reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Milena. Mam dokladnie takie samo zdanie jak Ty. I zawsze bede cie chetnie czytac ;-) stare jestesmy i tyle.

KasikP mysle ze cud Marii jest na rowni z afrykanskimi plemniorami ;-)

Blair prosze moge zawsze w slowa ubierac twoje mysli. Ale moze znajdzmy przyjemniejszy temat. Moze punkt "G" ;-)

Matikkk dawaj tego tesciora do jasnej ciasnej :-)

reklama
Witam

To ja też napiszę conieco. Nie udzielam się często ale czytam i czytam. Wiele wyciągnęłam z tego forum, więc cieszę się, że piszecie. Mam o wielu sprawach swoje zdanie, może nie zgadzam się ze wszystkimi opiniami, ale chętnie je czytam...nie jestem alfą i omegą i też przecież mogę się mylić. Dlatego wolałabym czytać również o odmiennym od mojego punkcie widzenia.
Po drugie nie jesteśmy w przedszkolu, chyba każda z nas ma trochę lat na karku i doświadczeń i nie będziemy się obrażać i fochować, bo ktoś napisał inaczej. Przeciez to dobre dla dzieci w przedszkolu, więc prosze dziewczyny weździe się w garść i dość tych dziecinnych wpisów typu - "to ja już nic nie napiszę", "nie będę się udzielać". Ja ostatnich wypowiedzi nie uznałam za jakieś obraźliwe, czy kogoś urażające, po prostu szczere odpowiedzi od różnych osób.

Milena ja też się z Tobą zgodzę, jeśli tyle lat są problemy z zajściem to trzeba iść do lekarza i się przebadać. Nie mówię, żeby nie próbować, ale też przy okazji wspomóc się fachową poradą.

Matik jak tam ?

Przy okazji temat z innej beczki -możecie mi dziewczyny polecić jakiąś fajną miejscówkę nad morzem na wczasy z dzieckiem. Please.

Witam wszystkie:)

Dobrze że w końcu piątek, od poniedziałku nie mogłam się go doczekać:-D
Szkoda, że do wieczora w pracy buu ale co zrobić ehh
Czytam Was jak tylko znajdę czas.
Maluś pytałaś ostatnio co u mnie: myślałam, że lepiej się trzymam. Nawet nie mam siły szukać nowej pracy czy robić cokolwiek innego by nie myśleć o tym. Ostatnio powiedziałam mamie, to sie przy tym popłakałam jak dziecko - aż głupio się przyznać. Mężowi to cały czas wypłakuje się w ramie. Jutro planujemy iść na Ślężę jak tylko pogoda dopisze. Siedzenie w domu obecnie mi nie służy.

Mychunia nie miałam jeszcze okazji pogratulować bety:-) Gratulacje
Matik jak tak testowanie?

Dobra ja zmykam sie ogarnąć i jeszcze przed praca idę szukać butów na wiosnę:-)

Asiu punkt G głośno odnaleziony :D

Gochson ja mogę polecić Władysławowo, bo leży w fajnym miejscu i przy morzu i zatoce, można podjechać na hel, a przy okazji nie jest bardzo małe więc nie ma problemów ze sklepami, restauracjami itd

Matik jaka kolekcja :D coś widać :) może idź na betę :)

Brrr, płacz to normalne. Nie możesz tego trzymać w sobie, bo będzie gorzej :* Kochana, cały czas jestem z Tobą.

Matik, został już te testy i idź zrobić betę. Będziesz miała wtedy 100% pewność :)

hej dziewczynki - dobrze ze wczoraj nie zaglądałam :rofl2:

Moja dziś 2 dzień do szkoły poszła. W duchu po cichutku się cieszę że może powolutku sie poprawia.:-)
Ja nadal zasmarkana, ma nadzieje że fasolkowi nie zaszkodzę tym stanem. Lipa że żadnych psikaczy do nosa nie mogę :baffled:

Matik - w dupe dostaniesz, na wykresie kolejny plus a ty fotki nie wstawiasz?!!! ja uważam ze owu mogłas mnieć ok 17. Po co ci tyle testów?:-)

Monarti - &&&&&&!

Co do sytuacji na forum to jak ja widze takie tematy to po prostu się nie wtrącam bo mnie nie interesują :crazy: jak ktoś cchce to niech się wkręca jak nie to nie. W końcu to nie ja bede ryczeć:tak:

Hormony szaleją wszystkim, niby cieszymy się że pojawiają się II kreseczki ale przychodzi i smutek dlaczego nie ja. Ja tez miałam taki czas w październiku, kreseczki za kreseczkami przybywały a ja czułam się jak ułomek. Musiałam schowac się i przeczekać bo psyche siadała, co jak widać się opłacało.

reklama
Do góry