reklama
Iwo sama nie wiem co o tym myslec...Ja rozmawialam wlasnie z sasiadami bo maja dwa owczarki dlugowlose i niby mowia ze nie jest zle z ta sierscia...ja i tak mam jazde bo wkurza mnie kazdy paproch i ci drugi dzien odkurzam w domu wiem ,wiem to juz podchodzi pod paranoje
A tak serio to kazali go czesac jakims trymerem hakowym nie wiem co to jest ale podobno dziala lepiej niz zwykle grzebienie no i do karmy trzeba dodawac jakis olejek wtedy podobno mniej jej gubi i jest ladniejsza ale to musze dopiero sobie wbic w glowe bo nie pamietam jeszcze tego wszystkiego;-)
A tak serio to kazali go czesac jakims trymerem hakowym nie wiem co to jest ale podobno dziala lepiej niz zwykle grzebienie no i do karmy trzeba dodawac jakis olejek wtedy podobno mniej jej gubi i jest ladniejsza ale to musze dopiero sobie wbic w glowe bo nie pamietam jeszcze tego wszystkiego;-)
papryczka_
Fanka BB :)
Asia, 3mam kciuki
Jołasiu, tak jak mówiłam mamy duży kredyt, mąż ma umowę do końca grudnia, ponad to ja jestem bezrobotna :/ przytulamy się, ale niestety plany o 2 dziecku odkładamy na później. Malusiolka, wniosek do przedszkola składa się z paru stwierdzeń/pytań i za każde jest się punktowanym. Mój Olek otrzyma tylko jeden punkt, więc ma marne szanse.
Kryteriami z wniosku są na przykład :
1) Dziecko z rodziny wielodzietnej TAK/NIE ( wiadomo,że za każdą odp. TAK jest punkt)
2) Matka samotnie wychowująca dziecko.
3) Niepełnosprawność rodzica, dziecka lub obojga rodziców.
4) Dzieci spoza gminy.
5) Dziecko z rodziny nauczycielskiej
6) Oboje rodzice pracujący
7) Jedno z rodziców pracuje i u nas tutaj jest TAK i mamy TYLKO 1 punkt.
Nie pamiętam czy konkretnie tak są sformułowane te pytania, a jest ich 10 albo więcej.
Ashlee moi rodzice mieli kiedyś owczarka niemieckiego długowłosego i sierści było co nie miara, psy mądre chociaż wiadomo trzeba je ułożyć
Mam teraz goldena i mimo, że jest non stop czesany to sierści jest pełno...
Jołasiu, tak jak mówiłam mamy duży kredyt, mąż ma umowę do końca grudnia, ponad to ja jestem bezrobotna :/ przytulamy się, ale niestety plany o 2 dziecku odkładamy na później. Malusiolka, wniosek do przedszkola składa się z paru stwierdzeń/pytań i za każde jest się punktowanym. Mój Olek otrzyma tylko jeden punkt, więc ma marne szanse.
Kryteriami z wniosku są na przykład :
1) Dziecko z rodziny wielodzietnej TAK/NIE ( wiadomo,że za każdą odp. TAK jest punkt)
2) Matka samotnie wychowująca dziecko.
3) Niepełnosprawność rodzica, dziecka lub obojga rodziców.
4) Dzieci spoza gminy.
5) Dziecko z rodziny nauczycielskiej
6) Oboje rodzice pracujący
7) Jedno z rodziców pracuje i u nas tutaj jest TAK i mamy TYLKO 1 punkt.
Nie pamiętam czy konkretnie tak są sformułowane te pytania, a jest ich 10 albo więcej.
Ashlee moi rodzice mieli kiedyś owczarka niemieckiego długowłosego i sierści było co nie miara, psy mądre chociaż wiadomo trzeba je ułożyć
Mam teraz goldena i mimo, że jest non stop czesany to sierści jest pełno...
iwo:)
Aschlee - moi znajomi mają przepięknego owczarka suczkę
Kumpela jest pedantyczna i co chwile ze szczotą lata.
