reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Jusastar wtedy szliśmy na spontan i nic nie mierzylam temp ani nic i nie wiedziałam kiedy mam owu... przytulalismy sie roznie czasem kilka dni pod rzad a czasem co drugi dzien ;-) w ogóle mialam brac tez slub tak jak Ty 10 sierpnia :-) ale koniec końców zdecydowaliśmy się na 27 lipca
Ostatnia edycja:
Hej kobietki.
Dzisiaj nie miałam chwili na forum a nadrobić was po całym dniu przerasta moje możliwości. Dziewczyny dzisiaj miały dzień przytulania mamy więc cały dzień na zmianę lub obie na raz przytulałam. Do tego jedna moja córcia zaczęła dzień od mega rozwolnienia i załatwienia siebie, koca i mamy. No ale potem się nie powtórzyło więc myślę, że to ząbki dają o sobie znać.
Pozdrawiam was wieczornie i oby jutrzejszy dzień był lepszy
Dzisiaj nie miałam chwili na forum a nadrobić was po całym dniu przerasta moje możliwości. Dziewczyny dzisiaj miały dzień przytulania mamy więc cały dzień na zmianę lub obie na raz przytulałam. Do tego jedna moja córcia zaczęła dzień od mega rozwolnienia i załatwienia siebie, koca i mamy. No ale potem się nie powtórzyło więc myślę, że to ząbki dają o sobie znać.
Pozdrawiam was wieczornie i oby jutrzejszy dzień był lepszy
Blair - to Ty ang studiowałaś? Bo coś mi świta, że pisałaś coś o doktoracie...?
Ewelinka - faktycznie masz podobny staż do mojego Kurcze to miałaś trochę stresów przed ślubem
Ja teraz próbuję suknię sprzedać, na tablicy, na gumtree... Już z ceny sporo zeszłam, ale zależy mi, żeby w ogóle ją sprzedać. Ja sama chciałam kupić używaną, ale nic jakoś się nie nadawało...Bo jestem wysoka więc miałam ograniczone szukanie.A szkoda żeby wisiała i się marnowała.
Ewelinka - faktycznie masz podobny staż do mojego Kurcze to miałaś trochę stresów przed ślubem
Ja teraz próbuję suknię sprzedać, na tablicy, na gumtree... Już z ceny sporo zeszłam, ale zależy mi, żeby w ogóle ją sprzedać. Ja sama chciałam kupić używaną, ale nic jakoś się nie nadawało...Bo jestem wysoka więc miałam ograniczone szukanie.A szkoda żeby wisiała i się marnowała.
Jussastar nie ja jestem biotechnologiem, ang dla siebie i do pracy
Jak dobrze pójdzie to ja będę szukała kiecki na przyszły rok, tez jestem wysoka tzn jak na kiecki które oglądałam na Allegro, tez będę chciała używaną, nie ma sensu przepłacać za nową chyba ze nie znajdę. Chciałabym Verę Wang bo bardzo podobają mi się jej projekty
Marcysiowa ale musiałaś mieć fajny dzień jak takie dwa maluchy chciały się przytulać
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Jak dobrze pójdzie to ja będę szukała kiecki na przyszły rok, tez jestem wysoka tzn jak na kiecki które oglądałam na Allegro, tez będę chciała używaną, nie ma sensu przepłacać za nową chyba ze nie znajdę. Chciałabym Verę Wang bo bardzo podobają mi się jej projekty
Marcysiowa ale musiałaś mieć fajny dzień jak takie dwa maluchy chciały się przytulać
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Jusastar ja tez jeszcze nie sprzedalam swojej sukienki... A stresy mialam na nowy rok ...
Ewelinka - kurde bo ja cały czas czytałam na Twoim suwaczku, że 9 miesięcy OD, a dopiero teraz przeczytałam, że 9 miesięcy DO rocznicy... sorry mój błąd...
Blair - a to rozumiem To moja sukienka, galeria stworzona na cele sprzedaży na aukcjach, więc twarze zamazane:
https://plus.google.com/photos/100934544527784140433/albums/5986302373457186385
Blair - a to rozumiem To moja sukienka, galeria stworzona na cele sprzedaży na aukcjach, więc twarze zamazane:
https://plus.google.com/photos/100934544527784140433/albums/5986302373457186385
Jussastar ładna sukienka a Ty jaka zgrabna!
ja bym coś tego typu chciała: http://www.weddinginspirasi.com/wp-content/uploads/2011/03/vera-wang-wedding-gowns.jpg
ja bym coś tego typu chciała: http://www.weddinginspirasi.com/wp-content/uploads/2011/03/vera-wang-wedding-gowns.jpg
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Anula - u mnie macica jeszcze bardzie jest przesunieta w bok tzn u mnie w prawo jeden jajowót to ścieżka niczym odra przez Polskę tylko że zamiat płynąć do góry to skręca w dół i jajnik jest poniżej macicy a prawy jajnik wrecz twoży poszarpaną pentelkę czyli w bok od macicy, w dół obrys łezki do góry i nagle spowrotem w bok.
Sprzedam rozmiar duże M (38), nowa, 24,99:
Zobacz załącznik 617205Zobacz załącznik 617206
Materiał 65% bwełny 35 elastanu, delikatna przewiwna
Sprzedam rozmiar duże M (38), nowa, 24,99:
Zobacz załącznik 617205Zobacz załącznik 617206
Materiał 65% bwełny 35 elastanu, delikatna przewiwna
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Jolasia bluzeczka za duza ze sprzedajesz?
Jusastar zaraz wejde na kompa to pokaze moja zupelnie inna niz Twoja i wymarzona Blair kazda ma swoja najcudowniejsza i najpiekniejsza :-)
Jusastar zaraz wejde na kompa to pokaze moja zupelnie inna niz Twoja i wymarzona Blair kazda ma swoja najcudowniejsza i najpiekniejsza :-)