reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja już po ang i jadę kupić jakieś ubranko na telefon co by się nie zniszczył za szybko :)

KasikZ moj lekarz tez powiedział ze jak testować to dopiero w dniu spodziewanej @

Ewelinka za wcześnie jeszcze na test chociaż wiem ze korci niesamowicie chęć sprawdzenia :)

Dziuneczka analizować można tylko temp mierzona rano po przebudzeniu, ta temp w środku dnia jest nieważna

Cyntia złoty strzał :)

Karolina nie mogę uwierzyć w to co piszesz, szczerze mówiąc zerwalabym kontakt z taka rodzina żeby nie narażać na podobne incydenty swoich najbliższych

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Anulka właśnie skończyłam jesc placuszki o których pisałaś :-) pyyycha. Co prawda ja mialam piers z kurczaka i nie dodalam sera bo zapomnialam kupic ale super sa. Maz zachwalal :-)

Blair ubierz swoje cudo ubierz :-)

Gosia ja test pewnie zrobie w piatek a ns bete pojde w dniu lub dzien po terminie spodziewanej miesiaczki.

Ostatnia edycja:
Blair kup kup ubranko bo niestety wielka wada iphona jest taka ze szybka tylnia lubi sie zbic .. takze pilnuj swoje malenstwo zeby nie upadlo :)

jade ... chociaz sama sie boje :D Pe. mial jechac ze mna ale wybrala taka godzine ze nie da rady ..
zamelduje sie jak wroce :D

Watpliwości - trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&

Mychunia - ty dalej na diecie?

Ewelinka - daj ten przepis skoro to takie pychaśne:tak:

ewelinka jaką masz tempkę? i ile dni do @? Czy tempka mierzona w ciagu dnia,może coś mówić? bo rano o 7 miałam 36,8 a teraz 37,2:eek: ja sądzę ze ten moj termometr jest jakiś lipny elektroniczny zwykły mam i były sytuacje ze raz pokazywał np.37 a za chwilę 36,8..więc jak tu wierzyc takim pomiarom:no:

Nie, liczy sie temp. Mierzona o tej samej porze codziennie przed wstaniem z lozka. Termometr masz dobry. Juz godzina, dwie a sa duzr roznice w pomiarze. Ja nawet jak spalam i sie budzilam np w niedziele o 10 i mierzylam to tempka duuzo wyzsza niz powinna. Najlepiej nastawic budzik i mierzyc o tej samej porze i isc najwyzej w kimono:) ja tak robie a pozniej musze sobie przypominac jaka temp byla???

Iwo wpisz w google Ewa Wachowicz Placuszki z indyka i Ci wyskoczy przepis na to :-) proste i pyszne

Mychunia chyba dieta poszla na rok czasu w odstawke co?:-)

reklama
Watpiwosci, przykro mi że kolejny cykl się nie udał ;/ &&&&&&&& aby wszystko było ok. Czekamy na wieści :) :*

Dziewczyny, wie może któraś, czy pęknięta szybka w telefonie może być brana pod uwagę na gwarancji? Telefon mam od listopada, a szybkę mam pękniętą (dbam o telefon), dzwonki działają, ale te standardowe na telefon i często wiesza mi się ;/ Byłam z tymi dźwiękami, to koleś sam nie wiedział co z tym zrobić i nie wzięli go na gwarancję ;/ Jak myślicie, mogę kłócić się o tą gwarancję, czy nie?

Ewelinka, ja się zastanawiam czy przypadkiem na święta nie zrobić takich paluszków :D Paluszki wyglądają jak moja ryba w sezamie, którą robiłam jakiś czas temu :)

Do góry