reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gochson, napisałam dla dziewczyn :)

Asia, u mnie też ładna pogoda :D

Gosia, Mychunia, wczoraj u mnie było od rana mgliście, ale się rozpogodziło :) Oglądałam wczoraj pogodę, to w całej Polsce ma być ciepło.

Mychunia, hehe.. wiem coś o tym :D Chcesz to poczęstuje Ciebie bułeczką graham, do tego lekko posmarowana masełkiem, sałata, szynka, ogórek, pomidor :)

reklama
Witam się i ja

U nas mgła jak mleko, nic nie widać na kilkanaście metrów. Domy sąsiadów zza ulicy naprzeciwko znikły :szok: a muj do pracy pojechał rowerem, ciekawe czy przeciwmgielne włączył :-D

Miłego dnia

Malusiolka - aaaa! Język nie powiem gdzie mi zaraz ucieknie ;-) Poproszę 2 takie kanapki! Albo chociaż jedną.... :-p
Maluśka - i ty brutusie przeciwko mnie :-)rzucam się na wszysko co nadaje się do jedzenia HELP!!!

Matik - jak dzisiejszy test?????

Witam wszystkie dziewczynki
już się wykurowalam więc mogę przesłać fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witam sie z rana....u mnie nie ma mgly ale za to zimni i deszczowo.
Zycze wszystkim milego dnia no i oczywiscie udanych testowan ( jak jakies sa zaplanowane) :tak:

Ostatnia edycja:
Cyntia, proszę bułeczki <bułeczka>:D U mnie przeważnie takie śniadanie + do tego herbatka :)

Ewelinko, iwo, też zapraszam :D Okołó 6-tej Roskanka wstała i już mi się chciało takiego jedzenia, ale leń ze mnie i mi się nie chciało robić :p

Ostatnia edycja:
Malus to sniadanko brzmi kuszaco glodny.gif
A mnie na obiad dzisiaj wzielo na kluchy slaskie do tego sos gulaszowy i salatka warzywna

Załączniki

• glodny.gif
    glodny.gif
    107,5 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry