reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny,
strasznie wszystkim Wam kibicuję, ale ja już nie mogę znieść tych wszystkich kłótni. Tym bardziej, że obrywa się głównie tym Dziewczynom, które potrafią głośno wyrazić swoją opinię. Ja tego nie rozumiem, a próby tłumaczenia tego głośno na forum, to jak walka z wiatrakami. Będę Was podczytywać, bo strasznie przyzwyczaiłam się do forum. Niemniej jednak ja odsuwam się na bok.
Od którejś z Was padł zarzut tworzenia grup albo prywatnych rozmów na FB- a dziwicie się? Jeśli są osoby, które chcą pisać i potrafią się dogadać, pomimo czasem różnych poglądów, to ja to rozumiem. Tam bynajmniej nie powstają sytuacje takie jak tutaj, gdzie każdy post trzeba pisać z obawą czy ktoś źle go nie zinterpretuje i skomentuje tak, że nie sposób się nie zirytować.

Za wszystkie mocno trzymam kciuki! Za Mamusie obecne i przyszłe, za ciężarówki, za starające się i/lub nie starające się!

Pamiętajcie, że służę w razie potrzeby moją 2- letnią wiedzą dotyczącą starań i wszystkiego, co się z tym wiąże.

reklama
Maluś to kupisz dl trzeciego ;-)

Anula :*

a słyszałyście o imprezach gender? stają się popularne w pl podobno [oczywiście zapożyczone ze stanów], czytałam artykuł jakiś czas temu
gdy wiadomo już jaka będzie płeć, lekarz zapisuje na kartce i wkłada do koperty, para oczywiście nie wie co lekarz napisał, później zanoszą taką kopertę do cukierni i zamawiają tort. Organizują imprezę z tym tortem, tort jest z wierzchu w neutralnym kolorze, natomiast po pokrojeniu okazuje się jakiej płci będzie dziecko, bo jeśli nadzienie jest różowe to będzie córka, a jeśli niebieskie to będzie syn :)

Witajcie Dziewczyny. Postanowiłam wrócić na forum z nadzieją, że przyjmiecie mnie tak ciepło jak poprzednim razem. Po pierwszym cyklu starań gdzie wkręciłam sobie chyba wszystkie możliwe objawy(taki głupek ze mnie) nic nie wyszło. Poryczałam się i stwierdziłam, że może za bardzo chcę. Drugi cykl- 0 forum, zero mierzenia temperatury, 0 doszukiwania się czegokolwiek ale i tak nic. Teraz to już 3 cykl....
Maluś dziękuję że nie usunęłaś mnie z listy a tylko wrzuciłaś do poczekalni... @31 marzec- możesz uaktualnić ;)
Trochę Was poczytałam, starając się nadrobić cokolwiek, ale nie do końca mi się udało.
Gratulacje dla tych którym w między czasie się udało:) i kciuki za resztę osób. Postaram się już być na bierząco.

Kraolina, nie mogłabym Ciebie usunąć z listy :* Zaraz Ciebie przepiszę. &&&&&&&& za ten cykl :) Ciesze się, że wróciłaś. Kochana, napisz co przez ten czas porabiałaś ?:)

Co porabiałam?? Intensywnie wykorzystałam ten cykl i męża xD A tak poza tym to nic ciekawego. Siedzę w domu wysyłam CV i usiłuję znaleźć pracę ale na razie brak jakiegokolwiek odzewu .

Starające się: 17 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @ 25.03
ana0808 - @28.03

Marzec
dziuneczka - @29.03
Kraolina - @31.03

Kwiecień

ewelinka_shn - @1.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
julia0903 -@5.04
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
karolina859 - @8.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
watpliwosci - @25.04

Poczekalnia
wandzia_23,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,Lisica.,AsiaSz

Kraolina - ja też szukam pracy ;-) w poniedziałek mam kolejną rozmowę mam nadzieję że w końcu coś konkretnego ;-) więc powodzenia w pracy i dwóch kreseczkach ;-)

Ewelinka- to super, że chociaż na rozmowę Cię zapraszają to już jest coś ;D Ja chyba muszę pomyśleć najpierw o jakimś stażu, bo nie mam niestety żadnego doświadczenia, a same studia to chyba jednak za mało ;/

reklama
Kraolina czasem staż to dobre rozwiązanie. Szczególnie że tak łatwiej się dostać to lepszej firmy a po stażu jeżeli się sprawdzisz masz szanse na zatrudnienie.

Do góry