reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Wątpliwości - za kolejny cykl &&&
Mychunia – to odoczywaj, teraz jak najwięcej spokoju :tak:
Ewelinka - ja mam tak samo pod koniec cyklu… i staram się nie pić, albo ograniczać do minimum…
Z piwka polecam Perłę Winter lub Summer. Wiem, wiem reklamuję lubelski browar, ale trzeba być patriotką a poza tym jest pyszne i owocowe dużo lepsze od redsa i ma naturalne soki a nie tyle chemii…
Ciekawe, macie takie w sklepach? Bo u nas wszyscy Perłę piją. A jak ktoś woli nie smakowe to Perła Export :tak: Najlepsze piwo…
Marcysiowa – a jak wyglądało Twoje leczenie? Podziel się ;-)
Kurde… a mi dalej nie wychodzą testy owu… i śluz jakiś mało płodny. Trochę takiego rozciągliwego było, ale odrobinka dosłownie… W poprzednim cyklu już 13 dc mi wyszedł test pozytywny, a teraz 14 i dalej nie…
No nic, staranka dalej na wszelki :-)

reklama
Mychunia gratulacje:tak:

Karolina współczuje sytuacji z siostrą ale uważam że nie powinnas tego tak zostawić,ja też bym zerwała kontakt po takim czymś:shocked2:

mnie kłuje podbrzusze i pobolewa,do @ 4 dni jeszcze i zgagę mam dzis od rana,może to jakieś objawy?:-p

Aschlee- czyli rozumiem, ze będziesz miała takie stanowisko podobne do opiekuna/ pomocy osoby starszej?

Ewelinka- tak, możesz nawet wypić sobie kilka takich piwek. Nic się nie stanie.

Marcysia- a możesz dokładniej napisac o tej stymulacji? Sama jestem od stycznia na clo, wiec interesuje mnie ten temat.

Bardziej w strone Ergoterapii :tak: ja mam byc na oddzialach geriatrycznym, pediatrycznym,psychiatrycznym i rehabiltacji.Co tydzien inny oddzial ale tylko ktorys z tych czterech.

Ostatnia edycja:
Aschlee fajnie że się tak szybko udało :) to teraz się oderwiesz trochę od codzienności. Oby praca spełniała twoje oczekiwania, nie tylko te finansowe. A mogę zapytać oo jakich studiach jesteś? Bo wiem że dalej się uczysz.

Marcysia witaj.

Karolina współczuję tej sytuacji, dobrze że wytłumaczyłaś dzieciaczkom.

Mychunia jak się czujesz, emocje już trochę opadły? ;) co to za dieta? Nie martw się, takie piwko nie powinno zaszkodzić, ale masz rację - od teraz zero alkoholu :-p

Ja mam w barku likier limonkowy i nie zawaham się go użyć :-D

Lisica wyslalam Ci PW ;-)

Ja tez mam dzisiaj ochote na jakies piwo chyba trzeba bedzie wyslac Meza na stacje:-D

Ostatnia edycja:
Lisica tak opadły... mąż już się w pracy pochwalił, że będziemy mieć dziecko :tak: mam nietolerancję pokarmową i dietetyk kazał mi pewne produkty na jakiś czas wyeliminować z menu :sorry:

Marcysiowa- witaj mamo bliźniaczek :) mam nadzieje że tym razem nie będzie trzeba tyle czekać. Skąd jesteś?

Ewelina, Mychunia - ja wypilam szklankę Warki cytrynowej a następnego dnia bladzioch był ! Od tej pory już nic.

Powiedzieliśmy młodej. Ta łzy w oczach że ona nie chce rodzeństwa :( poprzytulalismy się i mloda do mnie że boi się że nie będę mieć dla niej czasu. Więc się umówiliśmy że tatuś będzie malucha zabierał bym mogła z nią gdzieś wyjść. A teraz mówi że jakby to była dziewczynka to odda jej stare zabawki, ubrania i rolki. Myślę że potrzebuje czasu by się z tym oswoić.

reklama
iwo:) pewnie ze sie oswoi...zobaczysz za niedlugo bedzie przychodzila i dawala brzuszkowi buzi na dzien dobry i dobranoc:tak:
Moja Corcia z kolei pyta kiedy bedzie miala Dzidziusia w domu:-( staram sie ja zajmowac czym innym bo jeszcze boli ten temat i zawsze konczy sie lzami ale to pytanie pojawia sie co troche...za kazdym razem jak widzi male dziecko albo rodziny z wozkiem

Do góry