reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Nie rozumuem tych dyskusji dlatego nie zwracam na nie uwagi. Szkoda nerow.
Pozdrawiam brzuchatki, testujace , starajace i odkladajace.
U mnie poko co na wszystko za wczesnie - ale jedno jest pewne od 3 dni bola mnie jakniki.;)

reklama
Motylku, moja starsza córka na chrzciny od chrzestnych dostała stolik do jedzenia, zabawkę edukacyjną od 3 miesiąca do 36 miesiąca, młodsza dostała łańcuszek ;)

Blair wiesz co Ci powiem zdanie w tym temacie jest podzielone, tak jak mówię wszystko może się zdarzyć jak nie teraz to za miesiąc , dwa..
Idziemy w dobrym kierunku
Ostatnio dużo przeszłam i nie zamierzam wchodzić w nerwowe dyskusje, ani też nie błagam na kolanach o rady..
Są dziewczyny które potrafią mnie zrozumieć a są i takie które nie..

Maluś własnie myślimy o łańcuszku.. ale ja też bym chciała cos od siebie kupić.. może jakąś zabawkę..nie wiem sama, to jest synek od brata mojego R i rodzina strasznie wymagająca..

Dziuneczka testujesz jutro? Temp piękna ;)

Ewelinka nie chodziło mi o staraczki ;) mam nadzieje ze chłopaki są w formie :)

Malus rozumiem, tak jak pisałam Karolinie z mojej strony nie przeczyta postów już na temat Jej objawów ;)

Motylku polecam zabawki fisher price :)

Gochson to z tego co wiem to za krótka może być faza lutealna co może prowadzić do problemów z zagniezdzeniem, ale to tylko pisze co gdzieś czytałam

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Motyl to zależy od płci i od budżetu ja też nie jestem zwolennikiem dawania kasy ;-)
moja dostała: łańcuszek, małe kolczyki takie na zatrzaski ze za jakiś czas jej założę, srebrna łyżeczkę
krzesełko do karmienia, ubranka (ale jak już to takie większe 74-80-86 i zobacz jaka będzie pora roku na taki rozmiar), z zabawek mogę doradzić (ale powiedz za ile)
możesz tez zapytać wprost, fotelik, leżaczek.... no po pierwsze jaki budżet ;-)

reklama
Do góry