reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Matik, coraz piękniejsze Tobie testy wychodzą co do ciąży, to nie ma wątpliwości.
Aschlee, zapraszam Kochana, a Ty mnie kusisz obiadem Ja dzisiaj jakoś weny nie mam do gotowania ;/ Może dlatego, że @ jeszcze nie mam i pewnie niedługo przyjdzie, a przeważnie przed @ jestem zdołowana. Wczorajszy wieczór też mnie trochę przybił. M wrócił około 22-giej i szybko poszedł spać. Zanim zasnął, to emocję wzięły górę i się rozpłakałam jak dziecko. Dzisiaj miał mieć wolne a na 6:30 obowiązkowo na 8h musiał jechać do pierwszej pracy. Wczoraj kartka wisiała, że dzisiaj obowiązkowo wszyscy muszą być ;/ Rozpłakałam się, a M że mi to wszystko wynagrodzi (nie chodzi tu o seks) i żebym do końca roku wytrzymała, to wszystko się zmieni i w końcu razem będziemy więcej czasu spędzać. Obym wytrzymała
Aschlee, zapraszam Kochana, a Ty mnie kusisz obiadem Ja dzisiaj jakoś weny nie mam do gotowania ;/ Może dlatego, że @ jeszcze nie mam i pewnie niedługo przyjdzie, a przeważnie przed @ jestem zdołowana. Wczorajszy wieczór też mnie trochę przybił. M wrócił około 22-giej i szybko poszedł spać. Zanim zasnął, to emocję wzięły górę i się rozpłakałam jak dziecko. Dzisiaj miał mieć wolne a na 6:30 obowiązkowo na 8h musiał jechać do pierwszej pracy. Wczoraj kartka wisiała, że dzisiaj obowiązkowo wszyscy muszą być ;/ Rozpłakałam się, a M że mi to wszystko wynagrodzi (nie chodzi tu o seks) i żebym do końca roku wytrzymała, to wszystko się zmieni i w końcu razem będziemy więcej czasu spędzać. Obym wytrzymała
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Matik piknie ciemnieje ;-)
Malus Kochana dasz radę ;*** ja już obiad mam gotowy ;D wczoraj robiłam gołąbki wieczorem/prawie w nocy ;p
Malus Kochana dasz radę ;*** ja już obiad mam gotowy ;D wczoraj robiłam gołąbki wieczorem/prawie w nocy ;p
Malus kochana nie smutaj. Wiem co przechodzisz bo tez tak mialam. Pamietaj ze po ciezkich chwilach zawsze wychodzi slonce. Jestem pewna ze dasz rade, jestes bardzo madra, dobra i kochajaca matka i zona. Na pewno dostaniesz nagrode za swoja postawe w stosunku do wszystkich. Oby takie smutne chwile nachodzily cie coraz rzadziej.
Malus to ja zapraszam na obiadek
Na pewno jest Ci ciezko u mnie bylo tak samo jak bylismy w PL albo sie mijalismy albo mowilismy dzien dobry i dobranoc Kochanie...Widzisz Twoj M wie ze jest Ci zle z faktem ze nie macie dla siebie czasu i jemu na pewno tez nie jest to na reke.Trzymam kciuki zeby jak najszybciej Wam sie to wszystko poukladalo.Musisz byc silna a zobaczysz potem bedzie juz tylko lepiej
Na pewno jest Ci ciezko u mnie bylo tak samo jak bylismy w PL albo sie mijalismy albo mowilismy dzien dobry i dobranoc Kochanie...Widzisz Twoj M wie ze jest Ci zle z faktem ze nie macie dla siebie czasu i jemu na pewno tez nie jest to na reke.Trzymam kciuki zeby jak najszybciej Wam sie to wszystko poukladalo.Musisz byc silna a zobaczysz potem bedzie juz tylko lepiej
Matik2012
Fanka BB :)
Dzięki kochane
Malusiolka
Dziewczyny, dziękuję:* Gdyby nie wy to na pewno bym już zwariowała. Sama jeszcze sobie się dziwie, że funkcjonuje. Wstaje o 5/6-tej idę spać 24-ta, wstaje w nocy do dziewczynek i tak w kółko.
Asia, a długo u Ciebie to trwało?
Aschlee, to też nie mieliście fajnie.
Jołasia, co do gołąbków to są u Aschlee i tam idziemy na nie. Zapraszamy
Asia, a długo u Ciebie to trwało?
Aschlee, to też nie mieliście fajnie.
Jołasia, co do gołąbków to są u Aschlee i tam idziemy na nie. Zapraszamy
Ostatnia edycja:
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Hej Hej gołąbki są u mnie ;D
reklama
Malusiolka
A no tak : Ja to jakaś zakręcona dzisiaj jestem. Na gołąbki lecimy do Ewelinki, a na kluseczki z gulaszem i z warzywami do Aschlee <mniam> ślinka leci