reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jeszcze raz dziękuję :*

Asia, a Twoja historia, to godna podziwu. Dzięki Tobie wiem, że warto walczyć. Mam dla kogo, bo wiem, że mąż mnie Kocha. Wczoraj mi powiedział "Przepraszam Kochanie, ale ja muszę na 6:30 być w pracy. Nie chce żebyś płakała, ale wiec jedno, Kocham Ciebie i nie mam zamiaru Ciebie zostawiać". To też wpłynęło na to, że się bardziej rozpłakałam. Miłe to było.

Aschlee, ale Ty też jakiś czas sama byłaś z mała, bo Twój mąż wyjechał :*

Podziwiam bardzo Agamemnon, bo jej mąż ciągle na wyjazdach i praktycznie sama jest. Nie wiem czy ja tak bym wytrzymała.

Mati, moim marzeniem jest wyjechać z Polski. Jak dobrze pójdzie to na początku roku. Nawet wtedy jestem wstanie poświęcić się i zostać z dziećmi 3 miesiące, aby z M wyjechać.

Asia, a marzeniem nie jest drugi maluszek?:)

Hej :)
My w drodze do lbn, pogoda cudowna! :)

Mam prośbę, możecie spojrzeć na moj wykres? Bo mi się chyba owu zgubiła :( w poprzednim cyklu miałam w 17dc. A teraz jest tak ze miałam ból krzyża w czwartek i delikatnie jajników, wczoraj miałam mocniejsze bóle brzucha i jajników zwłaszcza lewego a dziś jak na razie brak bólu jakiegokolwiek. Temp dziwna jakby się delikatnie podnosiła ale sama nie wiem, myślicie ze owu mogła być wczoraj lub będzie dziś?

Malus jesteś Wielka! Nie wiem skąd bierzesz sile, ale podobno Matki są niezniszczalne. Bardzo Ci współczuje sytuacji, ja z G tez ostatnio tak mam... Tylko ze my dzieci nie mamy a jest cieżko, to u Ciebie już w oglóle... Ale wierze ze słońce niedługo u Was wyjdzie :*

Asia Ty silaczko!

Dziewczyny duży ukłon w Wasza str. Moja Mama jest tez taka silaczką

Matik piękny test! :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Asia - zasłużyłas na Szyma :)! Musiał co być pisany. A jak twoje chłopaki się dogaduja?

Matik - jak się stało że ty na GC jesteś? Jak tam opieka gina wygląda?

Motylku, Mychunia - jak się czujecie?

Malus moim marzeniem bylo miec mezczyzne takiego jakim jest Szymon. Wiec to sie spelnilo. Jest dla mnie nagroda za wszystko co do tej pory nie bylo mile. Warto bylo przezyc to wszystko wiedzac ze nagroda bedzie miala taka wartosc. A maluszek bedzie owocem naszej milosci :-) i marzeniem aby moc poswiecic mu tyle czasu ile nie moglam poswiecic Pawelkowi. A wtedy bede miala czas dla dwojki.

Malus no tak my jak bylismy sami praktycznie albo sie mijalismy albo mowilismy dzien dobry i dobranoc.Potem urodzila sie Corka to widzielismy sie tylko wieczorami kolo 22 posiedzielismy tyle co przy kolacji i spac.Potem wyjazd to bylysmy caly czas same...ale wtedy juz wiedzialam ze jak przetrwam ten moment to juz bedzie tylko lepiej...tutaj tez zdarzaly sie doly ( nie bede pisac ze od samego poczatku bylo super bo bym sklamala) ale warto to przetrwac bo potem jest na prawde super:tak:

reklama
Asia, rozumiem :) W takim razie spełnione masz marzenie. Ja też mam kochanego mężczyznę, którego bym nigdy nie zamieniła na innego.

Blair, nie pomogę z wykresem, bo nigdy nie robiłam i nie znam się.

Do góry