reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka, mojego męża kuzynka miała mieć dziewczynkę, a ma 12 letniego synka :) Zależy to jak się pępowina ułoży. U mnie na początku w drugiej ciąży myślał, że będzie chłopak, ale dał 2 tygodnie i okazało się, że dziewczynka :) Dał czas, bo pępowina wędruje :p

reklama
Jak się nie pokaże długo to zrobię test na płeć dostępny na rynku ;-) może mi pomoże:-) z synem wiedziałam w 14tyg bo chwalił się klejnotkami:-)

dotarłam do domku :) lżejsza o 50zł ale przynajmniej mam laptopa zrobionego, przeszłam chyba z 10-15 serwisów komputerowych w poszukiwaniu wentylatora, bo mówili że jest spalony, poszłam do kolejnego i co? okazuje się że wystarczyło naoliwić, przeczyścić i wentylator śmiga jak głupi :p

Dziuneczka to trzymam mocno kciuki żeby nie przylazła paskuda :)

Motylku kup może fajną zabawkę, bo co nie kupisz to dla takich ludzi będzie pewne i tak złe... takim ciężko dogodzić

Maluś fajny, czytałam sporo pozytywnych opinii, a osiołka to nawet pożyczał starszy brat bomu się podobało :)

Mona cudowne szczęście :)
test na płeć dziecka? a jak to niby działa :D

Kocicowa witaj :) czerwiec już niedługo :) oby szybko się udało :)

Jussastar ja bym strzelała w 15-16dc że była owu, ale ciężko powiedzieć

Jołasia a może domowe in vitro? :p jak było w rozmowach w toku :) do pojemniczka i strzykawką ;D

Wiecie że to jakiś wynalazek :-) poznaje się po wyniku badania moczu porannego chłopcy przez to że zawierają chromosom y wydzielają się one w moczu matki jeśli jest to chłopiec test wskazuje kolor niebieski jak dziewczynka to różowy jako brak tego chromosomt:-) raczej szkoda mi kasy na to wydawać bo i tak się dowiemy:-) prędzej czy później

Monarti jakoś nie wiem czy zaufałabym... dla mnie wiarygodne byłoby bardziej zobaczenie na usg choć i to nie w 100% bo różne rzeczy się zdarzają z tym wykrywaniem płci ;p

O jaaa ale śmieszne ;) trochę drogie ale jakbym zaszła i byłoby to tańsze to bym kupiła z ciekawości :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Centka, jak masz czas i Ci się chce to posprawdzaj dziewczyny, które dawno już nie były a są na liście. Dzięki :* PW u mnie zawsze otwarte :) Kochana, zajrzyj do nas na Ciąża Ze Staraczek 2013. Dziewczyny na pewno ucieszą się jak napiszesz:)

Blair, szkoda że wcześniej takiej zabawki nie kupiłam dla moich dzieci :)

Mligocka, a co tam u Ciebie?:*

Do góry