Witam Was Dziewczyny, mało sie udzielał ale Poddczytuje Was cały czas
u mnie owulacyja zbliża sie wielkimi krokami, zauważyłam płodny sluz dzisiaj i kreseczka na testach owulacyjnuch ciemnieje, więc wydaje mi sie, ze jutro może być test pozytywny i owulacyja w przeciągu natepnych 48h
. Jedynie mnie martwi, ze owulacyja może przypaść, kiedy będę musiała zostawiać po godzinach w pracy i z autopsji wiem, ze będę padać na ryjek już ok 9 wieczorem. Mam nadzieje, ze uda mi sie znaleźć trochę siły na małe przytulanko
Asiu, dobrze doczytalam? Dojrzałas coś na Twoim teście? Czyżby urlop w Zakopanem okazał sie owocny?
. Trzymam kciuki i czekamy na wieści!
Blair, dopiero doczytalam, ze jesteś z Lublina i mieszkałas przy Majdanku
chodziłam do liceum na Majdanku
!
Malusiek, jak Twoje jazdy? Dalas radę jeździć już sama? Ja sie odwazylam pojechać na zakupy sama (mój pierwszy raz!) w zeszła niedziele. Strasznie sie stresowalam- byłam siusiu chyba z piec razy zanim wsiadlam do samochodu. A jutro będę jeździć z mama mojego D. Będzie niezły ubaw, bo ona ma taka sama orientację w terenie jak ja:/. Dwie baby bez orientacji w terenie w jednym samochodzie... Nie mogę sie wręcz doczekać
Ok zamykam dziewczynki do mojej rozprawy sądowej na You Tube. Slyszalyscie o sprawie sławnego biegacza olimpijskiego Oscar Pistorius? (zabił swoją dziewczynę rok temu w walentynki). Jest jego cała rozprawa sądowa na You Tubie i chyba sie od niej uzależnilam
jesli któraś z Was lubi takie sprawy kryminalne, to gorąco polecam.
Ok zamykam i do następnego.....