reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair - fajna :) Wiesz, ja na początku nie chciałam sukienki tzw. księżniczki, ale później jak już kupiłam swoją, to zaczęły mi się podobać hehe :) Ale suma sumarum nie żałowałam wyboru. Mi się podobały koronki i byłam chora na punkcie długiego trenu koronkowego no i taki miałam :-) Ważne, żebyś się dobrze czuła i miała swoją wymarzoną sukienkę. W końcu to Twój dzień :) No i popieram kupowanie używanej. Ja kupiłam w salonie, ale z przeceny. To znaczy sukienka powystawowa sprzedawana sporo taniej. Została oczywiście przez salon wyprana i dopasowana do mnie więc to też dobre rozwiązanie :)
A i dziękuję za komplement hehe :)

Blair przymiarki i w ogole przygotowania do ślubu ja super wspominam :-) szkoda tylko ze sam dzien slubu i wesela tak szybko minal. .. za szybko.

Na szybko znalazła,:
sukienka: slub1.jpg
a gorset był taki z perełek: slub2.jpg.

Przepraszam za słabą jakość ale tak się stało przy zmniejszaniu...

Załączniki

• slub1.jpg
    slub1.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 58
  • slub2.jpg
    slub2.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Ewelinko za ciasna w piersiach i ramionach, odrobinę za krótkie rękawy. M kupił a zapomniałam wziąć dziś do sklepu do Zielonej by wymienić a specjalnie jechać to koszty. Jak nie sprzedam, może pocztą będę mogła wysłać i kasę oddadzą.

ŁAdne miałyście dziewczyny kiecki na ślubie :tak:
Moja była skromniejsza i nie biała.

To już moja 27 godzina bez snu. Zmykam do łazienki i do wyra,
Dobranoc i karaluchy pod poduchy.

Witam wieczornie,
Iwo- jeśli chodzi o bioenergoterapeutów to nie wiem, ale wierzę w fizykę medyczną a to na podobnej zasadzie- tylko przy pomocy maszyny quantex sie sprawdza. Poczytaj o tym w necie. Ja mam udowodnione na prau osobach , że działa wykrywa nieprawidłowosci a czasami i pomaga wyleczyc.
Aschlee potrzebuje sobie dobrze przypomniec niemiecko. Kiedys dosc dobrze mowilam nawet mature zdawalam . Zawsze uzywalam angielskiego a teraz okazalo sie ze w pracy potrzebny mi niemiecki;(

Ostatnia edycja:
karolina859 - to zależy jak wychowasz psa. Ogólnie kazda rasa na coś choruje. Taki mały piesek małao je, ważne by nie tuczyć, od małego tanim kosztem, np podroby, mój jamnikogończy ładnie na nich trzyma waę z bardzo ograniczonym ruchem od października zeszłego roku. Do tego malutki dodatek karmy dla ras małych, Strzyc mozesz nauczyć się sama o ile zaczniesz robić to od małego, moja kuzynka ma dwa i sama je obcina. Pewno metody można na necie podpatrzeć.

Odebrałam wyniki
Z

ruch postępowy 20% przy normie powyżej 32%
żywotność 63% przy normie 58%
plemniki prawidłowe 5% przy normie 4%
ruch całkowity (A i B) 44% przy normie 42%

A przecież, ponoć poprzednie wyniki były dobre, czy tamta lekarka była do kitu :wściekła/y: Juz byśmy dawno działali.
Nawet jak w tedy było słabo ae jeszcze w normie to byśmy na umór działali wtedy a teraz tak mało czasu nam zostało

Dostałam clostilbegyt i nadal luteina by coś wzmóc, zwiększyć szanse ale przy jakosci męża nasienia lekarz po kilku cyklach proponuje odrazu Poznanń by nie tracić czasu. Więc trza się pisać na program rządowy na n vitro i czekać w kolejce na swój czas.

Na pocieszenie dwie bluzki i kieliczek mojej nalewki wiśniowej.
Wypłakałam się już w aucie.

Jolasia a czego odrazu in vitro? Moj mial 4% plemników prawidłowych i na razie sprobowalismy inseminacji.

Dzień dobry spania nie mam i tez wam się pochwałę to moja dol tiulowy.

Załączniki

• 1395893347553.jpg
    1395893347553.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 1395893368067.jpg
    1395893368067.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry