Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Letta, poproszę na PW stronkę :* Jak dobrze pójdzie, to mój M pod koniec roku, albo na początku wyjedzie sam na 3 miesiące do Anglii, a później po nas. Dlatego też pytałam o szkołę. Moja starsza córka kończy w maju 4 lata i chciałabym ją jeszcze tam dać ją do przedszkola, aby się przygotowywała do szkoły.
dziuneczka, właśnie mi o to chodzi, czy w wieku 5 lat już 1 klasa. Zależałoby mi na tym aby dopiero od 6 roku życia była zerówka i później pierwsza klasa.
Ewelinko, piękną miałaś suknię do ślubu :*
Milenka, Twoja też jest piękna suknia
,
Blair, suknia przepiękna, ale jak dla mnie za dużo jest falbanek Ale na pewno pięknie wyglądałabym w niej. Kochana, rozmawialiście już o ślubie?
Susel, nic się nie stało. Szkoda tylko, że mogą z tym być problemu. Buziaki :*
Mychunia, suknia piękna :* &&&&&&&& za badania i za betkę :*
Karolcia <przytul> Ty moja bidulko:*
Monarti, a jak się czujesz?:* &&&&&& za jutro
susel, suknia super :*
Dziewczyny, tak pokazujecie suknie ślubne aż się rozpłakałam, bo przypomniałam sobie swój ślub. Było pięknie
Ostatnio cieszyłam się, że święta niedługo, ale jakoś już mi nie do śmiechu. M miał mieć do świąt wszystkie soboty wolne, a okazało się, ze tylko tą ma wolną. W przyszłym tygodniu będzie pracować 6 dni w tygodniu ;( I weź teraz zrób zakupy na święta i przygotuj jedzenie ;/ Owszem lubię gotować, ale nie wiem jak dam radę sama i to z dziewczynkami
dziuneczka, właśnie mi o to chodzi, czy w wieku 5 lat już 1 klasa. Zależałoby mi na tym aby dopiero od 6 roku życia była zerówka i później pierwsza klasa.
Ewelinko, piękną miałaś suknię do ślubu :*
Milenka, Twoja też jest piękna suknia
,
Blair, suknia przepiękna, ale jak dla mnie za dużo jest falbanek Ale na pewno pięknie wyglądałabym w niej. Kochana, rozmawialiście już o ślubie?
Susel, nic się nie stało. Szkoda tylko, że mogą z tym być problemu. Buziaki :*
Mychunia, suknia piękna :* &&&&&&&& za badania i za betkę :*
Karolcia <przytul> Ty moja bidulko:*
Monarti, a jak się czujesz?:* &&&&&& za jutro
susel, suknia super :*
Dziewczyny, tak pokazujecie suknie ślubne aż się rozpłakałam, bo przypomniałam sobie swój ślub. Było pięknie
Ostatnio cieszyłam się, że święta niedługo, ale jakoś już mi nie do śmiechu. M miał mieć do świąt wszystkie soboty wolne, a okazało się, ze tylko tą ma wolną. W przyszłym tygodniu będzie pracować 6 dni w tygodniu ;( I weź teraz zrób zakupy na święta i przygotuj jedzenie ;/ Owszem lubię gotować, ale nie wiem jak dam radę sama i to z dziewczynkami