reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Starające się: 14 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @ 25.03

Marzec
ana0808 - @28.03
dziuneczka - @29.03

Kwiecień

ewelinka_shn - @1.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
watpliwosci - @25.04

Poczekalnia
wandzia_23,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Dominika_89, karolina859,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,juli a0903,Krao lina,Lisica.,AsiaSz

reklama
Mslus no sa smaczne wiec myślę ze warto zrobić ;-)

Ja jestem w drodze na spotkanie z moimi dziewczynami. Jedna ms urodziny i nic sie nie domysla ze cos organizujemy ;-)

Witam.

Chciałabym dołączyć do waszego grona staraczek. Postanowiliśmy z mężem iść na żywioł i zobaczyć co z tego będzie. Mamy córeczki-bliźniaczki, o które staraliśmy się 2 lata więc nie spodziewam się szybkiego efektu ale zawsze miło popisać z dziewczynami które też z niecierpliwością wyczekują II kresek na teście.

Przyjmiecie mnie? :-)

Witajcie!

Karola-
strasznie przykre to co piszesz. Dobrze rozumiem, że Twój szwagier i jego ojciec upili i potem obkładali Twojego R.? Ja Ci powiem, że nie zostawiałabym tak sprawy. Domagałabym się wyjaśnień i od siostry i od szwagra. Nie można tak robic, a tym bardziej odstawiać takie brutalne sceny na oczach dzieci... :no:

Aschlee- gratuluje pracy! Szybciutko Ci się udało! A wiesz już jakie dokładnie będziesz mieć obowiązki? Co z córcią w tym czasie? Do przedszkola chodzi? ;-)

Ewelnika-
za szybko ten test zrobiłaś. Wiem, że jesteś niecierpliwa, ale poczekaj jeszcze spokojnie kilka dni. Kurcze a te kotleciki to wyszły Ci bez sera? Bo ten ser tak naprawdę miał to wszystko razem skleić i jak się upiekł to był pyszny posmak. :tak:

Asiu
- Kochana jak Ty się nie pobierasz, to ja zaraz zrobie to za Ciebie! Już Ci pisałam, ze masz wiele innych powodow do uśmiechu,a nim się nie spodziewasz, to juz będzie kolejny, który nie zejdzie z buzki na 9 miesięcy i potem jeszcze na dłuuugo. :laugh2:

Marcysiowa- witaj! Opowiedz cos więcej o sobie :tak:

U mnie dzisiaj rosół na obiadek :tak:

ANULA wyszly ;-) jajko skleilo ;-) wiem ze trochę wczesnie ale byłam okropnie ciekawa.

Dziewczyny nie zlinczujcie mnie ale pozwolilam sobie dzis na wypicie malego piwka...

witaj Marcysiowa ;-) rozgosc sie

Ostatnia edycja:
Miło mi.

Co mam o sobie powiedzieć. Mam 28lat, prawie roczne bliźniaczki, rybki i głowę pełną pomysłów na które nie mam czasu. O dziewczyny staraliśmy się 2 lata, 1 miesiąc i 2 tygodnie a i nie obyło się bez pomocy lekarskiej. Tym razem idziemy na "partyzantkę" jak to mówią nasi znajomi i wychodzimy z założenia, że co ma być to będzie.

Jak macie pytania do mnie to piszcie.

Marcysiowa- gratuluje bliźniaków! A na czym polegała pomoc? Byłaś stymulowana?

Ewelina- a pij Kochana! Możesz nawet więcej sobie wypić... :tak:

reklama
Anula1988 dziekuje :tak:tak wszystko juz wiem mam podawac leki, prowadzic zajecia terapeutyczne,pomagac przy karmieniu,umiec ocenic sytuacje zdrowotna pacjenta,mobilizowac do udzialu w rehabilitacji i leczeniu, w razie potrzeby udzielac pierwszej pomocy, prowadzic dokumentacje,wspolpracowac scisle z pielegniarkami,lekarzami i rehabilitantami,udzielac wsparcia i porad osobom chorym i ich rodzinie.

Do góry