reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam jak zwykle ostatnio pierwsza z rana ;-) milo mi sie zaczyna z wami dzien w pracy :tak:

karolina to pewnie zalezy czy z reguly masz piersi wieksze i wrazliwe przed @, mi sie to tylko zdarzalo przy pozytywnych testach, wiec wiem ze jak sie zdarzy po raz kolejny to bede miala wielkie nadzieje ;-) &&&& zeby u Ciebie to oznaczalo ciaze! szansa jest.

malusiolka przepraszam, ze Cie zasmucilam,ale stwierdzilam ze lepiej zebys wiedziala ze moze byc roznie.
jussastar sluz sciekal po nogach? :-D no u mnie tez sluz byl, wiec z testami to nic pewnego. jeszcze do tego trzeba je robic popoludniu wiec moze byc rozcienczony mocz.

MotylkowaOna, agniecha gratuluje udanych wizyt i wynikow!

jolasia ale te wyniki meza nie sa tragiczne przeciez i do tego mozna je z latwoscia poprawic! glowa do gory!

gabis cykle bezowulacyjne sie czasem zdarzaja, wiec moze tak byc ze tym razem bezowulacyjny a ostatnio byl owulacyjny. co do stymulacji to pierwsze slysze ze robia USG w trakcie miesiaczki. z reguly na poczatku cyklu bierze sie CLO na stymulacje rozwoju pecherzykow, wiec moze lekarz chce na nastepnej wizycie Ci go przepisac. bylam stymulowana kilkakrotnie, wiec jak cos to pytaj. na mnie nie patrz ale jest duza szansa ze sie uda za pierwszym razem z tego co czytalam.

watpliwosci zadzwon do schroniska czy nawet na policje! tacy ludzie sie nie zmieniaja a biedny pies...

Blair piekna ta suknia! zazdroszcze zakupow!

reklama
hej dziewczyny :-D

trzymajcie kciuki aby beta przyrosła 114% jak powinna po 72 h :tak:

a oto moja suknia ślubna 293251_253681011337659_367293006_n.jpg317271_253681081337652_713563780_n.jpg i to co z niej zrobiłam 40.jpg :-D

odezwę się jak wrócę... najpierw lecę na betę potem na 10.40 na usg piersi, a potem po wyniki bety

Załączniki

• 293251_253681011337659_367293006_n.jpg
    293251_253681011337659_367293006_n.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 68
  • 317271_253681081337652_713563780_n.jpg
    317271_253681081337652_713563780_n.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 65
  • 40.jpg
    40.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 62
Witajcie dziewczyny :)
U mnie z rana mdłości i to potworne , do tego boli mnie gardło :(
Jakieś 10-11 dni do miesiączki i nie wiem czy testować czy znowusz sobie czegoś nie wmawiam
Temperatura z rana 36,8
Pozdrawiam Was kochane :*
Mychunia piękna suknia !!! Motylek jak się czujesz??

Hej kochane
Młoda poszła do szkoły ale nie wiem czy nie będą dzwonić. Temp z rana 37 ale potrafi skoczyć ok 14. Także siedzę jak na szpilkach.

Mychunia -&&&&&&&

Blair - ty oryginalna Werę chcesz kupić czy uczyć coś na ten styl?

Karolina, Ewelina - ciekawa jestem co to za objawy was dopadły ;) na dniach już możecie testować.

Iwo sama jestem ciekawa a może to wszystko z tych nerwów .. no miałam się już nie schizować.. bo popadam w paranoje..
Im więcej o tym myślę tym gorzej..
Asieńko co tam u Ciebie słychać ? Maluś ten gościu to może po 70 jest.. Wiesz chodzi pewnie spać z kurami .. Dzisiaj idę porozmawiać z właścicielem i troszkę się stresuję

Hej Dziewczyny ;-)
witam się ;)
mychunia trzymam kciuki za piękną betę ;-)

Iwo - ja się zastanawiam czy test w niedziele by wyszedł jeżeli to faktycznie ciążą bo data miesiączki jest na wtorek... i nie wiem może niedziela to za wcześnie. Myślałam też o bhcg w piątek (jutro) ale to będzie 10 dpo wiec za szybko chyba
Trzymam kciuki żeby Twoja córcia już się dobrze czuła ;-)

Karolina a wiesz kiedy mogłaś mieć owulację ?

reklama
Ewelinka moim zdaniem miałam owulację w 11 dc ale to są tylko moje przypuszczenia
Trzymam kciuki za betę &&& a ja się odcinam chyba od tych myśli bo zaczynam świrować
Idę posprzątać, pozałatwiam sprawy a potem pójdę na spacer z dziećmi żeby ochłonąć

Do góry