reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka ja znowu cenie sobie spokój między ludzmi i życzliwą atmosferę.. Nie lubię zadym, nie domówień itp.. To nie dla mnie..
Ehh szkoda słów, mam nadzieję że sprawa wyjaśni się pozytywnie bo R wyszedł z domu nerwowy..
A ta boląca nerka to chyba oznaka zapalenia pęcherza bo ciągle biegam siku :(

Aschlee zgadza się nie wie bo mija nas tylko sporadycznie raz na kilka tygodni na schodach i wiecznie o wszystko się czepia .. Też nie cierpię takich ludzi i najchętniej to bym się stąd wyprowadziła dla świętego spokoju żeby tego typa nie oglądać a bielizna jest piękna :) Chętnie bym ubrała coś takiego :p

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee - chyba zaczne sama sie powoli uczyc .. musze znalezc jakas strone na ktorej sa jakies proste zwroty wyrazenia i w ogole i od tego zaczne .. a co sadzisz o fiszkach ??? bo Przemczik ma gdzies jakies tylko strasznie ktos nie wyraznie pisal ;/
poszukam najbardziej przydatnych dla mnei slowek i bede sie uczyla np po 5/10 dziennie i po 3 zwroty ...
musze sie zmobilizowac bo przez to siedzenie w domu 24 h juz nie mam ochoty na nic ;/ nawet do sprzatania prania gotowania sie zmuszam ;/ taka chyba jakas deprecha sie mnie trzyma ;/

Karolina - ja mam za to na odwrot mam taka wstretna niemre drzwi obok nas ... ma 3 koty i jednego psa .. ten pies strach sie bac .. smutno sie robi jak na niego patrze .. juz 4 nogami na drugim swiecie i zaniedbany taki ze szok ..
P. go nakrecil ostatnio bo pierwszy raz go widzial i byl w szoku .. macie dowod ze nie podkolorowuje(nawet P. mi nei wierzyl jak mu mowilam dopoki sam go nei zobaczyl)
Dead dog - YouTube

Ostatnio dzwonilam do pani u ktorej wynajmujemy mieszkanie (Polki) i poweidzialam ze ma porozmawiac z ta kobieta na temat tego psa i kota ktory przez 3 dni z rujka darl buzie na klatce schodowej bo ta psychopatka nie chciala tego sluchac w domu i wywalila go na klatke ;/ od 22 do 3 w nocy przez 3 dni to juz na prawde przegiecie .. a jak zapukalam do niej to nawet nie otworzyla drzwi ;/. a Pani od ktorej wynajmujemy mieszkanie powiedziala ze nic nei moze z tym robic poniewaz pisze jej listy polecone, dzwoni, przyjezdza i puka a ona drzwi nie otwiera. Placi mieszkanie wiec nie ma podstawy by ja wyrzucic .. na szczescie juz porujkowane i cisza na klatce :D

Watpliwosci jak tak mozna zaniedbac psa...co za durne babsko...szok...
Fiszki tez dobry sposob i slownik obrazkowy ( ja mam z ponsa) taki pons-slownik-obrazkowy-polski-niemiecki-b-iext22384327.jpg
ja chcesz to mam super stronke z duza iloscia slowek i zwrotow to Ci na PW przesle.Szkoda ze nie mieszkasz blizej to bym Ci to wszystko podrzucila i mobilizowala Cie, ja uczylam sie jeszcze z kompletu ksiazek alles klar tez prosto napisane wszystko bylo...

Załączniki

• pons-slownik-obrazkowy-polski-niemiecki-b-iext22384327.jpg
    pons-slownik-obrazkowy-polski-niemiecki-b-iext22384327.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 49
Aschlee - super byłabym Ci bardzo wdzięczna .. szkoda ze nie mieszkasz blizej to fakt .. i dlatego ze bys mnie mobilizowala i dlatego ze mialabym kompana do spacerkow :D no ale niestety jak pech to pech ...
jakies 5/6 godzin mamy do siebie :D

No strasznie smutne jest to jak wyglada ten pies .. zastanawiam sie mocno czy nie dzwonic do schroniska zeby tu przyjechali i go uspili bo przeciez on sie meczy ..

Karolinko, nie ma co się przez takiego głupiego człowieka denerwować. Niech sobie pogada,a Ty go olej. Na drugi raz możesz wziąć po kryjomu telefon i go nagrać jak Was się o byle co czepia i będziesz miała dowód. Twój R ma rację żebyś tam nie szła. Głupio zrobisz jak pójdziesz, bo się tylko poniżysz, a koleś nadal będzie Was nękać. A ile on w ogóle ma lat?

Aschlee, taniutko :D Kochana, pokazałabym Tobie moją seksowną bieliznę, ale telefon nie chce włączyć się z komputerem ;/

reklama
Aschlee, po prostu mam pecha z tym telefonem ;/

Ja już wykąpana, dziewczynki też wykąpane, nakarmione. Najmłodsza taka zmęczona była, że już śpi od 5 minut. Zanim napisałam na forum zasnęła :) Około 20-tej położę Oliwkę i będę czekać na M :) Może coś będzie :p

Anulka, martwimy się :*

Do góry