reklama
Ja już po ang i jadę kupić jakieś ubranko na telefon co by się nie zniszczył za szybko
KasikZ moj lekarz tez powiedział ze jak testować to dopiero w dniu spodziewanej @
Ewelinka za wcześnie jeszcze na test chociaż wiem ze korci niesamowicie chęć sprawdzenia
Dziuneczka analizować można tylko temp mierzona rano po przebudzeniu, ta temp w środku dnia jest nieważna
Cyntia złoty strzał
Karolina nie mogę uwierzyć w to co piszesz, szczerze mówiąc zerwalabym kontakt z taka rodzina żeby nie narażać na podobne incydenty swoich najbliższych
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
KasikZ moj lekarz tez powiedział ze jak testować to dopiero w dniu spodziewanej @
Ewelinka za wcześnie jeszcze na test chociaż wiem ze korci niesamowicie chęć sprawdzenia
Dziuneczka analizować można tylko temp mierzona rano po przebudzeniu, ta temp w środku dnia jest nieważna
Cyntia złoty strzał
Karolina nie mogę uwierzyć w to co piszesz, szczerze mówiąc zerwalabym kontakt z taka rodzina żeby nie narażać na podobne incydenty swoich najbliższych
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anulka właśnie skończyłam jesc placuszki o których pisałaś :-) pyyycha. Co prawda ja mialam piers z kurczaka i nie dodalam sera bo zapomnialam kupic ale super sa. Maz zachwalal :-)
Blair ubierz swoje cudo ubierz :-)
Gosia ja test pewnie zrobie w piatek a ns bete pojde w dniu lub dzien po terminie spodziewanej miesiaczki.
Blair ubierz swoje cudo ubierz :-)
Gosia ja test pewnie zrobie w piatek a ns bete pojde w dniu lub dzien po terminie spodziewanej miesiaczki.
Ostatnia edycja:
watpliwosci3
Fanka BB :)
Blair kup kup ubranko bo niestety wielka wada iphona jest taka ze szybka tylnia lubi sie zbic .. takze pilnuj swoje malenstwo zeby nie upadlo
jade ... chociaz sama sie boje Pe. mial jechac ze mna ale wybrala taka godzine ze nie da rady ..
zamelduje sie jak wroce
jade ... chociaz sama sie boje Pe. mial jechac ze mna ale wybrala taka godzine ze nie da rady ..
zamelduje sie jak wroce
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Watpliwosci trzymam kciuki ;-)
ewelinka jaką masz tempkę? i ile dni do @? Czy tempka mierzona w ciagu dnia,może coś mówić? bo rano o 7 miałam 36,8 a teraz 37,2 ja sądzę ze ten moj termometr jest jakiś lipny elektroniczny zwykły mam i były sytuacje ze raz pokazywał np.37 a za chwilę 36,8..więc jak tu wierzyc takim pomiarom
Nie, liczy sie temp. Mierzona o tej samej porze codziennie przed wstaniem z lozka. Termometr masz dobry. Juz godzina, dwie a sa duzr roznice w pomiarze. Ja nawet jak spalam i sie budzilam np w niedziele o 10 i mierzylam to tempka duuzo wyzsza niz powinna. Najlepiej nastawic budzik i mierzyc o tej samej porze i isc najwyzej w kimono ja tak robie a pozniej musze sobie przypominac jaka temp byla???
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Iwo wpisz w google Ewa Wachowicz Placuszki z indyka i Ci wyskoczy przepis na to :-) proste i pyszne
Mychunia chyba dieta poszla na rok czasu w odstawke co?:-)
Mychunia chyba dieta poszla na rok czasu w odstawke co?:-)
reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Watpiwosci, przykro mi że kolejny cykl się nie udał ;/ &&&&&&&& aby wszystko było ok. Czekamy na wieści :*
Dziewczyny, wie może któraś, czy pęknięta szybka w telefonie może być brana pod uwagę na gwarancji? Telefon mam od listopada, a szybkę mam pękniętą (dbam o telefon), dzwonki działają, ale te standardowe na telefon i często wiesza mi się ;/ Byłam z tymi dźwiękami, to koleś sam nie wiedział co z tym zrobić i nie wzięli go na gwarancję ;/ Jak myślicie, mogę kłócić się o tą gwarancję, czy nie?
Ewelinka, ja się zastanawiam czy przypadkiem na święta nie zrobić takich paluszków Paluszki wyglądają jak moja ryba w sezamie, którą robiłam jakiś czas temu
Dziewczyny, wie może któraś, czy pęknięta szybka w telefonie może być brana pod uwagę na gwarancji? Telefon mam od listopada, a szybkę mam pękniętą (dbam o telefon), dzwonki działają, ale te standardowe na telefon i często wiesza mi się ;/ Byłam z tymi dźwiękami, to koleś sam nie wiedział co z tym zrobić i nie wzięli go na gwarancję ;/ Jak myślicie, mogę kłócić się o tą gwarancję, czy nie?
Ewelinka, ja się zastanawiam czy przypadkiem na święta nie zrobić takich paluszków Paluszki wyglądają jak moja ryba w sezamie, którą robiłam jakiś czas temu