reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Suseł a to musiałam Cię źle zrozumieć ;P
suknia piękna!

Maluś tak rozmawialiśmy, pierścionek leży w szafie, wstępne plany miesiąc czy goście mamy trochę obgadane :)

Gosiaczek witaj :)

Motylku a wiesz coś może nowego co u koleżanki? bo ciekawa jestem co z maluszkiem

Jussastar krawcową mam sprawdzoną, kilka sukienek widziałam spod jej ręki więc też luz :) ale pierwszeństwo ma Vera :)
no my stosowaliśmy jakoś 4 lata, a kilka znajomych par nawet dłużej :)

Dziuneczka niech @ spierdziela przynajmniej na 9 miesiecy :) za dwa dni zapraszamy dwie kreseczki :)

Dziewczyny bardzo Was proszę odróżnijcie pełny stosunek staraczkowy od przerywanego- antykoncepcyjnego. Żeby doszło do zapłodnienia plemnik musi być z dużą siłą wyrzucony to raz a dwa musi być zdrowy, ruchliwy itd. Preejakulat wycieka, że tak brzydko to nazwę, więc jeden z ważnych czynników odpada, dwa że te plemniki co niby miałyby być w preejakulcie są z dużo gorszego sortu, jeśli w ogóle są, są albo martwe, albo nieruchliwe i w dużo, duzo mniejszej ilości. Jeśli miało by się to zakończyć ciążą, to pary gdzie facet ma średnie czy kiepskie nasienie nie powinny mieć problemu z poczęciem. A wpadki z przerywanego to zwykle słaby refleks faceta, tyle.
Dodatkowo same dobrze wiecie jak kobieta potrafi sobie wkręcać objawy! Wiem bo sama tak czasem miewałam, a @ przychodziła co miesiąc.

Blair87 - zgadzam się ;-) albo strzelam i liczę na ciąże albo nie strzelam i nie liczę a na nóż się uda ;-)
...ale podobno są dziewczyny które zaszły bo coś się dostało na palcu itp. podobno ja osobiście takich nie znam

Gośka są i takie co zaszły pływając w basenie, albo siadając na desce w wc.... ludzka wyobraźnia nie zna granic

Blair - w internecie znajdziesz wszystko ;) Ale myślę Blair, że jak już ktoś się stara to nie stosuje stosunku przerywanego bo to by było bez sensu.... A co do wkręcania sobie objawów w 100% się zgadzam. Proszę jak ja tak zacznę w tym cyklu to mnie zbesztajcie! Później mniejsze rozczarowanie jak coś.

Jussastar chodziło mi o odróżnienie sytuacji np Karoliny i Eweliny. Karolina stosuje antykoncepcję w postaci przerywanego, a Ewelina hasa na mężu do konca hihi ;)

Goska haha no dokładnie, Mamo ja tylko w basenie pływałam, ja dziewica jestem ;p

Iwo padałaś? Powstań! Powerade! :D

Dobra lecę wymienić żarcie komórkom, bo cholery słabo rosną...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry