reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gochson - ja często do Władka jeździłam ale tam jest multum ludzi, przy ładnej pogodzie na plaży nie ma się gdzie rozłożyć. No i bazar co krok. Jak twoje dziecko jest z tych co nie mogą przejść obojętnie to lepiej nie jedź. Polecam coś na Helu, mu zawsze na plaże do Chałup jechaliśmy.

Uwielbiam tez Unieście koło Mielna tylko ja mam tam daleko. Wszystko umiejscowione wzdłuż jednej ulicy.

Dziewczyny ja wiem, że Trójmiasto jest fajne, bo mam rodzinę w Redzie i Rumii. Generalnie każde miejsce jest fajne dla mojego malucha, gdzie jest woda i piasek.
Bardziej chodzi mi o konkretny pensjonat taki przyjazny dzieciom. Miejsc jest dużo fajnych a ja nie chce jechać w ciemno tylko mieć coś fajnego zarezerwowanego. W zeszłym roku byliśmy w fajnym pensjonacie w Jastrzębiej Górze - było super, tyle, ze myśleliśmy żeby jechać w inne miejsce, ale jak nic nie znajde to pewnie pojedziemy w to same.

Starające się: 16 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @ 25.03

Marzec
ana0808 - @28.03
dziuneczka - @29.03

Kwiecień

ewelinka_shn - @1.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
julia0903 -@5.04
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
karolina859 - @8.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
watpliwosci - @25.04

Poczekalnia
wandzia_23,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,Krao lina,Lisica.,AsiaSz

Matik2012 - ja bym z beta poczekała tak do poniedziałku, a z zapasów testów jak najbardziej korzystaj ;-) to czekamy na kolejna fotkę bladziocha jutro rano, jeden test się może mylić ale nie wszystkie 6!! ;-)

KasikP - czasem jak młode dziewczyny jada na wakacje do dzikich krajów a po 9 miesiącach wychodzi Kinder niespodzianka to za sprawa właśnie afrykańskich plemników które czaj się w basenie - bo one są silne, bo od zaraznia dziejów musza walczyć...
a taka gwiazda mówi potem: "no mamo ja tylko pływałam w basenie"
...a to wszystko te cholery takie silne są

Ostatnia edycja:
Gosia, niech spróbuje dzisiaj z beta. Jeżeli tyle testów wyszło, to beta też powinna wyjść ;)

Mychunia, jak się czujesz? Kochana zapraszam Ciebie do nas "Ciąża Ze Staraczek 2013" :)

Maluś pójdę tam dopiero jak zobaczę na usg, że wszystko ok dobrze? czuje się dobrze, czasem mnie coś kłuje i piersi trochę bolą, ale tak to jest ok... nie licząc co jakiś czas metalicznego posmaku w ustach, ciągłych wzdęć i co jakiś czas zgagi :tak:

reklama
Do góry