reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
dziewczyny zrobie rano,bo anuż @ przyjdzie wieczorem,czego nie chcę:no: ,podacie przepis na sernik na spodzie,bo chetnie bym dziś upiekła:-)

Iwo tak jak Motylek napisała lbn to Lublin moje miasto rodzinne :)

Dziuneczka rób koniecznie jutro test :) czuje ze będzie pozytywny :)

Powiem szczerze ze tez się boje ze dziecko u nas może rozwalić związek, na co G powiedział ze jeśli już to tylko nas umocni ;) i oby tak było.
G tez jest moj wymodlony. To On mi pokazał ze facet potrafi kochać, zaufalam Mu dopiero po 2latach, przez ten czas walczył ciagle o mnie, bo z domu wyniosłam wzorzec ze facet nie potrafi kochać... Często ludzie nie rozumieją jak mogę być z jednym facetem od 17roku życia, ale wiem ze lepszy mi się nie trafi

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Maluś rodzice nie żyją od bardzo dawna miała 3 laka więc praktycznie jakby nie istnieli. A takiej prawdziwej rodziny tak naprawdę nigdy nie miałam. Wszędzie to chodziło tylko pieniądze z rodziny zastępczej. Teraz utrzymuję jako takie stosunki z matką chrzestną a chrzestny to brak słów, nawet na ślubie nie był.

Dobra zmykam do miasta, mgła iście z horroru opadła i jakieś słońce przez jej resztki się przebija. Obiad to wczorajsza kolacja, tyle tego zrobiłam, ze jeszcze dzisiaj się najemy. Gulasz strączkowy :-D fajnie wymyśliłam, ale jest pycha.

Jołasia <przytul>:*

dziuneczka, pisałam wczoraj kup sernix :p Mi tam smakuje sernik z tego przepisu. Możesz zrobić na kruchym cieście, albo na herbatnikach :) A jeżeli chodzi o śluz, to nie sugeruj się nim. Kiedyś też na niego patrzyłam, ale to błąd. Jedne w ciąży mają śluz bezbarwny inne, biały, inne w ogóle jego nie mają, a jeszcze inne co i rusz latają do łazienki, bo się z nich leje. Zrób test :) Ja mam śluz lekko biały, ciągnący się i trochę bezbarwny ciągnący się ;) Ale ciąża u mnie raczej odpada. Niedobrze mi od rana, ale u mnie może być to przez zmianę żywienia. Chce parę kilo zrzucić.

Dziewczyny, podziwiam Was. Długo jesteście ze swoimi Panami :) Moja siostra poznała też swojego męża mając niecałe 18-cie lat i są już ze sobą 12 lat.

reklama
ależ tu dziś kulinarnie, aż jeść się chce :-D to ja dodam coś od siebie: po wczorajszym spotkaniu ze znajomymi pozostało nam pół gara z bograczem (uwielbiam ;-)), tak więc będzie się działo :-)

Jołasia, trochę wiem, jak to jest nie móc się tak zwyczajnie, po ludzku, wygadać - z bliskich mam tylko, a może AŻ męża; mama nie żyje od 8 lat, tata od 2,5 roku; było ciężko, do dziś w trudnych chwilach tak bardzo bym chciała móc chociaż się wygadać przed nimi...

miłego, słonecznego dnia wszystkim życzę :-)

Do góry