Pies jest ogromny ale bardzo łagodny, dzieci po niej depczą a ona spokojnie odchodzi.
Duży pies rownież dużo zjada
Kasik - Asia to chyba jeszcze listopad:-)
Asiu - weź koniecznie no- spę nie pozwalaj sobie na bole brzucha. Jak mozesz to leż ile wlezie przynajmniej na początku. Widze że dziś zapowiada się ekscytujący wieczró!!!!!!!
Kumpela jest pedantyczna i co chwile ze szczotą lata.
Pies jest ogromny ale bardzo łagodny, dzieci po niej depczą a ona spokojnie odchodzi.
Duży pies rownież dużo zjada
Kasik - Asia to chyba jeszcze listopad:-)
Asiu - weź koniecznie no- spę nie pozwalaj sobie na bole brzucha. Jak mozesz to leż ile wlezie przynajmniej na początku. Widze że dziś zapowiada się ekscytujący wieczró!!!!!!!
B
brrr85
Gość
Agniecha fajnie Cię widzieć Co u Ciebie? jak sie czujesz? juz na zwolnieniu czy pracujesz?
Iwo dzięki adopcje rozpatrujemy. co do zapłodnienia od innego dawcy niż M to ja nie chce. Wiec jak in vitro odpadnie to adopcja. najgorsze jest to ze to nie jest tez takie proste.
Kasikz dzięki za info poczytam o tym co i jak.
Iwo dzięki adopcje rozpatrujemy. co do zapłodnienia od innego dawcy niż M to ja nie chce. Wiec jak in vitro odpadnie to adopcja. najgorsze jest to ze to nie jest tez takie proste.
Kasikz dzięki za info poczytam o tym co i jak.
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Asiu trzymam kciuki &&&& :-) bociany wkoncu dolecialy nad morze :-)
Kochana sama sie poryczalam... Czekam na wynik bety ;-)
Kochana sama sie poryczalam... Czekam na wynik bety ;-)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Asia, ciesze się razem z Tobą &&&&& za piękną betkę :*:*
Watpliwosc, piesek piękny Mojego szwagra piesek chudy i to bardzo, a dużo je. Co do Cyfrowego Polsatu, to warto mieć poza granicami. M powiedział, że jak uda się z wyjazdem to zabieramy Cyfrowy Polsat ze sobą. Na razie do przyszłego roku do kwietnia umowę mamy, ale zawsze można przedłużyć
iwo, piękna ta Twoja fasolka :*
Brrr, przykro mi że te badania wyszły takie, a nie inne Nadal Kochana trzymam &&&&& aby w końcu udało Wam się:*
Później do Was zajrzę. Teraz lecę naczynia umyć i coś na obiad przygotować i jedziemy nad jeziorko się przejechać Buziaczki Kochane :*:*
Anulka, kondolencje
[*]
Watpliwosc, piesek piękny Mojego szwagra piesek chudy i to bardzo, a dużo je. Co do Cyfrowego Polsatu, to warto mieć poza granicami. M powiedział, że jak uda się z wyjazdem to zabieramy Cyfrowy Polsat ze sobą. Na razie do przyszłego roku do kwietnia umowę mamy, ale zawsze można przedłużyć
iwo, piękna ta Twoja fasolka :*
Brrr, przykro mi że te badania wyszły takie, a nie inne Nadal Kochana trzymam &&&&& aby w końcu udało Wam się:*
Później do Was zajrzę. Teraz lecę naczynia umyć i coś na obiad przygotować i jedziemy nad jeziorko się przejechać Buziaczki Kochane :*:*
Anulka, kondolencje
[*]
reklama
agniecha83
Brrr, dzięki. Ja się czuję dobrze, gdyby nie mdłości to nie wiedziałabym że w ciąży jestem A do pracy nie chodzę, mam zwolnienie do końca m-ca i pewnie będę brała kolejne. Nie chce ryzykować, a poza tym w końcu odpocznę od tej pracy, wiesz o czym mówię