reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Monarti mocno trzymam kciuki &&&& ;-) a test o czułości 10 czy 25 robiłaś ?

Karolina to jeżeli 11 dc miałaś przypuszczalnie owulację to dziś masz 9 dpo więc myślę że już jakieś drobne objawy mają prawo się pojawić ale może to być te kwestia głowy... możesz testować tak samo jak ja bo też dziś mam 9dpo ;-)

To był mój z 10dpo a czułość 25 z tego co wyczytałam na niemieckiej stronie bo te testy mamma perfect to niemieckiej produkcji są:-)

trzymajcie trzymajcie:) dam znać po wizycie :) już się denerwuje na szczęście są o 11 i nie muszę czekać całego dnia

Ostatnia edycja:
Witam porannie ja już niedługo kończę doświadczenie :) i będę miała chwile na posiedzenie z Wami :)

Jussastar no ja mam kilka typów kiecek i chce najpierw pójść do salonu i powiemierzyc który będzie najlepszy :)
To fajnie Ci się trafiło z sukienka :)

Jolasia o mamo no to niezle wytrzymałas, moj rekord w labie to 18h pózniej padłam

Za wcześnie dodał mi się post z tel, reszcie odpisze za chwile :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

myślałam, że mam przewidzenia,ale dwa dni później była już bardzo widoczna i pobiegłam na betke :)

wysyłaj dla was fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Karolinko dzisiaj czuję się o niebo lepiej chociaz wstałam o 5 i takie miałam mdłości z głodu ze do sklepu poleciałam po bułeczki, po drodze gubiłam psa.. i w sumie miałam spacer zamiast wyjscia do sklepu bo musiałam tego smyka szukać..

Ewelinka, Karolinka ja was kochane prosze nie wkrecajcie sobie objawów , ja tak robiłam i zawsze kończyło się płaczem.. lepiej się miło rozczarować niż znowu wylewać łzy.. trzymam mocno kciuki za was kochane.. napewno sie uda..

Blair ty pracoholiku.. buziam cie :*

Monarti trzymam kciuki tak mocno ze az mnie rece bolą :*

Mychuniu ja czekam niecierpliwie na twoja bete :*

Anula, Asia Kasia :* nie opuszczajcie nas dziewczynki :*

Do góry