reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Mychunia - ładna ta beta ja startowałam z 187 i po 7 dniach miałam 1190 :) ważne że fasolka jest. Jak będą dwie to się nie obrazisz:)

To je też się wypowiem - dla mnie tego typu stosunek nie daje możliwości pełnego cieszenia się ze zbliżenia. Przecież to jest stresujące. Zgadzam się z tym ostatnim akapitem przesłanego przez Malusiolkę linku.
Mychunia beta prawidłowa, gratuluję i oczekuję relacji z wizyty.

No to W sumie nie wiadomo jak jest z tym preejakulatem. Ja kiedys czytalam ze owszem moze zawierac plemniki, jednak nie u kazdego mezczyzny on wystepuje. Czym sobie tlumaczylam ze z naszych syosunkow nigdy nic sie nie poczelo. Jednak zawsze trzeba miec na uwadze ze jak tak sie wspolzyje ciaza jest mozliwa - chociazby jak bedzie za slaby refleks... po prostu trzeba byc swiadomym jak juz sie na to decyduje. Jak ktos w ogole nie dopuszcza do siebie mysli ze moze zostac rodzicem to powinien pomyslec nad innymi metodami badz o stosunku poza dniami plodnymi.

Maluś przykro mi jeśli Cię uraziłam, nie miałam tego na celu. Ale jak sama piszesz Twój mógł nie zdążyć i to są takie sytuacje kiedy przerywany zawodzi i jest ciąża. Natomiast u Karoliny nawet wykres temperatur pokazuje że jest to zwykły cykl owulacyjny

Każda ma swoją teorię ale jeżeli preejakulat jest wydzieliną gruczołów cewkowych, a plemniki powstają w jądrach to dla mnie "delikatna" różnica. W preejakulacie mogą być plemniki, jeśli był stosunek i zaraz po nim był kolejny, to wtedy preejakulat wypłukuje plemniki które były "na drodze", jeśli facet w tym czasie nie korzystał z wc.
no to chyba jestem bezpłodna bo przez tyle lat w dniu owulacji stosowaliśmy przerywany, czasem dwa razy pod rząd i w ciążę nie zaszłam.
tyle ode mnie, ja podchodzę do tego inaczej, jestem naukowcem i potrzebuję racjonalnego wytłumaczenia. Z mojej strony koniec w tym temacie.

Mychunia jejku jak piękna beta! albo masz w środku małego strongmana albo bliźniaki! Piękny przyrost! :D

goska dokładnie w pon :tak:

iwo pewnie, ze się nie obrażę :-D

gochson wizyta dopiero 10, a już się nie mogę doczekać :tak:

Asia
nie zostawiaj nas :-(

karolina Ty też odchodzisz? :-(

reklama
Mychunia nie zostawiam, tylko nie chce sie czasem odzywac. Denerwuje mnie uczepienie sie jednego tematu i dyndanie na nim. Poza tym chyba jestem za stara zeby uczestniczyc w niektorych tematach. Mam absolutnie odmienne zdanie i nie podoba sie to co niektorym. Wiec po co pisac skoro za to ze ktos tylko powie co mysli rusza fala. Nie do konca wlasciwie skierowana.

Popieram Blair w 100% w temacie, a jeszcze jak bym miala dopisac cos od siebie to milo by nie bylo.

Wszystkim kibicuje bardzo nadal. To sie nie zmieni.

Do góry