reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Motylku no to Rydzu trzymaj tak dalej :)
co z tą Twoją Koleżanką w ciąży? była na kolejnym usg?

Agniecha pozytywnie zazdroszczę :)

Dziuneczka oby w sobotę były dwie kreseczki &&&& :)

Jołasia kurczę nie znam się za bardzo na badaniach nasienia, ale rozumiem że rewelacji nie ma... przykro mi mam nadzieję że mimo to Wam sie uda :*

Maluś a to już zależy od marki telefonu ;P

Asia, Anula gdzie Wy? :(

reklama
Watpliwosci a jeszcze przypomnialo mi sie poczatki moje tutaj :-D
Bardzo duzo uczysz sie z TV takze wylaczaj polska satelite wlacz kablowke niemiecka i sa fajne programy cos jak trudne sprawy w Polsce albo Sedzia Anna cos tam i moj ulubiony Achtung Kontrolle...no i czytanie ksiazek dla dzieci...na ebayu mozna trafic na super okazje ja ostatnio kupilam 8 ksiazek dla mojej corki z bajkami za 3 Euro...ja na poczatku czytalam ksiazki dla dzieci co nie wiedzialam to szukalam w slowniku i zapisywalam olowkiem wyzej...Zobaczysz jak szybko sie nauczysz:tak:
Wiesz na prawde sporo jestes sama sie nauczyc w domu.Wiec glowa do gory i dzialaj:tak: a jak potrzebujesz pomocy to pisz

Malus:szok: jestes pewna????? bo sa...dosc odwazne :-D ale coz Mezowi sie podobaly bo kiedys na wystawie mi pokazywal to zrobie mu niespodzianke

Ostatnia edycja:
ale takie parametry chyba jeszcze nie tragiczne, tzn. bardzo możliwe naturalne poczęcie?
A insymilacja chyba też by coś dała, czy to nie dla Was?

Malus nie wiem ale sikam co chwile i cycki bardziej bola ale zobaczymy jak to będzie ;-)
A moze Twoja ciaza nie jest urojona? ;p

Jolasia nie wiem bo się nie znam ale wyniki chyba nie sa najgorsze. ..

Wyniki po prostu nie rewelacyjne, plemników o dobrej budowie i ruchomości poniżej normy, ogólnie względnych ledwo w normie. A to wszystko na wspoganiu witaminami i róznymi specyfikami.

Karolinko, trzeba tak myśleć, aby nie zwariować :p

Aschlee, oczywiście :D Może mi się spodoba :-D:-)

Blair, pojadę w niedziele (mają otwarte 7 dni tygodniu) i się zapytam :)

Ktoś się wcześniej pytał jaki model.. ja mam htc desire 300.. najgorszy szajs. Miałam wcześniej gorszy model i byłam bardziej zadowolona.

Ewelinko, ja czekam na @ :D

Aschlee - na prawde nie potrafie prawie nic ... ale z tymi bajkami masz racje, poprosze P. niech mi na ebayu zamowi z 5 ksiazek i bede pisala sobie olowkiem tak jak ty to czego nie potrafie ..
a Powiedz mi Ty uczylas sie podstaw sama ?? czy od razu na kurs szlas?? takich podstaw podstaw..
ja tu jestem w sumie okolo 9 miesiecy ale czesto wyjezdzalam np na 2 tygodnie do polski wracalam na 3-4 tygodnie i znowu do polski .. a teraz nam zabrali samoloty z dusseldorffu do bydgoszczy i zostaje nam samochod .. a sama 1000 km nei dam rady zrobic :p.

Ja szczerze wolalabym kurs od pracy bo boje sie odzywac w ogole po niemiecku mam straszna blokade nawet jak wiem co powiedziec;[ i jak jest P. ze mna to go pukam zeby on odpowiedzial .. ja po prostu typowo w pracy u niemca czulabym sie niekomfortowo i jak debil .. jakas fabryka albo sprzatanie to ok bo tam nie trzeba sie wiele odzywac ale na opiekunke u niemca narazie nie ma mowy ..
a z drugiej strony przeciez kiedys musze sie nauczyc tego jezyka .. tym bardziej ze P. chce tu na stale zostac .. wiec naprawde wole isc na kurs chociaz podstawowy i czuc sie chociaz troche komfortowo w panstwie w ktorym mam mieszkac ..

ja znam na prawde podstawy .. kali byc kali miec. w sklepei sie dogadam ile to kosztuje albo poprosze ogorka papryke herbate czy cos ale to na tyle ..
czuje sie tu jakbym byla ulomna .. P. pracuje z polakami jego szef jest polakiem pierwszy rok pracowal z ojcem ..

Bez kursu sobie nei dam rady bo po prostu psychika mnei wykonczy .. ale z bajkami masz racje ..
dziekuje za pomoc .. ale praca u niemca to odlegly temat narazie ..

reklama
Hej dziewczyny. Nie nardobie przepraszam.
Trzymam kciuki za nowe zafasolkowane. Mychunia &&& gratuluje.
Witam nowe twarze.

Jestem zła normalnie...wrrrrrr. Byłam dzis u gina. Mam 18dc więc po owu i zrobił mi USG i niestety co... piękny NIE PĘKNIĘTY PĘCHERZYK :wściekła/y: Kurde no, byłam w tamtym miesiący u innego gina i tez robil mi USG po owu i twierdził ze jest ok, a pamiętam ze pęcherzyk wyglądał tak samo na monitorze jak dziś.
Dziewczyny wytłumaczcie mi prosze jak wygląda ta stymulacja owu? Narazie zapisał mi dupka na 10 dni i między 1-5dc mam przyjść na USG.

Do góry