reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Letta, poproszę na PW stronkę :* Jak dobrze pójdzie, to mój M pod koniec roku, albo na początku wyjedzie sam na 3 miesiące do Anglii, a później po nas. Dlatego też pytałam o szkołę. Moja starsza córka kończy w maju 4 lata i chciałabym ją jeszcze tam dać ją do przedszkola, aby się przygotowywała do szkoły.

dziuneczka, właśnie mi o to chodzi, czy w wieku 5 lat już 1 klasa. Zależałoby mi na tym aby dopiero od 6 roku życia była zerówka i później pierwsza klasa.

Ewelinko, piękną miałaś suknię do ślubu :*

Milenka, Twoja też jest piękna suknia :)
,
Blair, suknia przepiękna, ale jak dla mnie za dużo jest falbanek :) Ale na pewno pięknie wyglądałabym w niej. Kochana, rozmawialiście już o ślubie?:)

Susel, nic się nie stało. Szkoda tylko, że mogą z tym być problemu. Buziaki :*

Mychunia, suknia piękna :* &&&&&&&& za badania i za betkę :*

Karolcia <przytul> Ty moja bidulko:*

Monarti, a jak się czujesz?:* &&&&&& za jutro :)

susel, suknia super :*

Dziewczyny, tak pokazujecie suknie ślubne aż się rozpłakałam, bo przypomniałam sobie swój ślub. Było pięknie :)

Ostatnio cieszyłam się, że święta niedługo, ale jakoś już mi nie do śmiechu. M miał mieć do świąt wszystkie soboty wolne, a okazało się, ze tylko tą ma wolną. W przyszłym tygodniu będzie pracować 6 dni w tygodniu ;( I weź teraz zrób zakupy na święta i przygotuj jedzenie ;/ Owszem lubię gotować, ale nie wiem jak dam radę sama i to z dziewczynkami :(

reklama
tak Motyl dziś idę ;-)
Ja miała ślub cywilny początek 7-miesiąca ;-) potem wam kieckę wkleję, ale taka zwykła z śmieciówki była

Suseł – z tym śluzem to prawda, jak siedziałam na kibelku dlużej i wstałam to się dopiero okazało;p Bo normalnie to na wkładce zostawał. Sorry za szczegółowy opis :D Fajna sukienka :D
Mychunia to Ty szyjesz?? Wow fajny pomysł. Mi by było szkoda jednak…
Blair – moja koleżanka miała podobną sukienkę do Twojej wymarzonej ale szyła gdzieś. I mówiła, że jakoś 1500 zl ją to kosztowało… Tylko to trzeba u sprawdzonej krawcowej szyć.
A co do tego preejakulatu – pierwszy raz słyszę o tych badaniach bo wszędzie do tej pory pisali inaczej. My z moim G często stosowaliśmy stosunek przerywany jak się nie staraliśmy a to dlatego, że już byliśmy przygotowani, że możemy zostać rodzicami jakby co. Ale dwa lata i nic. Widać więc dlaczego…
Gosiaczek – witaj :D

hejka

Ewelinko

trzymam kciuki,tempka ładna:happy2:

Malusiolek 1 klasa od 7 rż w Irl

ja dziś tempka 36,9-12dpo,do terminu @ zostały 2 dni ..aż sie boję,oby nie przyszła:no:

reklama
Do góry