reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Rano jak robilam kawe to cos popsulo sie w gniazdku i nie dosc ze trzasnal by mnie prad to spalil sie czajnik...Potem moj szanowny kot potrzaskal mi moj ulubiony wazon, teraz nie mam czajnika a chcialam zrobic sobie kawy i co...wstawilam wode w malym garnku i zajelam sie nauka...tak sie wciaglam w nauke ze poczulam dopiero smrod spalenizny....wtedy mnie oswiecilo ze przeciez wstawialam wode...garnek juz do wyrzucenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz siedze i pilnuje bo wstawilam w kolejnym:-D

reklama
Jakbyś spaliła więcej garnków napisz to podeślemy Ci z Polski jakieś niedrogie by nie było szkoda :-D:-D:-D
Pilnuj się, mój wuj tak pilnował mleka, że zasną by na wieki:szok:

Zapomnialam ze mdli mnie od rana jakoś dziwnie:confused:,obym sobie tylko nie wkręciła objawów ciążowych,najchetniej to jutro bym zatestowała ale boję sie

Dziewczyny oszłam do wc o pomyślałam a zrobię test bo wczoraj miałam zwida że coś widzę i niespodzianka szok od razu siè pokazała kreska 2 mam nadzieję że to nie feler Zobacz załącznik 617345Zobacz załącznik 617346 ImageUploadedByForum BabyBoom1395940581.514639.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1395940581.514639.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395940581.514639.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 59
Zobacz załącznik 617348Matik2012 - no coś jest ;-) rano wysikaj koniecznie następny !!

To ja na rozluźnienie pośle wam fluidy w ilościach ogromnych &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
byłam na wizycie fasolek jest i ma wszystko na miejscu ;-) na USG ja widzę oko i cos w głowie (ale może to nie głowa - oceńcie same)

reklama
goska - ja łapię fluidki, obym nie musiała zaczynać stymulacji w następnym cylku a M by był już spokojny.
Matik, rano wysikaj testa, tu ta kreska jest ale bardzo jasna.

Do góry