reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Obys Gosiu do konca ciąży się tak dobrze czuła :-)
ja mam takue troszkę przeczucie ze moze sie udalo bo tak samo spac mi się chciało i tez tak kulo podbrzusze jak byłam w ciazy tylko niewiem w jakim czasie to sie wtedy zaczelo bo nie liczylam... terax żałuję :p

reklama
Aska - a wczoraj kompletnie nic nie bylo na tescie ?? mocno widac dzisiaj ta kreske ??golym okiem czy trzeba pod katami ogladac?? :D bo teraz mi dalas nadzieje ze moze jeszcze i u mnie jest szansa w tym miesiacu hahaha :D

To czekam do Bety i się odezwe na fb do Ciebie gdybym potrzebowała dobrze?

Wątpliwości wczoraj nie było nic nic nic. a dziś jak wzielam do reki test po chwili to bladzioch jest. Widoczny byl rano golym okiem, teraz jak suchy to słabiej niestety. Miej nadzieję :)

Ostatnia edycja:
Mówiła ze po 18 więc znowu czekanie..... eh. Ale ja już zapakowana w łóżeczku, młody zrobił zmywarke i poodkurzał :) wtargał zakupy i idzie na dwór. A ja bede leżeć i gnić. Nospę sobie wziełam i jest git.

Ewelinka ja tez tak mysle, a i jeszcze ja niebawem zaczne rozsylac :)

Ewelina tym razem mogłam się obserwować bo dokładnie wiedziałam kiedy było owolka -/+ 1 dzień, więc to przeczucie było że może jednak (nawet 0 bety 9dpo mnie nie podłamało)
z córka nie doczekałam się po tabsach już @ wiec wtedy tylko namiętnie testowałem co jakiś czas aż wypatrzyłam II...ale tez na bardzo wczesnym, etapie nagle zaczęła chodzić spać wcześnie

Asia ale takie czekanie na bete to już inne czekania niż w zeszłym miesiącu, ale kibicować będziemy równie mocno
.... a masz tak, ale ze już ze się udało? jednak ;-) euforia i spokój jednocześnie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry