reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Doszłam jednak do wniosku że nie opuszczę forum ze względu na dziewczyny z którymi się zżyłam i którym tak mocno kibicuję w staraniach i w szczęśliwym rozwiązaniu. Przecież celem tego forum jest pisanie o objawach, obawach oraz wątpliwościach związane z poczęciem dzidziusia a kobiety pisząc to mają nadzieję że nie zostaną ani wyśmiane ani skrytykowane.
Ja wprawdzie teraz nie należę do staraczek ale nie mam 100% pewności że w upragnioną ciążę nie zajdę.
Mam prawo zastanawiać się nad tym czy stosunek przerywany jest aby skuteczną metodą antykoncepcyjną?
Piszę to wszystko z nadzieją że ktoś mnie zrozumie.
Wróciłam i nie mam zamiaru odchodzić bo komuś nie podoba się to co pisze.
Nie chcesz nie czytaj

Ostatnia edycja:
Matik co ja widze?! kreska jest widoczna na zdjeciu czyli juz jest niezle! ale sie ciesze! trzymam kciuki zeby ciemniala! kilka razy sprawdzalam czy to napewno Ty bo wiedzialam ze u Ciebie to dopiero kilka dni po owu :-D a to testy z allegro?

jussastar no to jak przy takim sluzie dzialaliscie to musza byc tego efekty! juz nie mowiac ze maz pewnie byl zadowolony :-p

mychunia ale cudowna beta!! WIELKIE GRATULACJE!!!!!
goska ale po przeczytaniu o murzynskich plemnikach walczacych od zarania ludzkosci to po prostu padlam :-D:-D

gabis tak jak Cyntia tez chcialam przywolac przyklad benficy. mozliwe ze owu u CIebie jednak byla a gin po prostu nie zauwazyl plynu w zatoce Douglasa. nie chce podwazac kompetencji Twojego lekarza, ale przynajmniej z przykladu benficy mozliwe ze tak jest. jezeli mowisz ze byl pozytywny i tempka skoczyla to bardzo prawdopodobnego ze owu jednak byla. a skoro jeszcze nie zaczelas nowego cyklu to dlaczego chcesz brac wiesiolka? ja bym sie wstrzymala na wszelki wypadek. czy owu jest zawsze naprzemian z jajnikow to nie wiem, ale wydaje mi sie ze niekoniecznie.

dziuneczka z tego co czytalam i dowiedzialam sie od dziewczyn z forum to po owu (niezaleznie czy bedzie ciaza czy @) to moze byc przerozny sluz, ktory niestety za wiele nie oznacza.

jolasia przepraszam, w tej ilosci postow musialam przeoczyc informacje ze maz bierze witaminy.

goska gratuluje maluszka!

tak, kochana z allegro ale wczoraj robiłam to był cień cienia
dziś 1 po drugim i dwa widoczne :tak:
sama w to nie wierzę
owu musiała być wcześniej nie ma bata , program musiał źle wyznaczyć jeżeli różnica 3 dni to dziś byłby 10dpo i to by pasowało , prawda?:tak:

miałam się nie odzywać ale Jussastar dziękuję za ten post, dokładnie, jeśli mam jakąś wiedzę na temat o który ktoś pyta to odpowiadam i tłumaczę, bo jeśli pyta to rozumiem że chce rozwiać swoje wątpliwości, w tym przypadku się pomyliłam, bo trzeba było tylko potwierdzić i przyklepać teorię...

Matik ja też widzę kreskę :) po cichu gratuluję :)

Witam

Ale produkujecie dziewczyny:) a charakterki macie :):):-)

Cyntia kochana ja przez 3,5 roku mialam stosunek przerywany:) i nic! i w pierwszym cyklu staran nam sie udalo zajsc w ciaze ale mialam wspomagacza Clo...
teraz nawet bym sie cieszyla jakby mi sie udalo zajsc z przerywanego bo meza bym niemusiala zmuszac haha
Jak mowicie zdarzaja sie takie przypadki wiec na to licze:)

Matik ile tych testow i chyba na daremno kupilas;p;p
Delikatnie widac te kreseczke, koniecznie jutro zrob z rana i wstaw:)
Co do sluzu ja budyn mam ciagle hehe
Trzymam kciuki&&&

Aschlee jeju naprawde mialas dzis pecha;/ jutro bedzie lepiej:)

Postanowilam sobie posledzic Wasze starania bo tyle radosci mi sprawiaja Wasze wyczekiwane II kreseczki:)

No i nie uciekajcie nigdzie, bo ja chcę jeszcze się cieszyć z wami z waszych i moich dwóch kreseczek :-)
Matik - i ja już gratuluję bo ładnie to wygląda. Czekamy na dalsze wieści. Czy ja dobrze widzę, że Ty na Wyspach Kanaryjskich mieszkasz? Czy tylko tak wpisane masz?? Pytam bo ja również z Hiszpanią jestem związana poniekąd :)

reklama
Joasia program rządowy to trochę propaganda leki stymulujące musisz sobie sama zakupic koszt od 2do4 tysięcy. A pozatym to bardzo skomplikowany proces nie tak jak w serialu. Protokół dlugi, krotki stymulacja hiperstymacja, osłabienie ogolne organizmu hormonami, torbiele, punkcja, transfer, bardzo dluga i męcząca droga. I mnie może to czeka nie wiem ale na razie probuje inseminacji i tak tych hormonów nie łykam no i koszty tez nie porownywalnie mniejsze.
A ty wogole nie chcesz próbować iui?

Do góry