reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja jeszcze w labie siedzę, wiec tylko tak z doskoku. Mi w nauce języka dużo dało słuchanie audiobooków po ang, książek które znam po polsku, no i filmy po ang

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Jusastar wtedy szliśmy na spontan i nic nie mierzylam temp ani nic i nie wiedziałam kiedy mam owu... przytulalismy sie roznie czasem kilka dni pod rzad a czasem co drugi dzien ;-) w ogóle mialam brac tez slub tak jak Ty 10 sierpnia :-) ale koniec końców zdecydowaliśmy się na 27 lipca :)

Ostatnia edycja:
Hej kobietki.

Dzisiaj nie miałam chwili na forum a nadrobić was po całym dniu przerasta moje możliwości. Dziewczyny dzisiaj miały dzień przytulania mamy więc cały dzień na zmianę lub obie na raz przytulałam. Do tego jedna moja córcia zaczęła dzień od mega rozwolnienia i załatwienia siebie, koca i mamy. No ale potem się nie powtórzyło więc myślę, że to ząbki dają o sobie znać.

Pozdrawiam was wieczornie i oby jutrzejszy dzień był lepszy ;)

Blair - to Ty ang studiowałaś? Bo coś mi świta, że pisałaś coś o doktoracie...?
Ewelinka - faktycznie masz podobny staż do mojego :D Kurcze to miałaś trochę stresów przed ślubem :(
Ja teraz próbuję suknię sprzedać, na tablicy, na gumtree... Już z ceny sporo zeszłam, ale zależy mi, żeby w ogóle ją sprzedać. Ja sama chciałam kupić używaną, ale nic jakoś się nie nadawało...Bo jestem wysoka więc miałam ograniczone szukanie.A szkoda żeby wisiała i się marnowała.

Jussastar nie ;) ja jestem biotechnologiem, ang dla siebie i do pracy :)
Jak dobrze pójdzie to ja będę szukała kiecki na przyszły rok, tez jestem wysoka tzn jak na kiecki które oglądałam na Allegro, tez będę chciała używaną, nie ma sensu przepłacać za nową ;) chyba ze nie znajdę. Chciałabym Verę Wang bo bardzo podobają mi się jej projekty :)

Marcysiowa ale musiałaś mieć fajny dzień jak takie dwa maluchy chciały się przytulać :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Anula - u mnie macica jeszcze bardzie jest przesunieta w bok tzn u mnie w prawo jeden jajowót to ścieżka niczym odra przez Polskę tylko że zamiat płynąć do góry to skręca w dół i jajnik jest poniżej macicy a prawy jajnik wrecz twoży poszarpaną pentelkę czyli w bok od macicy, w dół obrys łezki do góry i nagle spowrotem w bok.

Sprzedam rozmiar duże M (38), nowa, 24,99:
Zobacz załącznik 617205Zobacz załącznik 617206
Materiał 65% bwełny 35 elastanu, delikatna przewiwna

reklama
Jolasia bluzeczka za duza ze sprzedajesz?
Jusastar zaraz wejde na kompa to pokaze moja ;) zupelnie inna niz Twoja i wymarzona Blair ;) kazda ma swoja najcudowniejsza i najpiekniejsza :-)

Do góry