Hejo!
Aschlee- proszę, proszę jakie ciuszki seksowne
Mążuś będzie w siódmym niebie jak mu się zaprezentujesz w nich.
Blair- my piszemy z Kasik i Asią na FB. Nawet sobie zamowilysmy wszystkie takie same kaloszki :-)
Mychunia- dziwię się, ze ginka kazała Ci zbadać bete w czwartek? Robi się kolejny wynik bety najczesciej po 48 h, aby prosto przeliczyć wzrost, u Ciebie to wypadałoby dzisiaj, tak?
Malus- u mnie dzisiaj na obiad był wczorajszy rosół przerobiony na pomidorówkę, hihi
W moim smartfonie wymiana szybki dotykowej kosztowala prawie 300 zł, ale gdzie niegdzie chcieli nawet 550 zł, wiec musisz podzwonić i popytać po serwisach.
Jołasia- a mi się wydaje, ze wyniki Twojego M nie sa az takie złe.
Gabis- Kochana lek clo bierzesz najczęściej od 3 do 7 dc włącznie. Potem od 10-12 dc chodzisz co 2-3 dni na monitoring i gin obserwuje jak dojrzewa pęcherzyk i czy pęka. Jeśli peknie, to jest ciałko zólte widoczne i przestajesz chodzic na wizyty. Podczas ostatniej wizyty jak już była stwierdzona owu, to gin ocenia Twoje endometrium. Jeśli jest grube, to ok, a jeśli jest cienkie to dodatkowo może zapisac Ci wspomagacze, typu luteina albo duphaston. Jest to progesteron, który poprawia endometrium i sprzyja zarodkowi w ewentualnemu zagniezdzaniu.
Ewelinka- wydaje mi się,ze za mocno przeżywasz cykl. Doszukujesz się każdego objawu, zakłucia, itp. Zycze Ci, aby ten cykl był owocny i tym samym ostatnim, jeśli chodzi o starania. Ale jeśli nie uda się, to strasznie będziesz przezywac rozczarowanie. Mowie Ci to ku przestrodze z mojego własnego doświadczenia, już prawie 2 letniego... Ciesz się życiem, a fasolek tym mocniej Ciebie zaskoczy, gdy się nie spodziewasz!