reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Matik, coraz piękniejsze Tobie testy wychodzą :) co do ciąży, to nie ma wątpliwości.

Aschlee, zapraszam :D Kochana, a Ty mnie kusisz obiadem :D Ja dzisiaj jakoś weny nie mam do gotowania ;/ Może dlatego, że @ jeszcze nie mam i pewnie niedługo przyjdzie, a przeważnie przed @ jestem zdołowana. Wczorajszy wieczór też mnie trochę przybił. M wrócił około 22-giej i szybko poszedł spać. Zanim zasnął, to emocję wzięły górę i się rozpłakałam jak dziecko. Dzisiaj miał mieć wolne a na 6:30 obowiązkowo na 8h musiał jechać do pierwszej pracy. Wczoraj kartka wisiała, że dzisiaj obowiązkowo wszyscy muszą być ;/ Rozpłakałam się, a M że mi to wszystko wynagrodzi (nie chodzi tu o seks) i żebym do końca roku wytrzymała, to wszystko się zmieni i w końcu razem będziemy więcej czasu spędzać. Obym wytrzymała :(

Malus kochana nie smutaj. Wiem co przechodzisz bo tez tak mialam. Pamietaj ze po ciezkich chwilach zawsze wychodzi slonce. Jestem pewna ze dasz rade, jestes bardzo madra, dobra i kochajaca matka i zona. Na pewno dostaniesz nagrode za swoja postawe w stosunku do wszystkich. Oby takie smutne chwile nachodzily cie coraz rzadziej.

Malus to ja zapraszam na obiadek:tak:

Na pewno jest Ci ciezko u mnie bylo tak samo jak bylismy w PL albo sie mijalismy albo mowilismy dzien dobry i dobranoc Kochanie...Widzisz Twoj M wie ze jest Ci zle z faktem ze nie macie dla siebie czasu i jemu na pewno tez nie jest to na reke.Trzymam kciuki zeby jak najszybciej Wam sie to wszystko poukladalo.Musisz byc silna a zobaczysz potem bedzie juz tylko lepiej:tak:

Dziewczyny, dziękuję:* Gdyby nie wy to na pewno bym już zwariowała. Sama jeszcze sobie się dziwie, że funkcjonuje. Wstaje o 5/6-tej idę spać 24-ta, wstaje w nocy do dziewczynek i tak w kółko.

Asia, a długo u Ciebie to trwało?

Aschlee, to też nie mieliście fajnie.

Jołasia, co do gołąbków to są u Aschlee i tam idziemy na nie. Zapraszamy :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry