reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dziewczyny wyniki bety wieczorem, dodam tez zdjecie w somu jak bede.

Brzuch mnie mega boli, i nawet nie plamie tak jak wczoraj!!!!

czekam do wieczora na wynik.

reklama
Iwo sama nie wiem co o tym myslec...Ja rozmawialam wlasnie z sasiadami bo maja dwa owczarki dlugowlose i niby mowia ze nie jest zle z ta sierscia...ja i tak mam jazde bo wkurza mnie kazdy paproch i ci drugi dzien odkurzam w domu :szok::szok::szok: wiem ,wiem to juz podchodzi pod paranoje :-D
A tak serio to kazali go czesac jakims trymerem hakowym nie wiem co to jest ale podobno dziala lepiej niz zwykle grzebienie no i do karmy trzeba dodawac jakis olejek wtedy podobno mniej jej gubi i jest ladniejsza ale to musze dopiero sobie wbic w glowe bo nie pamietam jeszcze tego wszystkiego;-)

Asia, 3mam kciuki ;)
Jołasiu, tak jak mówiłam mamy duży kredyt, mąż ma umowę do końca grudnia, ponad to ja jestem bezrobotna :/ przytulamy się, ale niestety plany o 2 dziecku odkładamy na później. Malusiolka, wniosek do przedszkola składa się z paru stwierdzeń/pytań i za każde jest się punktowanym. Mój Olek otrzyma tylko jeden punkt, więc ma marne szanse.
Kryteriami z wniosku są na przykład :
1) Dziecko z rodziny wielodzietnej TAK/NIE ( wiadomo,że za każdą odp. TAK jest punkt)
2) Matka samotnie wychowująca dziecko.
3) Niepełnosprawność rodzica, dziecka lub obojga rodziców.
4) Dzieci spoza gminy.
5) Dziecko z rodziny nauczycielskiej
6) Oboje rodzice pracujący
7) Jedno z rodziców pracuje i u nas tutaj jest TAK i mamy TYLKO 1 punkt.
Nie pamiętam czy konkretnie tak są sformułowane te pytania, a jest ich 10 albo więcej.
Ashlee moi rodzice mieli kiedyś owczarka niemieckiego długowłosego i sierści było co nie miara, psy mądre chociaż wiadomo trzeba je ułożyć ;)
Mam teraz goldena i mimo, że jest non stop czesany to sierści jest pełno...

Aschlee - moi znajomi mają przepięknego owczarka suczkę
Kumpela jest pedantyczna i co chwile ze szczotą lata.
Pies jest ogromny ale bardzo łagodny, dzieci po niej depczą a ona spokojnie odchodzi.
Duży pies rownież dużo zjada:tak::tak:

Kasik - Asia to chyba jeszcze listopad:-)

Asiu - weź koniecznie no- spę nie pozwalaj sobie na bole brzucha. Jak mozesz to leż ile wlezie przynajmniej na początku. Widze że dziś zapowiada się ekscytujący wieczró!!!!!!!

Agniecha fajnie Cię widzieć:) Co u Ciebie? jak sie czujesz? juz na zwolnieniu czy pracujesz?

Iwo dzięki:) adopcje rozpatrujemy. co do zapłodnienia od innego dawcy niż M to ja nie chce. Wiec jak in vitro odpadnie to adopcja. najgorsze jest to ze to nie jest tez takie proste.

Kasikz dzięki za info poczytam o tym co i jak.

Asia, ciesze się razem z Tobą :D:D:D &&&&& za piękną betkę :*:*

Watpliwosc, piesek piękny :) Mojego szwagra piesek chudy i to bardzo, a dużo je. Co do Cyfrowego Polsatu, to warto mieć poza granicami. M powiedział, że jak uda się z wyjazdem to zabieramy Cyfrowy Polsat ze sobą. Na razie do przyszłego roku do kwietnia umowę mamy, ale zawsze można przedłużyć :)

iwo, piękna ta Twoja fasolka :*

Brrr, przykro mi że te badania wyszły takie, a nie inne :( Nadal Kochana trzymam &&&&& aby w końcu udało Wam się:*

Później do Was zajrzę. Teraz lecę naczynia umyć i coś na obiad przygotować i jedziemy nad jeziorko się przejechać :) Buziaczki Kochane :*:*

Anulka, kondolencje :(
[*]

reklama
Brrr, :) dzięki. Ja się czuję dobrze, gdyby nie mdłości to nie wiedziałabym że w ciąży jestem :) A do pracy nie chodzę, mam zwolnienie do końca m-ca i pewnie będę brała kolejne. Nie chce ryzykować, a poza tym w końcu odpocznę od tej pracy, wiesz o czym mówię :)

Do góry