reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzień dobry wieczór PANIOM

Nie kłóćcie się. Hormony wam szaleją. JA rano wysyczałam mężowi co nieco.
Baran

Milena87 - chodzi o t , że inseminację trzeba spróbować przed ewentualnym in vitro a ze teraz ten rządowy daje możliwość na obniżenie kosztów to już by można było czekać w kolejce jak te trzy cykle co przede mną nie wyjdą.

susel - pisałam, już że te wyniki są już na witaminach i przeróżnych wspomagaczach, sport, ruch, brak przegrzewania..

Jeszcze chyba ma problemy z ciśnieniem i mogą być przez to problemy.
W dodatku ma problemy z erekcją, gdy chodzi o przytulanki co dwa dni. Nie wyrabia.

MotylkowaOna - pozwól, ze wtrącę swe zdanie na temat nóżek. Ja się urodziłam z kolanami szpotawymi, nóżki ledwo w stawach biodrowych się trzymały. Proponowano matce założenie specjalnego gorsety gipsowego na nóżki i biodra. Nie zgodziła się. Ponoć stosowała odpowiednie owijanie pieluchami. Jakoś wyszło. Mam tylko przykrótkie ścięgna idące od kolana strona wewnętrzna do biodra na stronie zewnętrznej. Skutek uboczny jest taki, że czasami teraz biodra mnie bardzo bolą i w przyszłości muszę mieć operacje, tzn natną te "przykurczone" mięśnie i będzie OK. Więc jak widzisz, bez ingerencji lekarzy z niedługo stukniętym 32 rokiem życia, chodzę funkcjonuję, nie mam z tym jakiś mega problemów, żadnej niepełnosprawności. Moja matka miała hashimoto w ciąży nie leczone. Miałam słabsze serce, płuca, wsio nie tak. Teraz poza tymi nogami i przekazany mi hashimoto jakoś funkcjonuję. No nie pomijając objawów astmy, bo coś z tym nie tak ale pracuję na produkcji a jak w labo to przy chemikaliach i nic mi nie jest. A teraz przy odpowiedniej opiece medycznej, leczeniu i rehabilitacji od samego urodzenia dziecko ma szanse na 100 procent sprawności.

mychunia - gratulację bety i zdrowych piersi

Ja wczoraj miałam też usg piersi i wszystko gra, guzek ze sanem zapalnym zaraz pod brodawką znikną nie ma go, wszystko gra :-)

Matik - troszkę dużo tych testów :-D

Co do śluzu ciążowego. Ja ostatnio dwa dni przed @ miałam mega dużo rozciągliwego budyniowego śluzu a jednak nic nie wyszło.

Matik2012 - :-D :-D niezła jesteś!! Ja zamówiłam kiedyś 20 sztuk i myślałam, że to wiele ;-) Komfort testowania nawet parę razy dziennie masz zapewniony, hihi :-p

reklama
Do góry