reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malus ma prawo, na własna odpowiedzialność ;)
Masz racje kłótnie nie maja sensu, ale chyba jak niektóre troszkę się zdystansuje i dostawie BB na bok

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Hej dziewczyny.
Oj mam nadzieje, że wątek się od tak nie zakończy. Szkoda by było bo to skarbnica wiedzy!!

Mychunia gratuluje bety. Dbajcie o siebie :)

Dziewczyny a mam pytanie, tylko nie naskoczcie na mnie jak głupie. Czy jak wiem, że pęcherzyk mi nie pękł, więc ten cykl stracony to moge dalej brać wiesiołka, czy poczekać do nowego cyklu?

Susel dzięki za odp. Ale czy jak pęcherzyk nie pęka to znaczy że cykl był bezowulacyjny? Bo ja myślałam, że owu była (test był pozytywny, temp.skoczyła) tylko pęcherzyk nie pękł. To nie jest tak? Ależ ja jestem jednak niedouczona.
A czy zawsze owu jest naprzemiennie z jajników? Bo teraz pęcherzyk był w lewym, a w tamtym miesiacu niby też. To jak to w końcu.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja z całego serca i SZCZERZE polecam podręczniki do NPR :tak: Można się dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy o sobie. I naprawdę dzięki rzeczowej wiedzy udało się mi zajść w ciążę :tak: P. ma swoje problemy i niestety jeśli przytulaliśmy się raz w miesiącu, to było dobrze. Na pewno metodę Rotzera będę stosować jako metodę antykoncepcyjną w przyszłości.

Gabis - Benfice lekarz powiedział, że jej pęcherzyk nie pękł i ma cykl bezowulacyjny, a z tamtego cyklu jest teraz w 30 tygodniu ciąży :tak:

hejka

Dziewczyny pozwólcie ze napisze coś odnośnie stosunku przerywanego skoro o tym mowa tutaj:blink: przez 5 lat z moim obecnym męzem ale jeszcze prze ślubem stosowalismy tą metodę jako zabezpieczenie,czasami też prezerwatywy ale głownie przerywany i wpadki nie zaliczylismy-uważam że jak ktoras napisała nawet w tej ilosci płynu przedejakulcyjnego jest za mało zdolnych mocnych do zapłodnienia plemników,ale być może ciąża jest możliwa,niewiem..U nas zawsze m zdążał ze wszystkim na czas:tak:

ja już nie wytrzymuje za tą niepewnościa,ech byle do soboty:sorry2: a powiedzcie mi jaki śluz powinien byc przed tuż zbliżającą sie @? ja mam wogole bardzo malutko po owulacji-jest gesty i mleczny:dry:

Ostatnia edycja:
Dziuneczka - ja miałam w cyklu ciążowym przed terminem @ biały i jak budyń. I jest taki do tej pory. Kciuki za to, by to był objaw u Ciebie :tak:

Dziuneczka ja okres powinnam dostać we wtorek a mój śluz jest gęsty i mleczny i bardziej w środku, mało kiedy widze go na majtkach. Jest właśnie taki trochę w konsystencji jak budyń tak jak pisze Cyntia.

reklama
Ja co miesiąc mam taki niestety to żaden pewniak
Ja od 11 cykli już tyle objawów ciążowych przechodzę nadal ;) i ciągle nic ale już za 4 dni testowano No to może tym razem :)
Życzę Ci żeby twoje objawy się sprawdziły &&&&&&

Do góry