reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo, Twoja córka potrzebuje trochę czasu, a się oswoi z tym :) Też na początku miałam tak, że Oliwka nie nie i jeszcze raz nie na rodzeństwo. A teraz Moja ksaksa (mówi tak na Roksankę) i nie oddam ksaksy :) Jak coś liczy, to mama, tata, ksaksa, Oli :)

reklama
Malusiolka - telefon ma działać w pełni, jezeli coś nie tak z dźwiękami to powinni wziąśc go do reklamacji, jezeli uznają, ze ta szybka pękla z twojej winy to powinni zaznaczyć przy szykowaniu reklamacji, ze telefon ma uszkodzenie mechaniczne.

Karolinka - mogę tylko powiedzieć, ze szkoda dzieci i&&& że kobieta w końcu kiedyś zmądrzeje i odejdzie od takiego partnera.

Marcysiowa - udanej drogi przez żywioł :-)
No cóż i czas znów do pracy. Z tego wszystkiego jak położyłam się po nocce dopiero spać o godz 13-tej że jutro po wyniki M i lekarz to śnił mi się papierek z wynikami i teraz będzie stres, czy oby tak naprawdę tak źle wyszło :crazy: Po co ja tyle o tym mysle, do godz 10-tej jutro rano wielka niepewność.
Ale mnie w prawym boku boli. Jajko chyba gna przez jajnik.

Dobranoc:happy:

Dziewczynki ja właśnie wracam ze spotkania ;-) troche sie posmialam i bylo super. Wypilam wkoncu dwa piwa.. mam nadzieję że w razie czego nie zaszkodza ... byla tez kolezanka jedna ktorej obecnosc ciagle mnie doluje. .. rodzi w sierpniu. .. ja bym w lipcu rodziła. .. ma piękny brzuszek. Jestem okropna ale nie potrafię się cieszyć jej szczęściem.

Iwo Twoja córcia na pewno sie oswoi z mysla posiadania rodzeństwa o bedzie ok zobsczysz.

Mychunia moje gratulacjr kochana:-):-):-) spokojnej ciazy ci zycze!!!!!
I mam nadzieje ze zajrzysz na nasz watek:-)

Iwo bedzie dobrze:-) potrzebuje czasu na oswojenie sie z tym:-)
Znajomych syn ciagle mowil ze niechce,ale jak jego kuzynka dostala siostrzyczke to zapytal.sie rodzicom czy jest tredowaty ze.niemoze miec rodzenstwa?!!:confused:
A chlopiec ma juz 10lat

AsiaSzw ale masz cudowne kolezanki. mam nadzieje ze szybko sie pozbierasz i wrocisz na liste!! &&

Blair a gdzie studiujesz jezeli mozna wiedziec? tez zawsze musialam przygotowywac artykuly, dlatego pytam.

mychunia oj jak ja Cie rozumiem z tym martwieniem sie, ja to pewnie sie bede jeszcze bardziej panikowac jak juz zobacze II. &&&& za bete!

ewelinka 7dpo sie nie testuje bo potem sa takie rozczarowania! ja kilka razy 9dpo zaczynalam ale wiem ze to i tak za wczesnie! nie zalamuj sie i ja nadal trzymam kciuki za ten cykl! do zaplodnienia moze dojsc nawet 12dpo i dopiero wtedy beta zaczyna rosnac i wtedy 14dpo powinien test i beta ladnie wyjsc. chociaz 12dpo to naprawde pozno, wiec ja bym bete robila 12dpo.

dziuneczka tempka w ciagu dnia nic a nic nie mowi, a poza tym tempka jest niestety bardzo zmienna i wrazliwa na przerozne czynniki wiec pewnie termometr masz ok.

Cyntia czy ja dobrze widze ze Ty za niecaly miesiac bierzesz slub? ale swietnie! ale u was teraz szczescia w rodzinie! jak przygotowania?

malusiolka nie wiem dokladnie o Twojej sytuacji i jakiego masz operatora, ale powiem Ci o moim problemie z gwarancja w Orange. mialam delikatnie peknieta szybke, co mi nie przeszkadzalo wiec zostawilam i telefon dzialal przez pol roku normalnie, potem cos sie stalo (najprawdpodobniej przez ladowarke) i telefon kompletnie przestal dzialac. wiec poszlam do Orange bo byl na gwarancji, ale nie przyjeli bo zauwazyli to delikatne pekniecie na szybce i powiedzieli ze telefon nie dziala napewno od tego momentu jak szybka pekla i nie chcieli w ogole mnie juz sluchac.

Marcysiowa witamy i powodzenia!

jussastar mi tez testy nie wychodzily owu nie wychodzily i jak tempka skoczyla to nie wierzylam ze owu byla, ale tempka sie utrzymuje wiec chyba jednak owu byla. z tymi testami to roznie jest niestety...

julia dobrze Cie znow widziec. widze ze @ mamy miec w ten sam dzien. moze jednak przez przypadek wam sie uda ;-)

Dzień dobry !!!! :-)
Przywitało Mnie dzisiaj piękne słoneczko ale 1 stopnień na dworze i szybka do drapania ;-)
Maluś idź reklamuj telefon ponieważ dzwonki nie działają szybkę możesz sama wymienić ja płaciłam 10 zł za wymianę szybki i robiłam to w centrum handlowym na pasażu pan sprzedawał telefony i miał tam szybki :tak:
ewelinka proponuje poczytać ci trochę o początkach ciąży i rozwijającym się płodzie to bardzo ciekawa lektura,
a i nie będziesz miała tyle wątpliwości. Do 5 tyg dziecko jest chronione i żadne używki do niego nie przenikają więc czy wypijesz 1 czy 5 piw to nie robi mu różnicy:tak::tak: bo i tak nic nie czuje:-)
Iwo jak moja siostra się urodziła to miałam 5,5 roku więc pamiętam jak to było i moja reakcja była taka sama nie i nie nie:wściekła/y:.
Pomimo tego że chciałam rodzeństwo :-pi tak się oswoiłam jakoś do porodu mamy ale brzucha nie całowałam :-)
Mychunia Motylku jak się czujecie???;-)
Witam wszystkie nowe dziewczynki:tak:
Buziaki pozdrawiam wszystkich !!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :blink:
U nas w końcu słoneczko
Zaraz wpadam do lazieneczni, troszkę pielęgnacji zaliczę, głowa, nóżki, potem balsam, smaczne śniadanko, makijaż i wypad do miasta, wyniki M i mój doktor. Na koniec dla pocieszenia za wszystkie trudy wypad do galerii Focus, może zaliczę leroy merlin, wpadne na stoisko z kwiatami.

Miłego dnia

reklama
Kasiu dzieki ze pytasz,wczoraj bylo ok a dzis znow fatalnie sie czuje.. Niedlugo musze wstac isc odebrac wyniki badan.. Troche mnie jajniki bola.. Dziwna sprawa..

zycze wam kochane milego dnia :*

Do góry