reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Jołasia - jasno napisałaś :) Wczoraj miałam negatyw. W tamtym cyklu właśnie w dzień pozytywa się przytulaliśmy i nic.
No dobra to będziemy działać dziś znowu.
Chociaż w tym cuklu miało być co dwa dni...Wiem, że niektórzy twierdzą, że lepiej co dwa, ale w sumie i są opinie, że codzienne też działa, więc bądź tu mądry...
Ewelinka - a takie przytulanie codzienne zadziałało u Ciebie ostatnio?

reklama
Juska - faktycznie lepiej co dwa dni ale w zeszłym cyklu my tak spróbowali i nic ale M troszkę chyba za słabymi tam wpuszczał.

Właśnie poczytałam, ze dobre jest opalanie się bo wplywa na wit D dobra dla staranek i ciąży i późniejszego dziecka.
Jutro malutka dawka solarium z filtrem. M też pogonie.

Oj ale pusto.
A moją dietę sz... trafił. Podłamały mnie troszkę wyniki M jakie ma na wspomagaczach. W ruch poszły czekoladowe praliny i domowa nalewka.
Jeszcze jak wracałam od tego lekarza to na trasi S3 był wypadek i mega korek, zawracałam się do Zielonej Góry i wracałam inną droga, przez wiochy. Cała akcja około 2 godziny zanim dotarłam do domu.

Sprawa nie ciekawa , dostaliśmy właśnie telefon że jak się nie uspokoimy to będziemy musieli się wyprowadzić odnośnie ostatniej akcji..
Mamy pod sobą zmierzłego sąsiada który od początku nas się czepia, stary zgred i donosi na nas jak tylko usłyszy hałas... Co za człowiek..
Nie nadaje się do mieszkania między ludzmi.. Do 22 możemy robić co nam się podoba.. Jemu to nawet dzieci przeszkadzają jak się bawią..
Wrr stary dureń
Wy też macie takich przykrych sąsiadów??

A mnie od rana lewa nerka boli :(

Ostatnia edycja:
Aschlee piękna ta bielizna :-)
Mychunia no mówię Ci tak się uczepił Nas że nie wiem , teraz koło nich wprowadziło się młode małżeństwo z dzieckiem i też im uprzykrza życie ale w administracji widać jest tak wiarygodny że mu wierzą w to co mówi i rozpowiada na osiedlu
Już tak myślałam żeby iść i go przeprosić za ostatnią akcję ale mój R mówi nie .. że mam nie iść i się nie płaszczyć przed nim.. Bo z takim nie ma co dyskutować..

reklama
karolina ja mialam takiego sasiada dzieki Bogu juz tam nie mieszkam...Przykra sprawa ze ludzie tak potrfia utrudniac zycie innym...nie widzi ze jestescie porzadna rodzina a ze przyszedl do Was ktos i tak sie zachowal to przeciez nie wasza wina...nie rozumiem takich upierdliwcow i donosicieli :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Balam sie ze ciuszki zbyt...odwazne ale co tam ;-) raz sie zyje:-D

Malus czasem mozna trafic na super okazje ja za nie dalam w przeliczeniu na PL 14 zl za sztuke:-D

Ostatnia edycja:
Do góry