reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się i ja

Monarti Kochana trzymam mocno kciuki &&&&&&&& i czekam na wiadomość po wizycie :-)

Matik po cichuteńku gratuluję ;-)

Asiu przeczytałam całą Twoją wiadomość ze skupieniem z samego rana. I tak:
Jeżeli chodzi o Karolinę to spójrz na to z tej strony że ona bardzo pragnie dziecka i wyobraź sobie że czasem jest tak że facet w tym momencie nie. Mimo tego to nie zmienia faktu że Twoim ogromnym marzeniem to dziecko jest i masz iskierkę nadziei że może jednak wpadniesz że może się udało. Postaw się w jej sytuacji i spróbuj zrozumieć. Straciła jakiś czas temu maluszka i czuje po nim ogromną pustkę którą chciałaby wypełnić. Według mnie lepiej że piszę o swoich objawach i obawach na forum niż miałaby to trzymać w sobie w końcu to forum po to między innymi jest. Nikt nie każe nam czytać i odpowiadać na każdy post. Ważne by osoba mogła się gdzieś wygadać i gdzieś wyrzucić swoje emocje. Karolina jeżeli jest inaczej to mnie popraw ale ja tak to widzę.
Jeżeli chodzi o wczorajszy dzień i o moja osobę to zostałam zapytana jak się czuje i to napisałam. Nie powiedziałam że jest to objaw ciąży bo oczywiście że może nie być. Odpisałam tylko na post w którym mnie pytano o moje samopoczucie. Do mnie także wczoraj napisało kilka osób na PW i mają również inne odczucia także myślę że nie tylko ja z Karoliną powinnyśmy przemyśleć. Jeżeli komuś to nie odpowiada to mogę wcale nie pisać jak się czuje i jaki mam dzień cyklu jeżeli to taki problem naprawdę. Myślałam że Wam mogę napisać o wszystkim. Szczególnie że Wy również pisałyście, załączałyście testy czy widać czy nie widać itd i ja nie miałam z tym żadnego problemu.
Mało tego od wczoraj nawet mam odczucie że gdybym nie była w ciąży to większość miałaby ogromną satysfakcje z tego bo przecież mój wykres nie wygląda na ciążowy i moje odczucia są na pewno powodem "choroby psychicznej".
Asia żeby nie było w tej wypowiedzi nie chodzi mi tylko o Twoją osobę tylko odniosłam się do Twojego postu, choć szczerze bardzo Cię lubiłam a od jakiegoś czasu mam wrażenie że na forum wchodzi zupełnie inna dziewczyna....
Mimo wszystko dziękuję że są tu osoby które potrafią wesprzeć. Domyślam się że znajdą się i takie które sobie na PW wyślą wiadomość po mojej wypowiedzi ale skoro już mamy dzień wylewów to ja i ja wylałam co we mnie siedziało.

Za wszystkie ogromnie trzymam kciuki i każdej ogromnie kibicuje ;*****

Mychunia, w takim razie &&&&&& :*

Dla mnie jest głupotą w jednym dniu robić 5 testów, aby sprawdzić czy kreseczka ściemniała. Na pewno nie ściemnieje w ciągu 5 minut :) Matik leć na ta betę, bo sama się stresujesz, a nie warto.

Gochson to ja chyba nie pomoge bo ja tu mieszkam i nie znam sie na pensjonatach. Na kaszubach w srodku lasu jest gościniec Skotawsko. Polecam. Jezdze tam co roku. Zamkniety osrodek z trzema obiektami. Gastronomiczny hotelowy i stodola do wszystkiego. Kort tenisowy 3 w 1 koszykowka itp. Sprzet wodny do wziecia z osrodka. 200m do jeziora ale tylko do lodki, kajaka nad jezioro do plywania jest 4 km autem. Wydzielony fragment dla dzieci i pomost. Jedzenie jest w miare dobre nigdy nie narzekalismy. Duzo trawy lawek hustawka. Duzo rodzin z dziecmi. Maja nawet basen taki na zewnatrz ale nie wiem czy szlag go nie trafil. Poszperaj. W miejscowosci Nożyno. To moje ukochane miejsce na ziemi. Bywam tam od 14 lat co roku a jak sa grzyby to co weekend bo je uwielbiamy.

Ewelina i widze ze zupelnie na opak ty zrozumialas moj post. No coz. Nie musisz mnie lubic.

Ostatnia edycja:
Asiu no właśnie wiem, ze jak ktoś jest z Pomorza to raczej na wakacje jedzie gdzieś indziej. Tak zawsze było z moją kuzynką. To ja zawsze u niej spędzałam wakacje, bo blisko do morza. Teraz bysmy chcieli gdzieś pojechac we trójkę bo na codzien nie ma jednak tyle czasu dla siebie.
Do tego ja jestem wymagająca, bo w zeszłym roku mieliśmy fajny pensjonat - same małe dzieci, dobre jedzenie, więc teraz ciężko mi coś znaleźć w podobnym standardzie.

cześć

dzisiaj się wyspałam, spaliśmy z Matim do 9 :) ale super hi hi. No i chyba mdłości odpuszczają, od wczoraj jest lepiej.

Mychunia, musi być wszystko dobrze :)

Monarti, trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&

Brrr, tulę mocno :( nie wiem co napisać żeby Cie pocieszyć, bo chyba się nie da, ale jestem z Toba i wiedz że bardzo często o Tobie myślę!!

Dziewczyny, spokojnie, to jest forum, często nie da sie pisząc wyrazić wszystkich emocji które chce sie przekazać, kilka osób może czytać jeden post i inaczej go zinterpretować.

Ja mam na 16 usg genetyczne więc tez proszę o kciuki :)

miłego dnia

reklama
Agniecha, za dzisiejszą wizytę &&&&&&& :* Masz dobrze, że do 9-tej mogliście pospać. Ja przed 5-ta na nogach, bo najmłodszej już się nie chciało spać :p Ciesze się, że mdłości odpuszczają. A jak Mati?

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry