reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

ewelinka_shn jak nie chcesz się wiecej odnosić do tego tematu to nie pisz, bo po co piszesz teksty typu "Nie napiszę nic więcej bo komuś się może nie podobać że piszę". To dziecinada.

No i jak sobie dziewczyny coś piszecie na PW to chyba nie musicie tu też na ogólnym o tym wspominać, bo to wyglada jakby ktoś celowo inne obgadywał i się do tego jeszcze przyznawał.

Malusiolka moja pierwsza @ po zabiegu była w ciągu 31 dni, a pamiętam, że ewelinka chyba tak długo czekała. Moje cykle zawsze były dość krótkie - krótsze niż 28 dni, czasem 25, czasem 24.

reklama
Matik beta na bank by wyszła powyżej 25. Nie wiem za bardzo czym się różnią te 2 badania o których piszesz.

Jak tak czytam opinie o podejściu do ciąży w innych krajach to w sumie cieszę się, że mieszkam w PL.

Tam gdzie wynik otrzymam w ten sam dzień napiszą tylko że potwierdzają ciążę bo beta jest powyżej 25ml

A tam gdzie na wynik muszę czekać 1 lub 2 to podadzą mi ile jest tego hormonu w moim organiźmie
Teraz rozumiesz ?
Za wiele mi to nie da

Blair kochana bardzo dziękuję ze pytasz :* dzisiaj znów gorsze samopoczucie.. czekam na wizyte jak na skazanie.. mało brakło a dzisiaj bym poszła do doktora ale sie powstrzymałam, w końcu do wtorku jeszcze kilka dni ,prawda Gosiu :*

Co do sytuacji na forum , dla mnie jest to żenujące dlatego nie odpowiadam na większość postów nawet na te które się o to proszą.. jesteśmy dorosłymi kobietami które powinny trzeźwo patrzeć na całą ta sytuacje.. naprawdę nie udzielam się w większości tematów bo nie mam o nich zielonego pojęcia a cała wiedzę jaka mam na temat starań zaczerpnełam własnie z forum, tylko nie tego jakie jest teraz a jakie było kiedyś.. Nie powinnyśmy sobie skakać do gardeł tylko się wspierać!!!! tyle..

Kasiu świetny artykuł :*

Monarti, Agniecha trzymam kciuki za wizyty :*

Asiu :*

Dziękuję dziewczynki :) Trochę sie boję żeby nie okazało się że dzidzius jest chory itp Ale musi być dobrze, tego się trzymam

Gochson, ja miałam zupełnie jak Ty. Jak nie byłam w ciąży to miałam pełno objawów, a jak byłam to nawet piersi mnie nie bolały :)

Maluś, dziękuje, że pytasz, Mati lepiej choć dalej ma paskudny katar, trochę mniej kaszle ale nic nie chce jeść, brzuszek tez go boli więc pewnie dlatego. Ale strasznie nie lubie jak nic nie chce do buzi wziąć bo sie martwię. A co do spania to nie jest tak zawsze. Po prostu wczoraj późno zasnął bo w dzień się porządnie wyspał i dlatego.
A Twoje dziewczynki śpią jeszcze w dzień?

Agniecha, Oliwka nie śpi w dzień odkąd skończyła rok. Sama jakoś się przestawiła. Czasami zaśnie jak w samochodzie jesteśmy. Roksanka czasami śpi, czasami nie śpi. Od 2 dni nie spała mi w dzień i szła spać około 19-tej :) Oliwka może spać nawet do 10-tej, ale Roksanka nie ważne, o której ją położę wstaje z rana :) Mateuszek śpi jeszcze w dzień? Kochana, a byłaś w końcu na bilansie?:) Ja za 2 miesiące pewnie pójdę z Oliwką, a z Roksanką dopiero w sierpniu :)

Maluś pójdę tam dopiero jak zobaczę na usg, że wszystko ok dobrze? czuje się dobrze, czasem mnie coś kłuje i piersi trochę bolą, ale tak to jest ok... nie licząc co jakiś czas metalicznego posmaku w ustach, ciągłych wzdęć i co jakiś czas zgagi :tak:
ja sie nie zgadzam :-)proszę iśc i pochwalić się naszym kolezankom brzuchatkom:-)!!!

reklama
Do góry