reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Gochson, napisałam dla dziewczyn :)

Asia, u mnie też ładna pogoda :D

Gosia, Mychunia, wczoraj u mnie było od rana mgliście, ale się rozpogodziło :) Oglądałam wczoraj pogodę, to w całej Polsce ma być ciepło.

Mychunia, hehe.. wiem coś o tym :D Chcesz to poczęstuje Ciebie bułeczką graham, do tego lekko posmarowana masełkiem, sałata, szynka, ogórek, pomidor :)

reklama
Witam się i ja

U nas mgła jak mleko, nic nie widać na kilkanaście metrów. Domy sąsiadów zza ulicy naprzeciwko znikły :szok: a muj do pracy pojechał rowerem, ciekawe czy przeciwmgielne włączył :-D

Miłego dnia

Malusiolka - aaaa! Język nie powiem gdzie mi zaraz ucieknie ;-) Poproszę 2 takie kanapki! Albo chociaż jedną.... :-p
Maluśka - i ty brutusie przeciwko mnie :-)rzucam się na wszysko co nadaje się do jedzenia HELP!!!

Matik - jak dzisiejszy test?????

Witam wszystkie dziewczynki
już się wykurowalam więc mogę przesłać fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam sie z rana....u mnie nie ma mgly ale za to zimni i deszczowo.
Zycze wszystkim milego dnia no i oczywiscie udanych testowan ( jak jakies sa zaplanowane) :tak:

Ostatnia edycja:
Cyntia, proszę bułeczki <bułeczka>:D U mnie przeważnie takie śniadanie + do tego herbatka :)

Ewelinko, iwo, też zapraszam :D Okołó 6-tej Roskanka wstała i już mi się chciało takiego jedzenia, ale leń ze mnie i mi się nie chciało robić :p

Ostatnia edycja:
Malus to sniadanko brzmi kuszaco glodny.gif
A mnie na obiad dzisiaj wzielo na kluchy slaskie do tego sos gulaszowy i salatka warzywna

Załączniki

• glodny.gif
    glodny.gif
    107,5 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry