reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Agniecha, śliczności malutkie :*

Centka, no to poproszę te Twoje piżamniaki seksowne :D Mam nadzieje, ze M nie wywali mnie z łóżka :laugh2:Jakby co powiem, że to od Ciebie :rofl2: Kochana, nie przepraszaj :* Masz takie samo prawo pisać tutaj tak jak my. Brakuje tu takiego charakteru :D

reklama
Malusiolka- dzięki że pytasz, w porządku, dużo pracy i zawodowo i prywatnie, mało czasu na myślenie. Podczytuje w wolnych chwilach, przyznam nie jestem na bieżąco ostatnimi czasy. Gratuluje tym co ujrzały dwie kreseczki, trzymam kciuki za starające się, i witam nowe staraczki!:tak:
Nabranie pewnego dystansu do starań jakoś pozytywnie wypłynęło na moje emocje/ codzienne życie. Z ta pewną dozą dystansu, żyje się po prostu dużo łatwiej.

A tak ogólnie, to wpieprzam bromka, za 3 dni włączam luteinę, tempka w tym cyklu w pierwszej jego fazie wysoko, w granicach 36,6-36,7, gdzie takie tempki zazwyczaj miałam w drugiej fazie w poprzednich cyklach:laugh2:
Co ten bromek ze mną wyprawia!:laugh2:
Ogólnie to żyjemy, cieszymy się chwilami codzienności, i oczywiście staramy się, na luzie, bez zbędnych emocji. Skupiając się zbytnio na staraniach gubimy gdzieś po drodze to co również ważne i wartościowe.
I do Nas wszystkich kiedyś uśmiechnie się szczęście. Potrzeba czasu i cierpliwości.

Pozdrawiam, mligocka.

Tez sie zastanawiam czasem co u dawnych staraczek piaska, fox, conti, leemonca, wanda. Milo.czasem sie dowiedziec co u kogo. Fakt zawsze lepiej uslyszec dobre wiesci ale nawet jak sie nie udaje to przeciez zawsze sie wspieralysmy.

Mligocka, ciesze się, że na luzie do tego podchodzisz. Jeżeli nie myśli się aż tak o staraniach seks jest przyjemniejszy i na pewno uda Ci się za jakiś czas zajść w ciąże (może w tym cyklu, kto wie):)

Gochson, z Leemoncią, fox, Conti i z Wandzią mam kontakt, bo mamy swoją grupę. Mogę tylko napisać, że na razie nie są w ciąży :(

reklama
Do góry