reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
dziewczyny zrobie rano,bo anuż @ przyjdzie wieczorem,czego nie chcę:no: ,podacie przepis na sernik na spodzie,bo chetnie bym dziś upiekła:-)

Iwo tak jak Motylek napisała lbn to Lublin moje miasto rodzinne :)

Dziuneczka rób koniecznie jutro test :) czuje ze będzie pozytywny :)

Powiem szczerze ze tez się boje ze dziecko u nas może rozwalić związek, na co G powiedział ze jeśli już to tylko nas umocni ;) i oby tak było.
G tez jest moj wymodlony. To On mi pokazał ze facet potrafi kochać, zaufalam Mu dopiero po 2latach, przez ten czas walczył ciagle o mnie, bo z domu wyniosłam wzorzec ze facet nie potrafi kochać... Często ludzie nie rozumieją jak mogę być z jednym facetem od 17roku życia, ale wiem ze lepszy mi się nie trafi

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Maluś rodzice nie żyją od bardzo dawna miała 3 laka więc praktycznie jakby nie istnieli. A takiej prawdziwej rodziny tak naprawdę nigdy nie miałam. Wszędzie to chodziło tylko pieniądze z rodziny zastępczej. Teraz utrzymuję jako takie stosunki z matką chrzestną a chrzestny to brak słów, nawet na ślubie nie był.

Dobra zmykam do miasta, mgła iście z horroru opadła i jakieś słońce przez jej resztki się przebija. Obiad to wczorajsza kolacja, tyle tego zrobiłam, ze jeszcze dzisiaj się najemy. Gulasz strączkowy :-D fajnie wymyśliłam, ale jest pycha.

Jołasia <przytul>:*

dziuneczka, pisałam wczoraj kup sernix :p Mi tam smakuje sernik z tego przepisu. Możesz zrobić na kruchym cieście, albo na herbatnikach :) A jeżeli chodzi o śluz, to nie sugeruj się nim. Kiedyś też na niego patrzyłam, ale to błąd. Jedne w ciąży mają śluz bezbarwny inne, biały, inne w ogóle jego nie mają, a jeszcze inne co i rusz latają do łazienki, bo się z nich leje. Zrób test :) Ja mam śluz lekko biały, ciągnący się i trochę bezbarwny ciągnący się ;) Ale ciąża u mnie raczej odpada. Niedobrze mi od rana, ale u mnie może być to przez zmianę żywienia. Chce parę kilo zrzucić.

Dziewczyny, podziwiam Was. Długo jesteście ze swoimi Panami :) Moja siostra poznała też swojego męża mając niecałe 18-cie lat i są już ze sobą 12 lat.

reklama
ależ tu dziś kulinarnie, aż jeść się chce :-D to ja dodam coś od siebie: po wczorajszym spotkaniu ze znajomymi pozostało nam pół gara z bograczem (uwielbiam ;-)), tak więc będzie się działo :-)

Jołasia, trochę wiem, jak to jest nie móc się tak zwyczajnie, po ludzku, wygadać - z bliskich mam tylko, a może AŻ męża; mama nie żyje od 8 lat, tata od 2,5 roku; było ciężko, do dziś w trudnych chwilach tak bardzo bym chciała móc chociaż się wygadać przed nimi...

miłego, słonecznego dnia wszystkim życzę :-)

Do góry