reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Centka życzę Ci z całego serca aby wszystko się wyjaśniło, poprawiło i abyś mogła w niedługim czasie też cieszyć się z upragnionych II kresek. Te starania uczą nas cierpliwości, ale mamy cel, który w końcu każdemu się uda osiągnąć, ja w to mocno wierzę.

Dzień dobry paniom

Cisza proszę, kłutnie awantury itd. Czy nikt tu już swego zdania nie może wypowiedzieć by nie było litani stron napisanych. Ja to kurczę pieczone czytałam prawie pół godziny by nadrobić od wczoraj.
Wypowiadajcie się i tyle a nie obrażacie się. Co do wieku to mnie stuka 32 i co ja niby za stara. Nikt tu nie jest za stary. Po prostu tak sie życie poukładało i dopiero teraz dzidzia na myśli. Stary ale jary :-D

susel - nic nie szkodzi. Ja po prostu już oswoiłam się z tym, ze wyniki durzo lepsze nie będą od tych i że i tak będzie ponizej tego minimum. Ze znajomą sie śmiałam, ze jak ma takie leniwe plemniki jeszcze to jest jakaś nadzieja ale po stosunku bym musiała stac na głowie by sila grawitacji zadziałała i by po prosu tam wpłyneły:-D

Milena87 - nic jeszcze nie przesądzone, może mały cud się zdarzy... Jakby co to iui bierzemy pod uwagę, wolała bym nie wchodzić w in vitro.

Monarti - gratulację, śliczność.

Kocicowa_Mama - witaj i powodzenia. Wiem bardzo mocno co to znaczy takie oczekiwanie więc &&&&

Dziuneczka płci nie znany nie chciało nam się pokazać:-) myślę że za miesiąc się już wyjaśni kto mi tam w brzuszku fikołki robi:-)

dziuneczka termin @ mam na 1 kwietnia :) zobaczymy czy temp będzie spadać czy podniesie się do góry jeszcze

Mona moja znajoma jest w 22 tyg ciąży i jeszcze nie wie kogo nosi w brzuszku ;p odwróciło się dupką i koniec ;-)

Centka Kochana :* Uwielbiam Ciebie :* Ciesze się, że zajrzałaś tutaj. Jesteśmy cały czas z Tobą. Tęsknie za osobami, które odeszły :( Tak, prowadzę listę i na razie będę prowadzić :)

Mona, piękna dzidzia :*

Jołasia, nie jesteś za stara :p

dziuneczka, kup sernix i tam masz przepis. Ja z niego robię :)

Ewelinka, termin @ masz w pryma aprilis :-D Kup z 2/3 testy, bo ten pierwszy może okazać się psikusem :p A co do płci, to pierwsze dziecko pokazało się w 20 tygodniu, a drugie dopiero w 26 :)

reklama
Maluś zamówiłam 15 dziś może dojdą do wtorku to będę mogła robić ;-)
bo dzieci też się wstydzą co Wy myślicie :-D nie znają dobrze a już będę pokazywać ;p nie ma ;D

a propo płci to moja kuzynka do ostatniej chwili miała mieć chłopca, potwierdziło to dwóch czy trzech lekarzy a na porodówce szok bo urodziła się śliczna dziewczynka :p

Do góry