobno jak robisz to co kochasz to przestajesz pracować
też dziś zasypiam
Wątpliwości zobacz sobie treningi na you tube np chodakowskiej albo Mel B może coś Ci podpasuje
Rety ale jestem wykończona.. przebiegałysmy cały Kraków za tą suknią ślubną ale i tak nic nie kupiłyśmy niestety... Po drodze jeszcze udało mi sie zalatwic z telefonem- od 3 miesiecy przychodzily mi kosmiczne faktury jak sie okazało ktoś bez mojej wiedzy i zgody włączył mi różne usługi. Na szczęście mają mi to odliczyc z kolejnych faktur. No i zakupiłam teścik na jutro!!
Dziuneczka jak to dopiero w środe testujesz? Myślałam, że jutro będziemy razem sikać, co by raźniej było, bo mnie zawsze stresuje to testowanie.
Watpliwości co do ćwiczeń to zgacam sie z Blair Chodakowska( moje ulubione Skalpel i Killer) a MelB na pośladki jak ćwiczyłam to były ekstra efekty
Dziuneczka jak to dopiero w środe testujesz? Myślałam, że jutro będziemy razem sikać, co by raźniej było, bo mnie zawsze stresuje to testowanie.
Watpliwości co do ćwiczeń to zgacam sie z Blair Chodakowska( moje ulubione Skalpel i Killer) a MelB na pośladki jak ćwiczyłam to były ekstra efekty
reklama