reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asiula trzymam kciuki...;)
Brr - nie zalamuj sie kochana ja tam wierze- nawet przy slabej morfologi wiem ze sie udaje. Trzeba wierzyc. Sprobujcie przejsc sie lub skontaktowc sie mailowo z jakim medykiem fizycznym. Ja mam zamiar po tym cyklu skorzystac. Nie wierze w takie cuda ale w sumie kosztuje malo okolo 200 zl a mam potwierdZone wsrod kilku znajomych ze w jakis sposob zadzialalo. (Poczytaj o quantex)

reklama
Asiu super ;-) troszkę inny był jednak ten cykl, no i chyba 1-wszy z wysiłkiem

daj fotkę bladziocha

ja maiłam 22dc - 0 (9dpo)
31dc - 825 (18dpo)

a Iwo miała 26.02 187,5 (chyba 13dpo)
Motyl 382,5 13.03 - chyba 15dpo

*jak coś źle to prostujcie ;-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki :tak:

i kolejny nieoczekiwany wydatek zepsuła mi się listwa do komputera i nie da się jej naprawić :-(

jołasia każdy facet jest dumny jak się za jego panią oglądają :-D ja mam dwie mini co mogę założyć tylko jak z mężem wychodzę :-)

Asia super ;* leć na betę :-D

Asiulka - nawet nie wieszjak czekałam na takie wieści!!!!!!:-D &&&&& leć szybko do gina jak sa plamienia, niech da luteinę bo z tym nie ma żartów!!!
Wierzę ża bladzioszek szybko zmieni się w dorodną fasolinkę!!!
Ja w 28dc miałam 187

Dziś u młodej siedzi mąż a ja ogarnę chałupę i popracuje bo wczoraj zwolniłam się o 12.00.

Witam

Asiu ale mi tutaj piękne wieści przynosisz z rana:-)trzymam mega kciuki:-) moja beta 12dpo była 41.2 a 15dnp 247:-) sprawdź to i trzymam kciuki mocno

Dzień dobry
Po wczorajszym wiosennym wstępie z temperaturą 23 stopnie i już nawet ludziami na mieście w spodenkach do kolana i krótkim rękawku, ja sama nie lepsza bo tak było ciepło, że wyszłam w długich spodniach i bluzeczce rękaw 3/4 tak ciepło było, dzisiaj obecnie 10 stopni i kropi deszcz. Trudno, wiosna potrzebuje troszkę wody.

Asiu &&&&&&

Miłego dnia

dzień dobry,

Brrr, tulę mocno :( Nie na takie wieści czekaliście... ale i tak wierzę, że jest jakaś nadzieja &&&&

Asiu, trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Kasikz dzięki za rady. Tylko nie do końca rozumiem co mas zna myśli pisząc "medyk fizyczny" i google nie znalazły mi nic konkretnego jak wpisałam "quantex". Jakbyś mogła rozwinąć myśl będę wdzięczna:) W naszym przypadku mąż od kilku miesięcy łyka suplementy i od ostatniego badania ilość, ruchliwość się poprawiła, ale morfologia w ogóle jak było zero z poprawną budową tak jest i teraz. Wszystkie mają uszkodzoną główkę.

Asiula co za miła wiadomość z rana, trzymam kciuki &&&&&&&& powiem Ci, że jak wczoraj przeczytałam o tym że plamisz to skojarzyło mi się to z Agniechą83 - nie wiem czy pamiętasz ona tez plamiła a @ nie przychodziła i kilka dni po terminie okazało się że to fasolka. Tego samego Ci życzę
:-)

Mychunia tak to już jest ciągle jakieś wydatki, u nas w domu też tak jest. Ciągle coś ehh

Miało być tak pięknie a tu chmury. Pogoda zmienną jest :-D

Dzięki Dziewczyny za miłe słowa wsparcia, ale żyć trzeba dalej. Prawdopodobnie chcemy skorzystać jeszcze z metod medycyny niekonwencjonalnej, jak to nie pomoże to adopcja. Na razie muszę dać Mojemu by się z tym wszystkim oswoił i coś podziałamy na polu które nam zostało. Dziś to już nawet nie mam siły o tym myśleć. Dziś na ranem jak się obudziłam i przyszło mi że mogę nie mieć dzieci to się popłakałam. Dobra nie smęcę już, tak tu dziś radośnie dzięki Asi:-)

W ogóle może, która z Was widziała kiedyś lub sama potrzebowała i kupowała gniazdko nadtynowe ale czarne. Bo własnie zamówiliśmy szybę do kuchni, taką pomiędzy szafkami dolnymi a górnymi, a mamy na tej ścianie gniazdka, a odradza sie umieszczanie ich na szybie, ze względu na możliwość napiec i rozwalenia sie szyby. Polecono nam przeniesienie gniazdek pod szafkę górną ale ona ma kolor czarny no i w tym momencie zaczęły się schody. Wszędzie są tylko białe ehh

Ale się rozpisałam,
Miłego dnia Dziewczyny :-)

reklama
Do góry