reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziuneczka- co do temperatury to wydaje mi się, że trzeba mega długo obserwować swoje cykle, żeby dobrze odczytać te jej spadki. W 1 cyklu moich starań strasznie się nakręciłam bo właśnie temperatura była od owulacji cały czas powyżej 37 a i tak była lipa spadła dopiero jak @ przylazła. Także radzę w miare możliwości cierpliwie czekać i za bardzo się nie nakręcać, ale kciuki trzymam ;)

Centka - ja wierzę, że jest coraz bliżej! Musi się udać!

A propos weteranek: wiecie co u Piaski? Wydaje mi się, że jej ta inseminacja grudniowa się nie udała i straciła siły. Mam nadzieję, że się mylę. Zaglądam czasami na jej profil, ale cicho tam..

Dziuneczka - mi w ostatnim cyklu nawet w dzień @ nie spadła tylko później, bo rano mierzyłam i temp wysoka tylko termometr już czerwony był...:wściekła/y:
Co się nauczyłam. Jedynym pewniakiem jest brak @ i dwie kreseczki... potwierdzone betą.

Iwo, coś nie tak jest z forum, bo raz lista ok, a raz nie. Wczoraj, np. nie widziałam jak ktoś moje posty polubił/podziękował, albo ja w ogóle nie mogłam polubić wypowiedzi tylko podziękować mogłam, ale nie u każdej.

Jołasia, kusisz jedzonkiem :D Ja kupiłam dzisiaj lazanie (w biedronce byłam na zakupach i mrożone 2 wzięłam, bo najlepsze są) i na kolację będzie

Kraolina, ja dlatego jak kupuję świeżą rybę od razu robię :p Nienawidzę tego zapachu.

dziuneczka, a ile Twoje dzieciaczki mają lat?:) Tak z ciekawości pytam, bo może kiedyś pisałaś, a nie pamiętam.

Cyntia, nie raz się zastanawiałam i zaglądałam do profilu Piaski, ale nic z tego się nie dowiedziałam. Zaczynam się martwić.

Jołasia, smacznego :*

reklama
Do góry