reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziuneczka- co do temperatury to wydaje mi się, że trzeba mega długo obserwować swoje cykle, żeby dobrze odczytać te jej spadki. W 1 cyklu moich starań strasznie się nakręciłam bo właśnie temperatura była od owulacji cały czas powyżej 37 a i tak była lipa spadła dopiero jak @ przylazła. Także radzę w miare możliwości cierpliwie czekać i za bardzo się nie nakręcać, ale kciuki trzymam ;)

Centka - ja wierzę, że jest coraz bliżej! Musi się udać!

A propos weteranek: wiecie co u Piaski? Wydaje mi się, że jej ta inseminacja grudniowa się nie udała i straciła siły. Mam nadzieję, że się mylę. Zaglądam czasami na jej profil, ale cicho tam..

Dziuneczka - mi w ostatnim cyklu nawet w dzień @ nie spadła tylko później, bo rano mierzyłam i temp wysoka tylko termometr już czerwony był...:wściekła/y:
Co się nauczyłam. Jedynym pewniakiem jest brak @ i dwie kreseczki... potwierdzone betą.

Iwo, coś nie tak jest z forum, bo raz lista ok, a raz nie. Wczoraj, np. nie widziałam jak ktoś moje posty polubił/podziękował, albo ja w ogóle nie mogłam polubić wypowiedzi tylko podziękować mogłam, ale nie u każdej.

Jołasia, kusisz jedzonkiem :D Ja kupiłam dzisiaj lazanie (w biedronce byłam na zakupach i mrożone 2 wzięłam, bo najlepsze są) i na kolację będzie

Kraolina, ja dlatego jak kupuję świeżą rybę od razu robię :p Nienawidzę tego zapachu.

dziuneczka, a ile Twoje dzieciaczki mają lat?:) Tak z ciekawości pytam, bo może kiedyś pisałaś, a nie pamiętam.

Cyntia, nie raz się zastanawiałam i zaglądałam do profilu Piaski, ale nic z tego się nie dowiedziałam. Zaczynam się martwić.

Jołasia, smacznego :*

reklama
Do góry