reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malusiolka ja też muszę się zapisać na bilans. Mój synek jutro kończy 2 latka - jejku jak to zleciało szybko.

Mój synek z kolei śpi w dzień jak zostaje z babciami, a z nami w weekend nie chce i już.

Jutro chyba pójdziemy do teatru z małym, zobaczymy jak się będzie zachowywał.

Mychunia, motylku ja rozumiem Wasze obawy i też pewnie bym tak zrobiła.

reklama
Ewelinka nie dziękuję :D mm nadzieję że będą dla nas szczęśliwe te cykle :) u mnie w tym miesiącu coś późno ta owu... wczoraj brzuch i krzyż bolał jak na owu dziś też, armia wczoraj wieczorem dostarczona :) mam nadzieję że chłopaki zadziałają :D no i że owu własnie występuje :p
co do sytuacji z nakręcaniem to chodzi mi o to żeby inne osoby bardziej nie nakręcały tej sytuacji "że może się udało/ a może jednak/ chyba wpadliście" bo to nie pomaga, dlatego próbowałam do tego racjonalnie podejść i w ten sposób pomóc, ale niepotrzebnie

Karola nie ogarniam Waszej sytuacji raz tak, raz tak. Jedno mogę Cię zapewnić że ja Ci radzić już nie będę jeśli chodzi o ciążę/ objawy itd.

Maluś nie zamierzam się przenosić na pw, nie chcesz nie czytaj, ale forum nie jest po to żeby się tylko głaskać po główce i przytakiwać, wymieniamy swoje opinie i poglądy. Nie lubię tajniaczenia ;-)

Gochson a jaką masz długość fazy lutealnej?

Matik zapomniałam że u Ciebie jest problem z betą... no to w takim razie testuj i patrz czy kreseczka ciemnieje :)

Motylku do wtorku już niedaleko :*

Gosiu dzieciątko na pewno będzie zdrowe! nie ma innej opcji! :)

Brrr... wszystko bedzie dobrze bo musi byc dobrze, nie smutaj sie juz... :tak:chociaz wiem ze latwo sie mowi...

Matik trzymam kciuki by beta ladnie rosla..:-)

Motylku, Mychunia :-) z żarcie to napisałam. Jednak pamiętajcie ze pozytwne myślenie, tudzież niemyślenie w ogóle czyni cuda:tak::tak:ja tam wierzę w nasze fasolki!! w końcu z SIŁACZEK są!!

Agniecha - ciebie tez się dotyczy moja wypowiedź. Dzidziuś jest piękny, zdrowy i silny! Czekamy na fotki!!!

Blair to niech wojownicy działają ;-) teraz tam się wojna toczy ;p . Masz racje nie nakręcajmy się póki nie będzie ciązy udowodnionej betą lub badaniem usg ;-)

Blair, rozumiem że od tego forum jest, ale ile można to czytać? Zamiast lepiej jest gorzej. Ja mam ochotę wejść i na spokojnie coś przeczytać, a nie denerwować się, bo ktoś z kimś znowu się kłóci. Wiem, że nie muszę tego czytać, ale się nie da, bo cały czas jest to wałkowane :)

pytanie z innej beczki.. idziemy na chrzciny pod koniec kwietnia mój R bedzie chrzestnym.. nie chcemy dawać kasy. dziewczyny moze wy macie jakieś pojęcie co kupić dzieciaczkowi..

reklama
Blair no ostatnio nie mierze temperatury, w tym cyklu zacznę. Analizując poprzednie cykle to owulacja jest tak gdzieś w 15-16 dniu, wiec trwa tak 7-9 dni, zależy od cyklu.

Do góry