reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Marcysiowa, witaj :) Mając bliźniaki, które nie mają jeszcze 10 miesięcy i staracie się o kolejne dziecko. Podziw dla Was :) 3 miesiące temu poroniłam, a byłam w 3-ciej ciąży i nie wiem czy teraz zdecydowałabym się na 3-cie dziecko. Na razie @ nie mam, a mam już 30 dc i nie wiem czy zaszłam w ciąże, czy nie, bo wczoraj robiłam test i jest jedna kreseczka. Kochana, jak to jest mieć bliźniaki?:)

Dziewczyny, M przyjechał po 15-tej na obiadek, zjadł i pojechał do pracy, a ja skorzystałam i zapytałam się, czy byłby zły gdybym jednak była teraz w ciąży. On do mnie, że nie, ale wolałby dopiero po wyjeździe, ale jak to później powiedział "Co ma być, to będzie". Nawet już myśli jakby co o firmie transportowej abyśmy się zmieścili jakbym jednak byłą w ciąży, a wyjeżdżalibyśmy za granice:p

Ewelinka :* Jakie piwko piłaś?

Ewelinka, z soczkiem są pyszne :D Ogólnie za piwem nie przepadam, ale od jakiegoś czasu okocim z limonką pije ;) Nie polecam Warki, bo piwo jest takie sobie. Takie siki weroniki :p

Malusiolka jak to jest bliźniaki? A jak to jest mieć jedno dziecko? Mój świat zawsze był zwariowany i teraz jest po prostu bardziej zwariowany. Moje dzieci są cudowne, nie było kolek, noszenia w nocy. Ślicznie śpią. Nawet jak jest pobudka w nocy to szybkie mleko i spanie dalej. Zęby wychodzą bez problemu. Najlepszym obrazem tego jakie moje małe są super jest fakt że w październiku jak miały 5 miesięcy skończyłam pisać pracę mgr i obroniłam się. Jeśli kolejny bobasek będzie taki sam to chyba pomyślimy o jeszcze jednym.

Marcysiowa, wiem że moje pytanie było dziwne, ale wiele kobiet narzeka. Twierdzą, że przy bliźniaka w ogóle czasu dla siebie nie mają :) Widzę, że Tobie się udało :) A dlaczego zdecydowaliście się tak szybko na kolejne dziecko? :)

Dziękuję dziewczyny za dobre słowa i pomocną dłoń.. Blair jestem tego samego zdania żeby się całkowicie odseparować od tej rodzinki nie patrząc na to czy jest to własna siostra czy nie.. Ja po prostu nigdy więcej nie pozwolę narazić swoich własnych dzieci na taki strach.
Anula moja siostra to nawet "przepraszam" za tego skurwiela powiedzieć nie umie.. Taka siostra..
Ehh szkoda słów i nerwów..
Właśnie sobie kawkę zrobiłam, a Wy dziewczyny co porabiacie?

iwo tak, te składniki co miałam na jakiś czas odstawić odstawiłam, choć jak jestem w gościach nie odmawiam sobie np ciasta pomomio, że jajek do końca maja nie mam jeść...

Marcysiowa
witaj :-)

ewelinka dieta dieta a zachcianki już miewam :-)

ja wypiłam w sobotę somersby, ale nie wiedziałam wtedy jeszcze, że w ciąży jestem... teraz nie tknę alkoholu :no:

ja dałam mężowi obiadek i dalej czytam....

Malusiolka bo o dziewczyny się bardzo długo staraliśmy. Nie wiemy ile to zajmie a nie chcę całe życie siedzieć w domu. Chcę wrócić do pracy. A marzy nam się jeszcze jeden maluszek. A bliźniaki to super sprawa :-)

reklama
Mychunia z tego wszystkiego Ci nie pogratulowałam :) :-)
A mówiłam że się uda Tobie i Motylkowi !!!!
Spełniło się to co powiedziałam kilka tygodni wcześniej, ale super pozytywna wiadomość :-D

Do góry