reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair dziękuję ze pytasz o koleżanke. wczoraj miałam z nia sprzeczke.. no ale z dzidzia wszystko w porzadku, serduszko zdrowe, a z tymi nóżkami to nie wiadomo jeszcze bo lekarz stwierdził ze mogły sie tak dzieciaczkowi podwinac.. no ale te watpliwości rozwieja jej na badaniach prenatalnych w 30 tyg, teraz wiem jedynie tyle ze ma na 22.04 wizyte w warszawie ale juz sama nie wiem czy z serduszkiem czy z nózkami..

Mychunia jak tam??

Ewelinka dobre :*

Motylkowa trzymam kciuki by z dzieciatkiem kolezanki wszystko bylo ok. U mojej znajomej ciagle lekarze mowili ze Julka urodzi sie z zespolem downa a urodzila due zdrowa.

Mychunia właśnie jak wyniki usg piersi i bhcg?

Ewelinka dziekuje w imieniu kolezanki, czsem jej nie rozumiem i mam jej dosc a czasem mi jej szkoda.. bo jednego dnia pisze ze wszystko jest super zajebiscia a nastepnego ze sie zabije.. dorosła kobieta, ma córke prawie 7 letnia a zachowuje sie jak nastolatka.. wspieram ja jak tylko umiem ale czasem nie mam sil bo nie nadazam za nia..

Czesc Kobietki...Ale sie usmialam z tych murzynow itp:-D

kasik a to czym sie zajmujesz ze potrzebny niemiecki? Jak nie chcesz nie odpowiadaj.Jak tylkomoge w jakis sposob pomoc to chetnie to zrobie:tak:

Ja dzis pisalam test w takiej szkole niemieckiego zeby sprawdzic jaki mam poziom wyszlo te jestem na poziomie C1 troche w szoku jestem:szok: ale bardzo szczesliwa ze tak wyszlo...teraz jedyne pracowac nad poprawna gramatyka:-)

Mychunia czekamy na dobre wiesci:tak: kciuki oczywiscie zacisniete

Karolinka - prosze Cie porozmawiaj jednak z R i powiedz wszystko co czujesz .. dostaniesz w głowę jak dalej tak bedzie.
Niech R sie okresli jesli nei chce miec dziecka uzywajcie prezerwatyw, plastrow cokolwiek. To juz któryś miesiąc jak się męczysz nakręcaniem .. PROSZE ZROBCIE COS Z TYM BO TO JESZCZE BARDZIEJ NASILA TWOJA CHEC NA DZIECKO .. nie piszę tego złośliwie tylko martwie się o Ciebie :( trzymam kciuki zeby R podjal wlasciwa dla ciebie decyzje !!! &&&

dziewczyny beta 782 mIU/ml :-) 10 kwietnia mam wizytę :-)

a piersi mam zdrowe :-)

Monarti
trzymam kciuki za jutro ;*

jussastar
nie nie szyje, krawcowa mi przerobiła wg moich uwag :-)

reklama
Do góry