reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Macie racje inaczej :)
Ale mam wrażenie apropo objawów skoro o tym mowa to mnie te śledzie moje zdradziły. Któregoś dnia w sklepie zobaczyłam śledzie na półce i zanim się zdecydowałam które wziąc to stałam w kałuży śliny :) i kolejnego dnia to samo :))

Gosia jestem tak zajarana, że nie mam słow na to. Nie wiem jeszcze co czuje nawet. Radość, zaskoczenie, wszystko na raz chyba :)

reklama
Czesc dziewczyn! wrocilam z wakacji i na BB! gotowa do staran i kibicowania. w staraniach pomaga mi tym razem czytanie Grey'a ;-)

AsiaSzw co ja widze! po cichutku gratuluje i czekam na bete!

nie mialam okazji doczytac co u reszty, ale postaram sie byc teraz w miare na biezaco.

Teraz co mam jesc na przeziebienie, jestem zagilona na maxa boli mnie glowa i mega fatalnie sie czuje. herbata z cytryna juz zrobiona. A wiecie moze czy moge sok z czarnego bzu?? bo mam i on ma duzo vitC ale nie wiem czy moge

Gosia beka z tym Listopadem :) Fajnie bo w Grudniu tłum się szykuje :))
Anulka tez z góralem przyjedzie, a blair może z rybakiem z nad morza :)

Ostatnia edycja:
Asiu myślę że taki sok nie zaszkodzi:-) mi ostatnio polozna dała próbkę prenatal grip care na przeziębienie można brać w ciąży ;-) ale najpierw próbuj domowe sposoby :-) rany ale się cieszę i trzymam mocno kciuki:-) widzisz nasze południowe górskie klimaty służą płodności :-) ja mam blisko do Bieszczad ;-)

Kochana kombinuj dziewczyno, kombinuj ;-) zobaczysz Ewelinko wkrótce też będziemy się z Tobą cieszyć z dwóch kresek :-)łap fluidki:-) :-) ~~~~
;)

Ostatnia edycja:
Dominika_89 - kredyty to masakra ale małam na myśli, że Ty masz jeszcze czas jeżeli patrząc na nick to u Ciebie 25 wiosen? Bo my to już nam nic nie patrzymy, wiek goni, nic nam nie straszne się zrobiło. Nawet jakby tylko M miał na naszą trujkę pracować. Jakiś czas co najwyżej na OPS będzie trzeba pojechać. Dzidzi ważniejsze.

Asiu leż ile wlezie a tu masz stronkę: https://www.google.pl/url?sa=t&rct=...LNbepVfolXqMqlA0oLTLbZQ&bvm=bv.62922401,d.ZGU, zobacz sobie, może akurat

Właśnie robię tortillę, wyskakuję do kuchni

reklama
Do góry